ljubav je samo rijec i nista vistefildjan wrote:sad se pitam ima li ljubav uopste definiciju ili samo laprdamo bezveze![]()
ljubav se uvijek isto cita i pise...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
fildjan wrote:hvalaSarafcina wrote:ljubav je samo rijec i nista vistefildjan wrote:sad se pitam ima li ljubav uopste definiciju ili samo laprdamo bezveze![]()
ljubav se uvijek isto cita i pise...![]()
ljubav ima vojsku nesretnih a ja sam jedan od njih od kad postojim
![]()
![]()
Sarafcina wrote:fildjan wrote:hvalaSarafcina wrote: ljubav je samo rijec i nista viste
ljubav se uvijek isto cita i pise...![]()
![]()
![]()
ih.. to svi misle .. do nove ture
a onda nova ljubav, novi leptirici, nove ideje... pa onda pitanje..odakle meni ideja da budem zaljubljena u onog/onu ... pa ....
i sve je to jedan ciklican proces
nanovo i opet iznova
ako je takofildjan wrote:Sarafcina wrote:fildjan wrote: hvala![]()
![]()
![]()
ih.. to svi misle .. do nove ture
a onda nova ljubav, novi leptirici, nove ideje... pa onda pitanje..odakle meni ideja da budem zaljubljena u onog/onu ... pa ....
i sve je to jedan ciklican proces
nanovo i opet iznova
![]()
![]()
![]()
ma ja mislim da samo jednom volis ono sa leptiricima, budalastine
mozda grijesim
bez ljubavi mi ne mozemo funkcjonisati
![]()
![]()
![]()
![]()
maloprije sam to osjetilaanais_nin wrote:shipak samo jednomfildjan wrote:![]()
![]()
![]()
ma ja mislim da samo jednom volis ono sa leptiricima, budalastine
mozda grijesim
bez ljubavi mi ne mozemo funkcjonisati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vracaju se leptirici, ne sekiraj se....vise puta
zanimljivo, vrlo .. a kakav bi rezultat otprilike ovo trebalo imat?taxi_driver wrote:fildjan wrote:pa jesu li nam pare potrebne da budemo sretni s osobom koju volimo
pokusaj biti sa osobom koju volis,sedmicu dana bez marke u djepu.
taxi_driver ne misli ovde na randesanje, barem ja nisam to tako shvatilaizbjeglica_iz_besmisla wrote:zanimljivo, vrlo .. a kakav bi rezultat otprilike ovo trebalo imat?taxi_driver wrote:fildjan wrote:pa jesu li nam pare potrebne da budemo sretni s osobom koju volimo
pokusaj biti sa osobom koju volis,sedmicu dana bez marke u djepu.
i koka je seksiblack wrote:anais_nin wrote:znala sam da ce to uraditii meni je to prvo palo na pamet
![]()
![]()
hmmmm, nije losa ideja
al' je pravo sexy i sexy muzika jele
mislim i ja da nije riječ o randesanju ... s tvojim postom se u potpunosti slažem, to je u biti ono, "sticking together, i u dobru u zlu" ... lako je bit s nekim kad je sve bajno sjajno .. da li se radi ljubavi, prijateljima, porodici, nebitno je ... samo, nisam siguran jel taxi_driver ovo zamislio kao neki mali test privrženosti il šta? I generalno, zanima me, iz širokog iskustva forumašaanais_nin wrote:taxi_driver ne misli ovde na randesanje, barem ja nisam to tako shvatilaizbjeglica_iz_besmisla wrote:zanimljivo, vrlo .. a kakav bi rezultat otprilike ovo trebalo imat?taxi_driver wrote:
pokusaj biti sa osobom koju volis,sedmicu dana bez marke u djepu.drugim rijecima kad te zivot spuca teskim okolnostima i vise nego neromanticnim situacijama, nije sve tako bajkovito i "leptirici" ti bas i nisu na prvom mjestu
Nije to ljubav, ... to mi lici na neku dobru entomolosku kolekciju koja se moze naci u svim vecim muzejima, ...malenna wrote:Kada se zaljubite u nekog,imate leptirice. Pa kada to postane veza,a vi i dalje imate leptirice,pa i kad ta veza traje dugo, a leptirici ne nestaju i dalje su tu. I svaki dan vam je sve ljepsi s tom osobom.Nije li to ljubav
na tragu ove mislifreak_with_a_laptop wrote:Ljubav je pobjeda imaginacije nad inteligencijom
kad tragas dalje, doci ces do zakljucka...izbjeglica_iz_besmisla wrote:na tragu ove mislifreak_with_a_laptop wrote:Ljubav je pobjeda imaginacije nad inteligencijom![]()
"ljubav je glupost mudrih
a mudrost glupih"
pape wrote:Nije to ljubav, ... to mi lici na neku dobru entomolosku kolekciju koja se moze naci u svim vecim muzejima, ...malenna wrote:Kada se zaljubite u nekog,imate leptirice. Pa kada to postane veza,a vi i dalje imate leptirice,pa i kad ta veza traje dugo, a leptirici ne nestaju i dalje su tu. I svaki dan vam je sve ljepsi s tom osobom.Nije li to ljubav
ljubav je i jednostavna ... jerfreak_with_a_laptop wrote:kad tragas dalje, doci ces do zakljucka...izbjeglica_iz_besmisla wrote:na tragu ove mislifreak_with_a_laptop wrote:Ljubav je pobjeda imaginacije nad inteligencijom![]()
a mudrost glupih"
Ljubav je vatra ... ali nikad ne znas hoce li ti zagrijati srce ili zapaliti kucu
Ljubav je sve drugo nego jednostavna. Da nije tako svi bi voljeli...izbjeglica_iz_besmisla wrote:ljubav je i jednostavna ... jerfreak_with_a_laptop wrote:kad tragas dalje, doci ces do zakljucka...izbjeglica_iz_besmisla wrote: na tragu ove misli![]()
a mudrost glupih"
Ljubav je vatra ... ali nikad ne znas hoce li ti zagrijati srce ili zapaliti kucu
"Ostavi onome koji voli ono što voli, jer ako mu kažeš da ostavi ono što voli, on će i dalje voljeti ono što voli, a tebe će mrziti."