ljubav sa udatom zenom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

honky tonk

#26 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by honky tonk »

ja ljubavi i govana... :-)
emmir1

#27 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by emmir1 »

Šta je jebeno?

Jebeno je to što si sebičan.

Treba odrediti prioritete , po meni je djete prioritet.
A za djete je najbolje da ima oca i majku.

Zbog djeteta je pusti da ide svojoj porodici , vremenom će da te zaboravi.

Kako se zaljubila tako će se i odljubit
stiv33

#28 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by stiv33 »

isključivo sa takvima ašikujem :D
Gretta

#29 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Gretta »

.
Last edited by Gretta on 13/02/2015 11:51, edited 1 time in total.
theTruePath

#30 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by theTruePath »

Lik nas trolla
sto je skupo

#31 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by sto je skupo »

Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.
hizo ramidovic

#32 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by hizo ramidovic »

sto je skupo wrote:
Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.
moze, jarane, moze.
evo, ja cu ti pokazati komsinicu, k'o bomba, ljepotica, nema muskarca da se za njom ne bi okren'o...
muz joj je albanac i ima petoricu brace, uglavnom su 'trgovci'.
haj' jaro, stisni pa se u nju zaljubi?
Merengues

#33 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Merengues »

Stani malo mi ovdje ne govorimo ja mislim od srednjoškolskim tinejdžerima kojima letaju leptirići po stomaku, nego zapravo govorimo o odgovornim i odraslim osobima. Nemoj molim te reći da se slučajno onako na prvi pogled zaljubio. Možda nije znao ali je saznao sigurno nakon izvjesnog vremena kada se to još uvijek moglo na bezbjedan način završit.
kritichar

#34 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by kritichar »

sto je skupo wrote:
jesi ti oženjen, ako nisi, da li se planiraš ženiti?
theTruePath

#35 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by theTruePath »

sto je skupo wrote:
Nadam se da ce ti se zena zaljubiti onako strasno strastveno u nekog sa strane,i naravno mi cemo ih razumjeti,,jer nisu oni birali u koga ce se zaljubiti :)
palermo

#36 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by palermo »

karenjina wrote:Kako naj bezbolnije( za oboje) okoncati vezu.Sta reci,a ne povrijediti.
Lako, ako je pametna kao što si je opisao, bit će tužna par dana, i onda će nastaviti dalje.
Ne sekiraj se ti za nju, nego men se više čini da to kuče laje zbog sebe a ne zbog sela. Možda bi ti htio nešto više, a ona jok.
Big Ang

#37 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Big Ang »

E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
Ne moralisem nego nema smisla nesto pogresno smatrati normalnim i kurvaluk nazivati ljubavlju
palermo

#38 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by palermo »

Big Ang wrote:E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
Ne moralisem nego nema smisla nesto pogresno smatrati normalnim i kurvaluk nazivati ljubavlju
pa pametna u kurvanju, nema tu nikakve nelogičnosti a bogami ni modernih vremena, uvijek je tako bilo
Big Ang

#39 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Big Ang »

palermo wrote:
Big Ang wrote:E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
pa pametna u kurvanju, nema tu nikakve nelogičnosti a bogami ni modernih vremena, uvijek je tako bilo
Ma nije tacno. Ovoga je naravno uvijrk bilo ali su postojali epiteti za te i takve i ne bi se sigurno icekivalo razumjevanje okoline pa i ove anonimne forumske
Big Ang

#40 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Big Ang »

Pa bilesi srce nabio na naslov teme. Nabijem ga. A i nju.
spreca

#41 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by spreca »

E kad cujem ono leptirici u stomaku odmah mi se sere......kakvi ba leptirici..............jebe se njoj sa kime ce se tucati......slucajno si to ti danas a sutra ko zna ko ce biti sledeci..............ipak razmisljaj o onom malom djetetu..........ako se nesto desi da dijete ostane bez oba roditelja zato sto se mami zacesala mindja,slobodno se racunaj u sucesnika u uprpastenju djecije sudbine
shandrprcSA

#42 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by shandrprcSA »

najbolje da te dodaju na njihovu kucnu listu :D
sto je skupo

#43 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by sto je skupo »

Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
aduka11

#44 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by aduka11 »

MoRel ime gospođe na pp? :D
sioux113

#45 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by sioux113 »

.
Last edited by sioux113 on 29/12/2013 15:48, edited 2 times in total.
Big Ang

#46 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Big Ang »

:pisnula:
kritichar

#47 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by kritichar »

sto je skupo wrote:Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
možda živimo u nemoralnom društvu, ali to ne znači da trebamo opravdavati
duminjo

#48 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by duminjo »

ona vara muza i pored djeteta sto ima i to traje sigurno duze vremena jer su se eto zaljubili jedno u drugo i vole se.
razvede se ona od muza sa kojim ima dijete da bi bila sa postavljacem teme. koliko je onda postavljac teme siguran da ga ta ista nece varat? :roll:
sto je skupo

#49 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by sto je skupo »

kritichar wrote:
sto je skupo wrote:Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
možda živimo u nemoralnom društvu, ali to ne znači da trebamo opravdavati
Ma nista ja ne opravdavam ali kazem da se velikoj vecini moze desiti da se zaljubi. A ja mislim da ne mozes birati kada i u koga ces se zaljubiti. A vidim ovdje se vecina muskaraca "upalila" valjda se prepali da to nije slucajno njihova zena.
newlevel

#50 Re: AW: ljubav sa udatom zenom

Post by newlevel »

Ti ga tu nisi trebo metnut, a ti sad kako hoŠ.

Sent from my Nokia 3310
Post Reply