ljubav sa udatom zenom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
#26 Re: ljubav sa udatom zenom
ja ljubavi i govana... 
-
emmir1
#27 Re: ljubav sa udatom zenom
Šta je jebeno?
Jebeno je to što si sebičan.
Treba odrediti prioritete , po meni je djete prioritet.
A za djete je najbolje da ima oca i majku.
Zbog djeteta je pusti da ide svojoj porodici , vremenom će da te zaboravi.
Kako se zaljubila tako će se i odljubit
Jebeno je to što si sebičan.
Treba odrediti prioritete , po meni je djete prioritet.
A za djete je najbolje da ima oca i majku.
Zbog djeteta je pusti da ide svojoj porodici , vremenom će da te zaboravi.
Kako se zaljubila tako će se i odljubit
- stiv33
#28 Re: ljubav sa udatom zenom
isključivo sa takvima ašikujem 
- Gretta
-
sto je skupo
#31 Re: ljubav sa udatom zenom
Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
-
hizo ramidovic
#32 Re: ljubav sa udatom zenom
moze, jarane, moze.sto je skupo wrote:Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
evo, ja cu ti pokazati komsinicu, k'o bomba, ljepotica, nema muskarca da se za njom ne bi okren'o...
muz joj je albanac i ima petoricu brace, uglavnom su 'trgovci'.
haj' jaro, stisni pa se u nju zaljubi?
-
Merengues
#33 Re: ljubav sa udatom zenom
Stani malo mi ovdje ne govorimo ja mislim od srednjoškolskim tinejdžerima kojima letaju leptirići po stomaku, nego zapravo govorimo o odgovornim i odraslim osobima. Nemoj molim te reći da se slučajno onako na prvi pogled zaljubio. Možda nije znao ali je saznao sigurno nakon izvjesnog vremena kada se to još uvijek moglo na bezbjedan način završit.
- kritichar
#34 Re: ljubav sa udatom zenom
jesi ti oženjen, ako nisi, da li se planiraš ženiti?sto je skupo wrote:Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
-
theTruePath
#35 Re: ljubav sa udatom zenom
Nadam se da ce ti se zena zaljubiti onako strasno strastveno u nekog sa strane,i naravno mi cemo ih razumjeti,,jer nisu oni birali u koga ce se zaljubitisto je skupo wrote:Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
-
palermo
#36 Re: ljubav sa udatom zenom
Lako, ako je pametna kao što si je opisao, bit će tužna par dana, i onda će nastaviti dalje.karenjina wrote:Kako naj bezbolnije( za oboje) okoncati vezu.Sta reci,a ne povrijediti.
Ne sekiraj se ti za nju, nego men se više čini da to kuče laje zbog sebe a ne zbog sela. Možda bi ti htio nešto više, a ona jok.
- Big Ang
#37 Re: ljubav sa udatom zenom
E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
Ne moralisem nego nema smisla nesto pogresno smatrati normalnim i kurvaluk nazivati ljubavlju
Ne moralisem nego nema smisla nesto pogresno smatrati normalnim i kurvaluk nazivati ljubavlju
-
palermo
#38 Re: ljubav sa udatom zenom
pa pametna u kurvanju, nema tu nikakve nelogičnosti a bogami ni modernih vremena, uvijek je tako biloBig Ang wrote:E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
- Big Ang
#39 Re: ljubav sa udatom zenom
Ma nije tacno. Ovoga je naravno uvijrk bilo ali su postojali epiteti za te i takve i ne bi se sigurno icekivalo razumjevanje okoline pa i ove anonimne forumskepalermo wrote:pa pametna u kurvanju, nema tu nikakve nelogičnosti a bogami ni modernih vremena, uvijek je tako biloBig Ang wrote:E pa stvarno zivimo u doba iskrivljenih vrijednosti. Zena, udata, sa vjerovatno malodobnim djetetom koja se jebe s nekim ko nijr njen muz se naziva pametnom
- Big Ang
#40 Re: ljubav sa udatom zenom
Pa bilesi srce nabio na naslov teme. Nabijem ga. A i nju.
- spreca
#41 Re: ljubav sa udatom zenom
E kad cujem ono leptirici u stomaku odmah mi se sere......kakvi ba leptirici..............jebe se njoj sa kime ce se tucati......slucajno si to ti danas a sutra ko zna ko ce biti sledeci..............ipak razmisljaj o onom malom djetetu..........ako se nesto desi da dijete ostane bez oba roditelja zato sto se mami zacesala mindja,slobodno se racunaj u sucesnika u uprpastenju djecije sudbine
-
shandrprcSA
#42 Re: ljubav sa udatom zenom
najbolje da te dodaju na njihovu kucnu listu 
-
sto je skupo
#43 Re: ljubav sa udatom zenom
Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
-
aduka11
#44 Re: ljubav sa udatom zenom
MoRel ime gospođe na pp? 
- sioux113
#45 Re: ljubav sa udatom zenom
.
Last edited by sioux113 on 29/12/2013 15:48, edited 2 times in total.
- kritichar
#47 Re: ljubav sa udatom zenom
možda živimo u nemoralnom društvu, ali to ne znači da trebamo opravdavatisto je skupo wrote:Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
- duminjo
#48 Re: ljubav sa udatom zenom
ona vara muza i pored djeteta sto ima i to traje sigurno duze vremena jer su se eto zaljubili jedno u drugo i vole se.
razvede se ona od muza sa kojim ima dijete da bi bila sa postavljacem teme. koliko je onda postavljac teme siguran da ga ta ista nece varat?
razvede se ona od muza sa kojim ima dijete da bi bila sa postavljacem teme. koliko je onda postavljac teme siguran da ga ta ista nece varat?
-
sto je skupo
#49 Re: ljubav sa udatom zenom
Ma nista ja ne opravdavam ali kazem da se velikoj vecini moze desiti da se zaljubi. A ja mislim da ne mozes birati kada i u koga ces se zaljubiti. A vidim ovdje se vecina muskaraca "upalila" valjda se prepali da to nije slucajno njihova zena.kritichar wrote:možda živimo u nemoralnom društvu, ali to ne znači da trebamo opravdavatisto je skupo wrote:Uh super nisam znao da zivimo u ovako visoko moralnom drustvu. Ili su samo na forumu moralni ljudi a ovamo u pravom zivotu ne zna se ko se sa kim J...
- newlevel
#50 Re: AW: ljubav sa udatom zenom
Ti ga tu nisi trebo metnut, a ti sad kako hoŠ.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310