ljubav sa starijom zenom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

figaroUno

#76 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by figaroUno »

Gdje ces auto uporedit Sa autom. Tobejarabi
male_okice

#77 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by male_okice »

zelenashica wrote:
cucamonga wrote:
pustopoljina wrote:djecak od 15 god.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
ona ima problema da mora vladati nekim muskarcem. boji se ravnopravnijih.
naletih na ovaj smijesan komentar - a sto uvijek mora biti nadmetanje i nadjebavanje u ravnopravnosti - ona njemu pruza sigurnost - on njoj pruza osjecaj da je jos uvijek zenstvena i sta sad - neka traje dok traje.

nije ni jedno ni drugo niko pistoljem na celo prisilio - a ruku na srce Renata je odlicna milfaca 8-)
:shock:
De vrati se unazad pa ponovi čitanje priče...on ima 15 godina a ona :roll:
Mogla ga je roditi :-)
konkretno u ovom slucaju ove zene hajd da je on 20 godina ona 40 pa ako hoce da se zabavlja neka...ali on je imao 13 godina. Covjece to je dijete u pravom pravcatom smislu rijeci. Ona ne da ga je mogla roditi nego ima djecu bukvalno stariju od njega-tamo je pisalo sina od 20 godina. :shock: :shock: :shock: to nije normalno, sta da neki lik od 40 uhvati tvoju kcerku/sina od 13 godina, sta bi mu uradio ili uradila? Da li bi tad mislio pa hajd super je to, ne moraju oni ostati vjecno skupa I mean wtf?!
zelenashica

#78 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by zelenashica »

cucamonga wrote:
zelenashica wrote:
cucamonga wrote:
naletih na ovaj smijesan komentar - a sto uvijek mora biti nadmetanje i nadjebavanje u ravnopravnosti - ona njemu pruza sigurnost - on njoj pruza osjecaj da je jos uvijek zenstvena i sta sad - neka traje dok traje.

nije ni jedno ni drugo niko pistoljem na celo prisilio - a ruku na srce Renata je odlicna milfaca 8-)
:shock:
pa sta - Hju Hefner je mogao rodit sve ijednu koju je zenio i koju je opuc'o u zadnjih 20 godina pa nikom nije senzacija.
Ovdje nije riječ o senzaciji nego o normalnom fukcionisanju jedne veze.Nema tog pedagoga,psihologa niti bilo koga drugo ko me može ubijediti da veza ovog 15-togodišnjaka sa ženom ovih godina može funkcionisati kvalitetno.Čak šta više ovo za mene nije veza nego jednosavno ismijavanje vrijednosti života.
Rekla sam već da je bitna i dob života u kojoj se neko odlučuje za starijeg partnera.Dječak sa 15 godina je i emotivno i psihološki nespreman da realno donosi odluke poput braka uopšte.A kamoli sa ženom preko 40. :roll:
zelenashica

#79 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by zelenashica »

male_okice wrote: :shock:
konkretno u ovom slucaju ove zene hajd da je on 20 godina ona 40 pa ako hoce da se zabavlja neka...ali on je imao 13 godina. Covjece to je dijete u pravom pravcatom smislu rijeci. Ona ne da ga je mogla roditi nego ima djecu bukvalno stariju od njega-tamo je pisalo sina od 20 godina. :shock: :shock: :shock: to nije normalno, sta da neki lik od 40 uhvati tvoju kcerku/sina od 13 godina, sta bi mu uradio ili uradila? Da li bi tad mislio pa hajd super je to, ne moraju oni ostati vjecno skupa I mean wtf?![/quote]
Kome se obraćaš?Meni koja ne odobravam ovakvu vezi ili osobi iznad koja ovo smatra sasvim OK vezom?
Jer zbilja ne razumijem kontekst "tvoju kćerku" u ovom slučaju.
male_okice

#80 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by male_okice »

zelenashica wrote:
male_okice wrote: :shock:
konkretno u ovom slucaju ove zene hajd da je on 20 godina ona 40 pa ako hoce da se zabavlja neka...ali on je imao 13 godina. Covjece to je dijete u pravom pravcatom smislu rijeci. Ona ne da ga je mogla roditi nego ima djecu bukvalno stariju od njega-tamo je pisalo sina od 20 godina. :shock: :shock: :shock: to nije normalno, sta da neki lik od 40 uhvati tvoju kcerku/sina od 13 godina, sta bi mu uradio ili uradila? Da li bi tad mislio pa hajd super je to, ne moraju oni ostati vjecno skupa I mean wtf?!
Kome se obraćaš?Meni koja ne odobravam ovakvu vezi ili osobi iznad koja ovo smatra sasvim OK vezom?
Jer zbilja ne razumijem kontekst "tvoju kćerku" u ovom slučaju.[/quote]

obracala sam se ovome koji kaze da je to sve ok, nije toliko strasno...pa sam htjela da napravi paralelu ako je roditelj sta bi mislio o tome da neki 40 godisnjak starta njegovu kcerku-ako je ima, ili sestricnu, bratisnu....
dječak sa šibicama

#81 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by dječak sa šibicama »

male_okice wrote: obracala sam se ovome koji kaze da je to sve ok, nije toliko strasno...pa sam htjela da napravi paralelu ako je roditelj sta bi mislio o tome da neki 40 godisnjak starta njegovu kcerku-ako je ima, ili sestricnu, bratisnu....
Nisam nasilan i konfliktan covjek (osim prema onima koji to zasluze) ali ja bi ga ubio :D

Cuj da mi prdavac od 40 godina startuje kcerku ili sestricnu od 13, noge bi mu polomio.
fuj_to

#82 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by fuj_to »

Pedofilija bolest moja najmilija :D I kazu "europa"... :lol:
bingov buraz

#83 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by bingov buraz »

Image
pustopoljina

#84 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by pustopoljina »

cucamonga wrote:
pustopoljina wrote:djecak od 15 god.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
ona ima problema da mora vladati nekim muskarcem. boji se ravnopravnijih.

a opet malom nije niko stavio pistolj da mora do kraja zivota bit sa njom.
imao si i ti valjda petnaest :-)
smozgaj se.
nije ovo 5 kresova u tajnosti i cao...
naravno da dijete nece ostati s njom, ali ce veza s njom ostaviti posljedice.
a imam skoro 33 i niko me ne moze ubijediti da ova zenska nema problem sa muskarcima. lako se sakriti kod djeteta.
Zelena Carapa

#85 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by Zelena Carapa »

Primjetite da su prvi put spavali kad je njemu bilo 13 - pedofil pravi. Nema dalje price.

Moje licno misljenje je da veze gdje je razlika 10 godina ili vise mogu opstati eventualno do momenta kad zena dodje u predklimaktericnu fazu a on u najboljim godinama. Ko ce to slusat, kad je jos zanimljiv mladjima :D
sandra01

#86 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by sandra01 »

To je sve individualno,evo npr.Ivo Pogorelic se bio ozenio svojom profesoricom klavira koja je od njega bila starija pa jes'jedno 30 godina ..tu negdje..i kada je ona umrla vise se nikad nije ponovo ozenio.Cudno je to :roll: ,ima milion takvih primjera ,imala sam prijatelje on je bio mladji od svoje zene jedno 10 godina i fakat su smjesno izgledalai em je nizi od nje em je mladji od nje ,ona mu ko mama bila ali od njega napravila covjeka,profesora,doktora nauka a ona kao veliki kapacitet koji je obecavao stala i ni makac,svu svoju energiju potrosila na njega.Ne znam ja opet kazem ne bih...nikad..ali to sam ja.
figaroUno

#87 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by figaroUno »

sandra01 wrote:To je sve individualno,evo npr.Ivo Pogorelic se bio ozenio svojom profesoricom klavira koja je od njega bila starija pa jes'jedno 30 godina ..tu negdje..i kada je ona umrla vise se nikad nije ponovo ozenio.Cudno je to :roll: ,ima milion takvih primjera ,imala sam prijatelje on je bio mladji od svoje zene jedno 10 godina i fakat su smjesno izgledalai em je nizi od nje em je mladji od nje ,ona mu ko mama bila ali od njega napravila covjeka,profesora,doktora nauka a ona kao veliki kapacitet koji je obecavao stala i ni makac,svu svoju energiju potrosila na njega.Ne znam ja opet kazem ne bih...nikad..ali to sam ja.
Ah, jesi cula za ovo, da zensko duze zivi od muskarca. Dakle ko kopa koga?
detroit-mercy

#88 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by detroit-mercy »

bingov buraz wrote:Image
Postoji samo jedan problem, od juhe se jos niko nije najeo :mrgreen: a boga mi mlado pile sa rostilja kad poderes :mrgreen: ne moras jesti dva dana :skoljka: .
sandra01

#89 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by sandra01 »

detroit-mercy wrote:
Postoji samo jedan problem, od juhe se jos niko nije najeo :mrgreen: a boga mi mlado pile sa rostilja kad poderes :mrgreen: ne moras jesti dva dana :skoljka: .
Dje ce ti dusha jadan ne bio :cry: ,kako mozes onako mlado poderat ni hodat' nije naucilo :cry:
sandra01

#90 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by sandra01 »

figaroUno wrote:
sandra01 wrote:To je sve individualno,evo npr.Ivo Pogorelic se bio ozenio svojom profesoricom klavira koja je od njega bila starija pa jes'jedno 30 godina ..tu negdje..i kada je ona umrla vise se nikad nije ponovo ozenio.Cudno je to :roll: ,ima milion takvih primjera ,imala sam prijatelje on je bio mladji od svoje zene jedno 10 godina i fakat su smjesno izgledalai em je nizi od nje em je mladji od nje ,ona mu ko mama bila ali od njega napravila covjeka,profesora,doktora nauka a ona kao veliki kapacitet koji je obecavao stala i ni makac,svu svoju energiju potrosila na njega.Ne znam ja opet kazem ne bih...nikad..ali to sam ja.
Ah, jesi cula za ovo, da zensko duze zivi od muskarca. Dakle ko kopa koga?
U Ivinom slucaju on nju,a za ove moje prijatelje vidjecemo,mada je ona pocela oboljevati opasno
zelenashica

#91 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by zelenashica »

Tema se odavno okrenula u suprotnom pravcu.
detroit-mercy

#92 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by detroit-mercy »

sandra01 wrote:
detroit-mercy wrote:
Dje ce ti dusha jadan ne bio :cry: ,kako mozes onako mlado poderat ni hodat' nije naucilo :cry:
Ti to o onim sto su jos pod kvockom :mrgreen: , ja mislim na one brojlere fino spakovane u futroli :mrgreen:. Onako socne, mmmmmmmm..... :skoljka:
Glede ljubavi sa starijim zemskim, pa da se ne varamo, postoje izuzetci koji ne cine pravila :mrgreen: mada kod muskih to uglavnom fercera ovako, dok su u dvadestim (posebno ranim) obicno idu za kokama sto dobra jaja nose, cim se priblize tridesetim ili predju tridesetu pocinju se baviti peradarstvom, ono nabave si neko pile pa ga kljukaju shrotom i kukuruzom i spremaju za raznja :mrgreen: .
Zelena Carapa

#93 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by Zelena Carapa »

jel vi to pricate o zenama
detroit-mercy

#94 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by detroit-mercy »

Zelena Carapa wrote:jel vi to pricate o zenama
Jok, o kokosima :mrgreen: .
kritichar

#95 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by kritichar »

ovo opet tema o MILF-icama :zoka:

treba slike postavljat
sladak_ko_med

#96 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by sladak_ko_med »

juli84 wrote:Mene uvijek zanimalo da li ti muškarci ikada misle išta ozbiljno s tim tetama koje su starije od njih 10+?
naravno da ne :mrgreen:
bingov buraz

#97 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by bingov buraz »

detroit-mercy wrote:
Tipicni bosnjo,samo da mu se nazderat :cry:
Piletine na svakom koraku,nikad jeftinija nije bila,jos sve nesto zarazeno,naizgled mlado pile a ono proslo sva trzista.

Starije-saftali,uzivanje za sva cula :)
sandra01

#98 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by sandra01 »

bingov buraz wrote:
detroit-mercy wrote:
Tipicni bosnjo,samo da mu se nazderat :cry:
Piletine na svakom koraku,nikad jeftinija nije bila,jos sve nesto zarazeno,naizgled mlado pile a ono proslo sva trzista.

Starije-saftali,uzivanje za sva cula :)
:thumbup: :kiss:
bingov buraz

#99 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by bingov buraz »

sandra01 wrote: :thumbup: :kiss:
:kravata: :kiss:
TenDollars

#100 Re: ljubav sa starijom zenom

Post by TenDollars »

Mogu reci da sam expert na tom polju :D
Al sa ove tacke gledista ne bi preporucio ozbiljnije veze, brak, muskarcima gdje je zena starija, pa bilo to i jedan dan. a pogotovo ako je to 3+ godina.
Ono cile-mile je dobro naci MILFace.
Post Reply