ljubav sa starijom zenom
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#1 ljubav sa starijom zenom
Pozdrav!
Zanima me zasto smatra svijet toliko abstraktnim, ako je zensko starija u partnerstvu?
Do koje starostne granice bi vi ishli +-?:P
Zanima me zasto smatra svijet toliko abstraktnim, ako je zensko starija u partnerstvu?
Do koje starostne granice bi vi ishli +-?:P
-
#2 Re: ljubav sa starijom zenom
Što bi reko moj kolega: "Zavisi kolike su joj ( . )( . )"
#3 Re: ljubav sa starijom zenom
godine su samo brojke 

#4 Re: ljubav sa starijom zenom
Ne zanimaju me zene.
#5 Re: ljubav sa starijom zenom
HAVANA wrote:Ne zanimaju me zene.

#6 Re: ljubav sa starijom zenom
Moze biti starija i do par mjeseci 
Ako ima dobre sise, inace je samo starka

Ako ima dobre sise, inace je samo starka

#7 Re: ljubav sa starijom zenom
Hodao sam sa djevojkom starijom 5 godina od mene. Nazalost nije uspjelo, jer smo imali razlicite prioritete u zivotu. S obzirom da je bioloski sat otkucavao, a ja nisam bio za brak...nije uspjelo.
Godine ne moraju biti presudne, ako je osoba dobra i imate dosta toga zajednickog vrijedi se upustiti u vezu, pa mozda i nesto vise.
Godine ne moraju biti presudne, ako je osoba dobra i imate dosta toga zajednickog vrijedi se upustiti u vezu, pa mozda i nesto vise.
#8 Re: ljubav sa starijom zenom
Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene 

#9 Re: ljubav sa starijom zenom
to su odlicne ribe pogotovo ako naletis na neku kako treba fizicki...
ispucale su se iskusne su odlicne domacice i rado bih pokupio neku zgodnu cak i sa djetetom.
meni ta razlika ne smeta sve dok ne dodje do nekih sasvim nebitnih razlika...
imao sam i mladjih pa ne znas bi l' kenjala il' pisala pojma nema... ti stariji prosao si to - a ona bi se jos uvijek igrala malo macke i misa pa sto se ne javljas pa s kim si pa te malo pravi ljubomornim i tako ta sranja
ispucale su se iskusne su odlicne domacice i rado bih pokupio neku zgodnu cak i sa djetetom.
meni ta razlika ne smeta sve dok ne dodje do nekih sasvim nebitnih razlika...
imao sam i mladjih pa ne znas bi l' kenjala il' pisala pojma nema... ti stariji prosao si to - a ona bi se jos uvijek igrala malo macke i misa pa sto se ne javljas pa s kim si pa te malo pravi ljubomornim i tako ta sranja
- Zelena Carapa
#10 Re: ljubav sa starijom zenom
hahaha, pocinje odbrojavanje....sandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene

#11 Re: ljubav sa starijom zenom
Trenerica i mladi ljubavnik (15) su se zaručili: Vjenčat ćemo se
Austrija: Hrvatica Renata je Erwinu bila trenerica. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tada imala 41, a on samo 13 godina. Zbog toga je dobila uvjetnu kaznu

Erwin me zaprosio, zaručeni smo i uskoro ćemo se vjenčati, rekla je u četvrtak Hrvatica Renata Č. (43) za oe24. Renati koja godinama živi u Austriji prošle su godine sudili zbog seksa s Erwinom koji je tada imao samo 13 godina. Dobila je kaznu od 22 mjeseca zatvora uvjetno, izgubila je posao, a prijetila joj je i deportacija u Hrvatsku. No kako kaže sve je to ojačalo njihovu vezu.
Renata je Erwinu, koji danas ima 15 godina, bila trenerica.
- Kao trenerici rukometa on je za mene bio broj sedam, no privatno me vrlo privlačio. Posebno me fascinirao svojom inteligencijom. U početku sam se osjećala krivom zbog toga što sam se zaljubljivala u Erwina - priznala je tada Renata koja je s prvim suprugom u braku bila 20 godina i s kojim ima dvije kćeri stare 15 i 20 godina. I ona je njega privlačila te su počeli vezu. Erwin je uvijek tvrdio kako ne želi da ga se smatra žrtvom.
- Kada mi netko kaže da sam zlostavljan imam osjećaj kao da mi govori da su me silovali. Od prvog trenutka s Renatom znao sam da prema njoj gajim osjećaje. Osjećali smo se istinski zaljubljeno - kaže Erwin.
Renata sada živi s Erwinom i njegovom majkom i piše knjigu o njihovom odnosu. Erwin priznaje da ju je nedavno zaprosio.
- Htio sam je pitati da se uda za mene, ali sam htio i to napraviti na poseban način. Zato samo otišli u Budimpeštu. Dok smo se vozili brodom pitao sam je i ona je rekla da - ispričao je Erwin.
Na pitanje da li će imati i djece, Renata je odgovorila: 'Naravno, ne sutra, ali naravno'. Erwin je pak rekao kako svakako žele imati djecu. (24sata)
Austrija: Hrvatica Renata je Erwinu bila trenerica. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tada imala 41, a on samo 13 godina. Zbog toga je dobila uvjetnu kaznu

Erwin me zaprosio, zaručeni smo i uskoro ćemo se vjenčati, rekla je u četvrtak Hrvatica Renata Č. (43) za oe24. Renati koja godinama živi u Austriji prošle su godine sudili zbog seksa s Erwinom koji je tada imao samo 13 godina. Dobila je kaznu od 22 mjeseca zatvora uvjetno, izgubila je posao, a prijetila joj je i deportacija u Hrvatsku. No kako kaže sve je to ojačalo njihovu vezu.
Renata je Erwinu, koji danas ima 15 godina, bila trenerica.
- Kao trenerici rukometa on je za mene bio broj sedam, no privatno me vrlo privlačio. Posebno me fascinirao svojom inteligencijom. U početku sam se osjećala krivom zbog toga što sam se zaljubljivala u Erwina - priznala je tada Renata koja je s prvim suprugom u braku bila 20 godina i s kojim ima dvije kćeri stare 15 i 20 godina. I ona je njega privlačila te su počeli vezu. Erwin je uvijek tvrdio kako ne želi da ga se smatra žrtvom.
- Kada mi netko kaže da sam zlostavljan imam osjećaj kao da mi govori da su me silovali. Od prvog trenutka s Renatom znao sam da prema njoj gajim osjećaje. Osjećali smo se istinski zaljubljeno - kaže Erwin.
Renata sada živi s Erwinom i njegovom majkom i piše knjigu o njihovom odnosu. Erwin priznaje da ju je nedavno zaprosio.
- Htio sam je pitati da se uda za mene, ali sam htio i to napraviti na poseban način. Zato samo otišli u Budimpeštu. Dok smo se vozili brodom pitao sam je i ona je rekla da - ispričao je Erwin.
Na pitanje da li će imati i djece, Renata je odgovorila: 'Naravno, ne sutra, ali naravno'. Erwin je pak rekao kako svakako žele imati djecu. (24sata)
- Zovem se Zelena
#13 Re: ljubav sa starijom zenom
stochar wrote:Trenerica i mladi ljubavnik (15) su se zaručili: Vjenčat ćemo se

Da je njemu barem 17/18 pa hajde... Al majku mu, dijete

A što se tiče teme, meni je ok neka razlika do 10ak godina, sve preko toga a-a. Mada, čisto sumnjam da bih se ikada upustila u takvu vezu, no nikad se ne zna.
- Zelena Carapa
#14 Re: ljubav sa starijom zenom
Meni pedofil ne moze biti sladak nikako - bio muski ili zenski 

#15 Re: ljubav sa starijom zenom
Zelena Carapa wrote:Meni pedofil ne moze biti sladak nikako - bio muski ili zenski
ama posmatraj samo fiziku ccc
#16 Re: ljubav sa starijom zenom
istina istina.. fkt kako te podju sad te gluposti neriviratcucamonga wrote:imao sam i mladjih pa ne znas bi l' kenjala il' pisala pojma nema... ti stariji prosao si to - a ona bi se jos uvijek igrala malo macke i misa pa sto se ne javljas pa s kim si pa te malo pravi ljubomornim i tako ta sranja
#17 Re: ljubav sa starijom zenom
Nije ni mladjima do ozbiljne veze, nista ne brinisandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene

#18 Re: ljubav sa starijom zenom
A zasto?:Psandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene
#19 Re: ljubav sa starijom zenom
figaroUno wrote:A zasto?:Psandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene
mene su svi mladji podsjecali na (mladjeg) brata

i nekako sam ih zasticnicki gledala

- pustopoljina
#20 Re: ljubav sa starijom zenom
djecak od 15 god.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
ona ima problema da mora vladati nekim muskarcem. boji se ravnopravnijih.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
ona ima problema da mora vladati nekim muskarcem. boji se ravnopravnijih.
#21 Re: ljubav sa starijom zenom
Vazna je zrelostna starost, a ne godiste...1906 wrote:figaroUno wrote:A zasto?:Psandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene
mene su svi mladji podsjecali na (mladjeg) brata![]()
Medjutim, sto jest tacno da muskarac vrlo rijetko sazreli ko zena (ali ipak ima izuzetaka).
No, ima i muskaraca koji cak sa 50 godina nisu zreli, pa prema tome...
#22 Re: ljubav sa starijom zenom
JThomas wrote:HAVANA wrote:Ne zanimaju me zene.
Šta će ljudi pomislit

Inače,ja sam starku mazno...ona 68g proizvodnje a ja 70g

#23 Re: ljubav sa starijom zenom
figaroUno wrote:Vazna je zrelostna starost, a ne godiste...1906 wrote:
mene su svi mladji podsjecali na (mladjeg) brata![]()
Medjutim, sto jest tacno da muskarac vrlo rijetko sazreli ko zena (ali ipak ima izuzetaka).
No, ima i muskaraca koji cak sa 50 godina nisu zreli, pa prema tome...
to je nebitno - ovako sam prije osjecala

sad vidim da su svi "porasli"

- pustopoljina
#24 Re: ljubav sa starijom zenom
to je nesto drugo
u ovoj austriji sve neki pervertiti
Dje ja zivim

u ovoj austriji sve neki pervertiti

#25 Re: ljubav sa starijom zenom
Pa zato sto u meni budi majcinske instikte,ono ja bi njega gledala ko svoje dijete,da ga zastitim,skrenem paznju ne stvari koje radi pogresno(mama zna najboljefigaroUno wrote:A zasto?:Psandra01 wrote:Ja nikad ne bih usla u ozbiljniju vezu sa mladjim muskarcem od mene

I jos nesto vrlo bitno,grizla bi me savjest da mu oduzimam nesto vrlo vazno u njegovom zvotu kao naprimjer da se zabavlja sa svojim vrsnjakinjama,da pravi gluposti ,da uci kroz svoje greske i da sazrijeva kao svi njegovi vrsnjaci.