Ljubav pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Vesman12
#1 Ljubav pomoc
Pozdrav svima,obracam vam se da bih cuo odnosno procitao vasa misljenja.
Drugi sam razred srednje skole,i za razliku od svojih vrsnjaka i dalje nisam docekao taj hajmo reci historijski trenutak tj prvi poljubac i cim to znate,jasno vam je da nikad nisam imao ni djevojku.Jednostavno ne znam sto,mislim ima cura koje mi se svide i sve,ali sadasnje drustvo ili hajmo reci cure iz moje skole se samo loze na neke super modele(mislim na bas bas lijepe momke haha) ili na tatine sinove logicno.Necu sad da se uzdizem ili sta vec ali iskreno nisam ruzan hah,visok,normalne grade i sve,ali sto se para tice nisam bas stabilan.Ja mislim da nemam curu jer cesto mislim da od te veze nece nista biti jer ja nemam novca niti vremena da bas izlazim svake subote i jer nisam tip koji da izvinete jede govna preko fejsbuka.Da li je po vama normalno da jos nisam imao curu ili je to nesto na cemu moram pod hitno raditi.
Drugi sam razred srednje skole,i za razliku od svojih vrsnjaka i dalje nisam docekao taj hajmo reci historijski trenutak tj prvi poljubac i cim to znate,jasno vam je da nikad nisam imao ni djevojku.Jednostavno ne znam sto,mislim ima cura koje mi se svide i sve,ali sadasnje drustvo ili hajmo reci cure iz moje skole se samo loze na neke super modele(mislim na bas bas lijepe momke haha) ili na tatine sinove logicno.Necu sad da se uzdizem ili sta vec ali iskreno nisam ruzan hah,visok,normalne grade i sve,ali sto se para tice nisam bas stabilan.Ja mislim da nemam curu jer cesto mislim da od te veze nece nista biti jer ja nemam novca niti vremena da bas izlazim svake subote i jer nisam tip koji da izvinete jede govna preko fejsbuka.Da li je po vama normalno da jos nisam imao curu ili je to nesto na cemu moram pod hitno raditi.
-
andr0id
#2 Re: Ljubav pomoc
To zadnje! Novac nije toliko bitan da bih se ti ljubio sa nekom. A poslije vec jeste. Trazi kakvu probij taj led da ti se osladi. A onda udri
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
betametazon
#3 Re: Ljubav pomoc
neš nać lijepu i finu, čim se prije pomiriš sa tim lakše će ti bit
-
Vesman12
#4 Re: Ljubav pomoc
Ma generacija mi je nekako skroz u kurcu il lete za parama il za nekim hajmo rec furacima sa fejsa il ko fol klosarima sigurno ima i nekih normalnih al valja to nac a sad me jos vise strah svi se znaju ljubit a ja ne sta da i nadem trebu da se obrukam
- newlevel
#5 Re: Ljubav pomoc
Dzaba je sinko. Kurave su se uvijek lozile na bmw i tetovazu, burbery kosuljama sa konjem na prsima.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
andr0id
#6 Re: Ljubav pomoc
Hehehehe.. nemoj se isfuravati.. za svakog postoji neko. I doci ce jedna.. samo izlazi zabavljaj se i zabacuj.. a danas ti je bar i lahko to.. sms, face.. nadji i ti kakvu i pisi joj... pozoves je van..
Ljubiti ces nauciti sta te briga. Ne stidi se nemoj da me ljutis
Ljubiti ces nauciti sta te briga. Ne stidi se nemoj da me ljutis
-
betametazon
#7 Re: Ljubav pomoc
po tvom misljenju nije problem nac curu nego znat se ljubit? ok...u tom slucaju, ako je vec nadjes, ne sikiraj se, nece se ni ona znat ljubit, garantovano 
-
andr0id
#8 Re: Ljubav pomoc
Ako se ne znas ljubiti, pogledaj neki klip.. kako se polahko ljube.. a onda joj jezik turis i ganjas se sa njenim.. samo nemoj zinuti ko konj.. polahko..
U moj vakat se ganjao kliker u fildzanu sa jezikom.. tako se ucilo
U moj vakat se ganjao kliker u fildzanu sa jezikom.. tako se ucilo
-
forel
#9 Re: Ljubav pomoc
-
swanfilter
#10 Re: Ljubav pomoc
Sine, mladi si i ne opterecuj se financijama sada. Budi saramantan maher, dobar do zena kao i do svoje majke. Svaka prava zena, u pravim godinama ce to skontati i imaces svoju priliku - podsvijest/geni/psihologija covjekom upravljaju vise nego si mislimo. Do tada uci zanat i budi spreman kada dođe vrijeme biranja one prave ..
- newlevel
#11 Re: Ljubav pomoc
Bolje ti je uci skolu, kad ostvaris nesto, sto tvoji vrsnjaci nisu, vjeruj da ce djevojke tebe zivkati i bariti.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- Mišo_Kovač
#12 Re: Ljubav pomoc
Budi prvi na federalnom iz fizikenewlevel wrote:Bolje ti je uci skolu, kad ostvaris nesto, sto tvoji vrsnjaci nisu, vjeruj da ce djevojke tebe zivkati i bariti.
- newlevel
#13 Re: Ljubav pomoc
Pale se djevojke i na Maxwellove jednacine.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- KPNCTNJAH
#14 Re: Ljubav pomoc
Okrenes pricu na to kako su one ustvari sponzoruse, jer ne smijes priznati da si ckapi i da te ustvari strah poljubiti djevojku.. 
- BackInBlack
#15 Re: Ljubav pomoc
Istinu da kazem .. malo kasnis sto se tice prvog poljubca.
Prvi poljubac najkasnije je trebao pasti na maloj maturi .. tj do 8og razreda.
Al dobro ... za muskarca nikad nije kasno ... pa cak i do 50te.
Sabura ... druze. To su zene, odnosno to su jos uvije djevojcice.
Uvijek traze neke zajebane momke, starije, po mogucnosti sa autom pa da ih odvede/doveze kuci/skolu,
i da budu vidzene ... time dizu sebi neko samopouzdanje. Probaj ti nac sebi kakvu sto je vec u tim mladzim
godinama pametna i sto nije kao ostale... znam bice malo teze naci .. mozda nece biti tolko privlacna kao te fufarice xD
al bitno je probiti led.
<--- ovo je nista ... lahko cest s tim ... al sa ovim --->
te ocekujemo sljedece godine xD
Prvi poljubac najkasnije je trebao pasti na maloj maturi .. tj do 8og razreda.
Al dobro ... za muskarca nikad nije kasno ... pa cak i do 50te.
Sabura ... druze. To su zene, odnosno to su jos uvije djevojcice.
Uvijek traze neke zajebane momke, starije, po mogucnosti sa autom pa da ih odvede/doveze kuci/skolu,
i da budu vidzene ... time dizu sebi neko samopouzdanje. Probaj ti nac sebi kakvu sto je vec u tim mladzim
godinama pametna i sto nije kao ostale... znam bice malo teze naci .. mozda nece biti tolko privlacna kao te fufarice xD
al bitno je probiti led.
- S4mpion
#16 Re: Ljubav pomoc
Ma nisi ti zakasnio ni u čemu, ne postoji precizan standard kad bi treb`o imat curu, a kad ne. 
-
Jokericious
#17 Re: Ljubav pomoc
Danasnje curice u osnovnoj po pet-sest momaka izmjenjaju. Ne znam kako tebe nije sta zapalo. 
- Ramzess Veliki
#18 Re: Ljubav pomoc
Ne čitaj ove zafrkante, pusti kakve cure, doći će one same na vrijeme. Bavi se ti školom i sobom, pa će sve doći na svoje.Vesman12 wrote:Ma generacija mi je nekako skroz u kurcu il lete za parama il za nekim hajmo rec furacima sa fejsa il ko fol klosarima sigurno ima i nekih normalnih al valja to nac a sad me jos vise strah svi se znaju ljubit a ja ne sta da i nadem trebu da se obrukam
- Ramzess Veliki
#19 Re: Ljubav pomoc
Hajde ne pričaj gluposti.Jokericious wrote:Danasnje curice u osnovnoj po pet-sest momaka izmjenjaju. Ne znam kako tebe nije sta zapalo.
- spreca
#20 Re: Ljubav pomoc
Hajmo reci
...........guzi bolan sve sto popadne....i staro i mlado i ruzno i lijepo....ako budes biro nikad picke neces vidjeti 
- Ramzess Veliki
#21 Re: Ljubav pomoc
Dečko je drugi srednje ... eto ti si sve pojeb'o u njegovim godinama.spreca wrote:Hajmo reci![]()
![]()
...........guzi bolan sve sto popadne....i staro i mlado i ruzno i lijepo....ako budes biro nikad picke neces vidjeti
De ne ložite ga, ima problem pa je iskreno pitao.
I ne navodite ga da pravi djecu maloljetnicama. Ima vrijeme za sve.
- spreca
#22 Re: Ljubav pomoc
Jarane ja sam jos u 8 razredu uveliko koko....ako te neko bude pito....i nisam biro...koji ce mu kurac cura?....mozda hoce da se zeni......i nemoj te ga uciti vi glupostima.......ako ga kava starija ne nauci ko ce ga nauciti...mozda ona iz 8 razredaRamzess Veliki wrote:Dečko je drugi srednje ... eto ti si sve pojeb'o u njegovim godinama.spreca wrote:Hajmo reci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ne ložite ga, ima problem pa je iskreno pitao.![]()
I ne navodite ga da pravi djecu maloljetnicama. Ima vrijeme za sve.
- Ridjobrki
#23 Re: Ljubav pomoc
Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....

Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....
- spreca
#24 Re: Ljubav pomoc
Jes ti bericetli gitara
......ma vazan je stimung gdje god si 
- KPNCTNJAH
#25 Re: Ljubav pomoc
Ovo je istinaRidjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
![]()
![]()