LJUBAV NEMA GRANICA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Fair Life

#1 LJUBAV NEMA GRANICA

Post by Fair Life »

[img]http://www.htnet.hr/imagesT/fset_images/logo50.gif[/img]"[color=white]. . .[/color][size=134]Utorak, 21.02.2006.[/size] wrote:32-godišnjakinja trudna s 16-godišnjakom

V. M. vlasnica je trgovine dječjom opremom, a njezin odabranik uspješan je učenik jedne karlovačke srednje škole. Oboje žive u karlovačkom predgrađu, a kuće su im svega parstotinjak metara udaljene jedna od druge.

Image

KARLOVAC - Jedni sa simpatijom kažu: "Što ćeš, ljubav nema granica!". A ima i onih koji nemaju neki poseban stav ni mišljenje, već sve doživljavaju samo kao neobičan trač, idealan za prepričavanje uz jutarnju kavu.

Svi oni pričaju o jednom nesvakidašnjem slučaju koji je ovih dana, čini se, postao javnom tajnom grada na četiri rijeke. Internet izdanje regionalnog tjednika 7DANA, news portal Sedam.hr, ekskluzivno objavljuje dijelove ove nadasve zanimljive priče.

Sretno zaljubljeni

Riječ je o vezi dvoje ljudi. Neki kažu da je ona utemeljena na ljubavi, dok neke druge teorije sve pripisuju strasti i prolaznoj avanturi. No, ništa od toga nije ono što ovu vezu čini drukčijom od drugih. Razlika u godinama jedini je pečat kojeg se dvoje glavnih likova ove priče nikako ne mogu riješiti, i upravo su zbog toga postali glavnom temom Karlovčana, te pričom koja je našla put i do novinskih stupaca.

Tridesetdvogodišnja V. M. vlasnica je trgovine dječjom opremom, a njezin 16-godišnji odabranik uspješan je učenik jedne karlovačke srednje škole. Oboje žive u predgrađu Karlovca, a kuće su im svega parstotinjak metara udaljene jedna od druge. Upravo ta blizina 'kumovala' je njihovom poznanstvu i naposlijetku rađanju ljubavi, koja danas traje gotovo pune tri godine.

Podrška obitelji

Slučajno ili ne, stručnu praksu 16-godišnji mladić odrađuje upravo u trgovini svoje djevojke V. M. Njihova veza vrhunac je dosegla početkom ove godine kada se prolomila vesela vijest.

V. M. ostala je trudna, a njezin je dvostruko mlađi odabranik jedan od rijetkih mladića koji će u ovako ranoj dobi postati ocem. Obje obitelji dale su svoj blagoslov ovoj neuobičajenoj ljubavnoj priči, a sretan par već uživa u zajedničkom životu.

sedam.hr
ponedjeljak, 20.02.2006.
Zadig

Post by Zadig »

fair, koliko im dajes da potraju?
:D
Fair Life

Post by Fair Life »

Zadig wrote:fair, koliko im dajes da potraju?
Uz garanciju roditelja i blize rodbine... ili onako ??
Zadig

Post by Zadig »

onako ba...

ja dajem pet maraka da potraju do njegove dvadesete i druge, i to je optimisticno.

:oops:

ajd, call the bookie
mostarac

Post by mostarac »

sick :roll:
odoh spavat
anais_nin

Post by anais_nin »

bolesno :roll: on je jos uvijek dijete :roll: ali u svemu tome najs*ebaniji su mi njegovi roditelji :roll:
Ina

Post by Ina »

Dvostruko mladji muskarac-dijete...bolesno jeste, ali u isto vrijeme se zapitam nije li isto tako bolesno dvostruko mladja zena-djevojcica u odnosu na svog "partnera" sto je mnogo cesca pojava u svijetu, pa tako i na ovim prostorima a sto nas mentalitet mnogo lakse akceptira kao normalno i uobicajeno...Dvostruki standardi, spolne razlike, ravnopravnost ili ne, opravdanost, prihvatljivost, osuda ili odobravanje...Mi ljudi smo zaista cudna sorta...
twin_mk

Post by twin_mk »

Ovdje se radi o klasičnom slučaju pedofilije. (njoj bilo 29 a njemu 13 !!!)

Ili je pedofilija kažnjiva samo u slučaju da se iskorištavaju djevojčice :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

Ina wrote:Dvostruko mladji muskarac-dijete...bolesno jeste, ali u isto vrijeme se zapitam nije li isto tako bolesno dvostruko mladja zena-djevojcica u odnosu na svog "partnera" sto je mnogo cesca pojava u svijetu, pa tako i na ovim prostorima a sto nas mentalitet mnogo lakse akceptira kao normalno i uobicajeno...Dvostruki standardi, spolne razlike, ravnopravnost ili ne, opravdanost, prihvatljivost, osuda ili odobravanje...Mi ljudi smo zaista cudna sorta...
jednako mi je bolesna i obrnuta situacija ukoliko je jednom od partnera 16, a drugom 32 godine...znaci bilo koja kombinacija, nije bitan pol...godine jesu samo brojka i nije svako dijete od 16 isto, ali za mene je osoba od 16 godina ne samo legalno nego i mentalno jos uvijek dijete, a ne odrasla osoba...zato kazem bolesno...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

jarane, ne biti junfer sa 16 :D:D Mislio sam da je samo meni to uspjelo :D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Napokon nešto interesantno :D
salihovic13

Post by salihovic13 »

Na ovom svijetu sve je moguce, osim jednog: "drvene peci i pappirne lule" :razz:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Ina wrote:Dvostruko mladji muskarac-dijete...bolesno jeste, ali u isto vrijeme se zapitam nije li isto tako bolesno dvostruko mladja zena-djevojcica u odnosu na svog "partnera" sto je mnogo cesca pojava u svijetu, pa tako i na ovim prostorima a sto nas mentalitet mnogo lakse akceptira kao normalno i uobicajeno...Dvostruki standardi, spolne razlike, ravnopravnost ili ne, opravdanost, prihvatljivost, osuda ili odobravanje...Mi ljudi smo zaista cudna sorta...
jebi ga...ali nije pedofilija. 16 godina je doba u kojem se uz dozvolu roditelja može legalno zaključiti brak i steći punu poslovnu sposobnost. dakle, ne vidim u tome ništa posebno bolesno...možda ne baš pametno ali ne i bolesno.
flora.sa

Post by flora.sa »

salihovic13 wrote:Na ovom svijetu sve je moguce, osim jednog: "drvene peci i pappirne lule" :razz:
cini mi se da su ovo ipak dvije stvari :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote:
jebi ga...ali nije pedofilija. 16 godina je doba u kojem se uz dozvolu roditelja može legalno zaključiti brak i steći punu poslovnu sposobnost. dakle, ne vidim u tome ništa posebno bolesno...možda ne baš pametno ali ne i bolesno.
sto ti je znak da drzava tu osobu jos ne smatra odraslom :roll: cim trazi pristanak roditelja. ne znam je li jos uvijek isto ali u kanadi je zakon napisan tako da ukoliko osoba od 16 do 18 ima sex sa osobom koja ja vise od 2 godine starija od nje/njega, roditelji imaju pravo traziti da se podigne optuznica za silovanje.
Post Reply