Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Da li mislite da je to sto se desi na prvi pogled stvarno ljubav ili neka druga faza/stanje? Kakva su vasa iskustva sa tim situacijama "na prvi pogled"?
Last edited by anais_nin on 30/01/2006 13:09, edited 1 time in total.
Malko je nezgodno... na prvi pogled... i onda malo idealiziras stvari pa kad se bolje upoznate malo ti treba vremena da stavis stvari na pravo mjesto....
pa mislim da je to vise fatalna privlacnost ,kontam da je ljubav nesto puno dublje te stoga se ne moze desiti na prvi pogled......gadno svidjanje se desi na prvi pogled a ljubav valjda dolazi malo kasnije ...nakon vodjenja iste
anais_nin wrote:Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Da li mislite da je to sto se desi na prvi pogled stvarno ljubav ili neka druga faza/stanje? Kakva su vasa iskustva sa tim situacijama "na prvi pogled"?
ne sjecam se da mi se desilo...mislim da mi ipak treba ili drugi pogled ili vremena da slozim sve u glavi