Znam ja taKe - nedodirljive
Ingo, samo bi gubio vrijeme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nope, hoću reći da sam u trkačkoj kondiciji. Doduše, brza sam na kratke staze, ali kad ih sve sabereš na jednu gomilu, ili u jednu dužinu, ja pobjegla.Tomahawk11 wrote:Hoš reći - duša ti vrdati![]()
Znam ja taKe - nedodirljive![]()
Kako ti kažeš.anchor85 wrote:Nope, hoću reći da sam u trkačkoj kondiciji. Doduše, brza sam na kratke staze, ali kad ih sve sabereš na jednu gomilu, ili u jednu dužinu, ja pobjegla.Tomahawk11 wrote:Hoš reći - duša ti vrdati![]()
Jašta neg' je kako ja kažemTomahawk11 wrote:Kako ti kažeš.anchor85 wrote:Nope, hoću reći da sam u trkačkoj kondiciji. Doduše, brza sam na kratke staze, ali kad ih sve sabereš na jednu gomilu, ili u jednu dužinu, ja pobjegla.Tomahawk11 wrote:Hoš reći - duša ti vrdati![]()
anchor85 wrote:
Jašta neg' je kako ja kažem
Sad bi Respo na ovo rekao - kafa.Tomahawk11 wrote:anchor85 wrote:
Jašta neg' je kako ja kažem
Pa ja, to sam i mislila. Da bi ti umjesto Tominog smajlija napisao kafa.supercali wrote:Ne nego bi mu rekao lijep si al nes jebat a njoj bi rekao a kafa?
A ti ko hoćešsupercali wrote:Ne nego bi mu rekao lijep si al nes jebat a njoj bi rekao a kafa?
Ja sad odohTomahawk11 wrote:A ti ko hoćešsupercali wrote:Ne nego bi mu rekao lijep si al nes jebat a njoj bi rekao a kafa?![]()
U redu jesupercali wrote: Ja sad odoh
Ps nisam rekao da sam lijep
Ja bih tebe svakako zaganjo a samo Fatanje je kulminacija vise razlicitih cimbenika kojih more bit bidne i ima da ih bidne.anchor85 wrote:Ne bi ti mene mogao uFatit, ja u kondiciji opasnojing-ecc wrote:Ihhhhh šteta što nismo zajedno na poslu?anchor85 wrote:
Da se ima šta ganjati, možda bih i ganjala. Ovako, nećem skupljat takva iskustva
Nema da ne može, a?ing-ecc wrote: Ja bih tebe svakako zaganjo a samo Fatanje je kulminacija vise razlicitih cimbenika kojih more bit bidne i ima da ih bidne.Ako te stignem i ufatim dobro i jes, suprotni ishod uopste ne analiziram
![]()
Mnoge su tako 'bjezale' al se zaJebale na jeziku
Yesanchor85 wrote:Nema da ne može, a?ing-ecc wrote: Ja bih tebe svakako zaganjo a samo Fatanje je kulminacija vise razlicitih cimbenika kojih more bit bidne i ima da ih bidne.Ako te stignem i ufatim dobro i jes, suprotni ishod uopste ne analiziram
![]()
Mnoge su tako 'bjezale' al se zaJebale na jeziku
supercali wrote:Ne nego bi mu rekao lijep si al nes jebat a njoj bi rekao a kafa?
ing-ecc wrote:Yesanchor85 wrote:Nema da ne može, a?ing-ecc wrote: Ja bih tebe svakako zaganjo a samo Fatanje je kulminacija vise razlicitih cimbenika kojih more bit bidne i ima da ih bidne.Ako te stignem i ufatim dobro i jes, suprotni ishod uopste ne analiziram
![]()
Mnoge su tako 'bjezale' al se zaJebale na jezikuYes
Yes
Nisam u teretani. A dok sam išla, išla sam u Importanne.Velkoski wrote:đe to bildiraš anchoru? razmišljam da promijenim teretanu svakako
naravno da ne možeanchor85 wrote:ing-ecc wrote:Yesanchor85 wrote: Nema da ne može, a?Yes
Yes
Ne može žena pobjeć nikako izgleda.
kak'i su tuševi tu?anchor85 wrote:Nisam u teretani. A dok sam išla, išla sam u Importanne.Velkoski wrote:đe to bildiraš anchoru? razmišljam da promijenim teretanu svakako
Nemam pojma jer ne koristim tuševe u teretanama. Malo su mi bljaki.Velkoski wrote:kak'i su tuševi tu?anchor85 wrote:Nisam u teretani. A dok sam išla, išla sam u Importanne.Velkoski wrote:đe to bildiraš anchoru? razmišljam da promijenim teretanu svakako
Kao što rekoh, u dobroj sam kondiciji za bježanjeRamzess Veliki wrote:Jadna ... toliko udvaraca, valja se odbranit' ...
anchor85 wrote:Kao što rekoh, u dobroj sam kondiciji za bježanjeRamzess Veliki wrote:Jadna ... toliko udvaraca, valja se odbranit' ...
Hoces li ti da ganjas ili da tebe ganjajuanchor85 wrote:Da se ima šta ganjati, možda bih i ganjala. Ovako, nećem skupljat takva iskustvaing-ecc wrote:od svega ovoga ja znam.da se ganjamo![]()
I bitno je nekoga uFatitidalje ide sve puno lakse
Ma žensko neodlučnoing-ecc wrote:anchor85 wrote:Kao što rekoh, u dobroj sam kondiciji za bježanjeRamzess Veliki wrote:Jadna ... toliko udvaraca, valja se odbranit' ...Hoces li ti da ganjas ili da tebe ganjajuanchor85 wrote:Da se ima šta ganjati, možda bih i ganjala. Ovako, nećem skupljat takva iskustvaing-ecc wrote:od svega ovoga ja znam.da se ganjamo![]()
I bitno je nekoga uFatitidalje ide sve puno lakse
odluci se