Ja sam isprobala i zavrsilo je tako sto sam na kraju odlucila promijeniti posao, da bih konacno zavrsila s tim. Sreca samo sto nije bio neki posao koji zalim
Ljubav na poslu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#1 Ljubav na poslu
Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Ja sam isprobala i zavrsilo je tako sto sam na kraju odlucila promijeniti posao, da bih konacno zavrsila s tim. Sreca samo sto nije bio neki posao koji zalim
- Altsa
#2 Re: Ljubav na poslu
Zapocela si temu a sa svojim krajnjim rezultatom si je i zavrsila.cendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
- cendlerbing
#3 Re: Ljubav na poslu
Pa vjerovatno ima i drugacijih iskustava.
Rekla sam da me zanima sta drugi misle.
- BarbaDue
#4 Re: Ljubav na poslu
E ja ga
ko se još upiše na ovu temu 
- Bloo
- Globalna šefica
#5 Re: Ljubav na poslu
Radim sa 150 žena...nemam mišljenja o ovoj temicendlerbing wrote:Pa vjerovatno ima i drugacijih iskustava.
-
ovo_mi_je_nick
#6 Re: Ljubav na poslu
Na poslu je bolje izbjegavati svaki vid neobavezne komunikacije a da ne govorim o seksualnim obaveznim i neobaveznim odnosima.
U početku je dobro a kasnije se pokaješ, zakomplikuje se totalno. Od izbjegavanja do proganjanj.
Posao je posao a sve ostalo iz drugog kruga.
U početku je dobro a kasnije se pokaješ, zakomplikuje se totalno. Od izbjegavanja do proganjanj.
Posao je posao a sve ostalo iz drugog kruga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7 Re: Ljubav na poslu
Oho hoBloo wrote:
Radim sa 150 žena...nemam mišljenja o ovoj temi
-
Samprotivsviju
#8 Re: Ljubav na poslu
Jel sef ili kolegacendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Kad ovako sagledam, ne mogu se sjetiti ni jedne kolegice da mi je bila nesto privlacna
- cendlerbing
#9 Re: Ljubav na poslu
KolegaSamprotivsviju wrote:Jel sef ili kolegacendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Ja sam isprobala i zavrsilo je tako sto sam na kraju odlucila promijeniti posao, da bih konacno zavrsila s tim. Sreca samo sto nije bio neki posao koji zalim![]()
Kad ovako sagledam, ne mogu se sjetiti ni jedne kolegice da mi je bila nesto privlacna
Pa u tome i nema dileme, lako je reci necu na poslu kad ti se niko i ne svidja
-
Samprotivsviju
#10 Re: Ljubav na poslu
cendlerbing wrote:KolegaSamprotivsviju wrote:Jel sef ili kolegacendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Ja sam isprobala i zavrsilo je tako sto sam na kraju odlucila promijeniti posao, da bih konacno zavrsila s tim. Sreca samo sto nije bio neki posao koji zalim![]()
Kad ovako sagledam, ne mogu se sjetiti ni jedne kolegice da mi je bila nesto privlacna![]()
Pa u tome i nema dileme, lako je reci necu na poslu kad ti se niko i ne svidja
Vise iz drugih firmi
- Logovan
#11 Re: Ljubav na poslu
Raj.Bloo wrote: Radim sa 150 žena.
- Bloo
- Globalna šefica
#12 Re: Ljubav na poslu
Logovan wrote:Raj.Bloo wrote: Radim sa 150 žena.
- Euridika
- Globalna šefica
#13 Re: Ljubav na poslu
Radim u firmi gdje je ovoga masacendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14 Re: Ljubav na poslu
Misliš džehenemLogovan wrote:Raj.Bloo wrote: Radim sa 150 žena.
- Dinostula
#15 Re: Ljubav na poslu
Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
Kontam se u sebi mozes me zvati i "zivotinjo" samo da mi je poloziti.
- cendlerbing
#16 Re: Ljubav na poslu
Dinostula wrote:Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17 Re: Ljubav na poslu
Pa sad, kolega, ovo se može dvojako tumačitiDinostula wrote:Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
- Dinostula
#18 Re: Ljubav na poslu
Poloziti asistenticu preko stola u kabinetu i poloziti ispit.Tomahawk11 wrote:Pa sad, kolega, ovo se može dvojako tumačitiDinostula wrote:Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
Kontam se u sebi mozes me zvati i "zivotinjo" samo da mi je poloziti.![]()
Ova je realno bila beze, ali je zato ova druga na ispitu jaro moj naguzila se preko stola a sjedio u prvoj klupi,znaci guzica nekih 50cm od mene 1000 me znojeva oblilo.Ma sve sto sam znao tada sam zaboravio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19 Re: Ljubav na poslu
Trebao si je tužiti za seksualno uznemiravanje

- Euridika
- Globalna šefica
#20 Re: Ljubav na poslu
Ja dobre taktike za obaranje studenata.Dinostula wrote:Poloziti asistenticu preko stola u kabinetu i poloziti ispit.Tomahawk11 wrote:Pa sad, kolega, ovo se može dvojako tumačitiDinostula wrote:Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
![]()
Ova je realno bila beze, ali je zato ova druga na ispitu jaro moj naguzila se preko stola a sjedio u prvoj klupi,znaci guzica nekih 50cm od mene 1000 me znojeva oblilo.Ma sve sto sam znao tada sam zaboravio.
- ho oponopono
#21 Re: Ljubav na poslu
...nema jebada na poslu...
-
Bellica
#22 Re: Ljubav na poslu
Ovo ne podrzavam iz sljedecih razloga:cendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Ako bude ozbiljna veza, svaki dan zajedno dojadit cete jedno drugom
Ako bude neobavezno onda ne mozes nikad do kraja zavrsiti s tim jer sta stalno zajedno
Trece, svi ostali znaju za vas I pametuju
Cetvrto, radim sa 150 muskaraca I divno mi je samo se pridrzavam gore navedenih pravila
-
moonca
#23 Re: Ljubav na poslu
Bellica wrote:Ovo ne podrzavam iz sljedecih razloga:cendlerbing wrote:Posto smo prezvakali sajtove za upoznavanje, zanima me sad, sta mislite o uskakanju u ljubavne odnose sa kolegom ili, ne daj Boze, sefom s posla?
Ako bude ozbiljna veza, svaki dan zajedno dojadit cete jedno drugom
Ako bude neobavezno onda ne mozes nikad do kraja zavrsiti s tim jer sta stalno zajedno
Trece, svi ostali znaju za vas I pametuju
Cetvrto, radim sa 150 muskaraca I divno mi je samo se pridrzavam gore navedenih pravila
24/7/27 god
nije dodijalo---duskam
- joske
#24 Re: Ljubav na poslu
mislio on da polozi ispit baTomahawk11 wrote:Pa sad, kolega, ovo se može dvojako tumačitiDinostula wrote:Mene jednom asistentica na faksu krenula maziti po ramenu pita "Mogu li te zvati Dino ?"
- rocco_siffredi
#25 Re: Ljubav na poslu
Ne jedes govna tamo gdje jedes hljeb