statistike
ljubav na daljinu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- viva_castro
Iz Sarajeva sam, imam djevojku u Zenici. Spletom okolnosti možemo se vidjeti samo jednom sedmično. Super nam je...ima problema sa čestim svađama ali ko se "tuče" taj se voli
Pričamo u prosjeku 2 sata dnevno 
Zajedno smo 15 mjeseci.
Zajedno smo 15 mjeseci.
- viva_castro
mala napomena, ne preporučuje se ekstremno ljubomornim, pobudalit cete 
- legionarka
neke ljude u mom zivotu sto su dalje to ih vise volim
a neki mi itekako fale...
neko vezano za temu....sudeci po mom karakteru ta veza na daljinu nije moguca...ali znam ljude koji guraju samo tako
a neki mi itekako fale...
neko vezano za temu....sudeci po mom karakteru ta veza na daljinu nije moguca...ali znam ljude koji guraju samo tako
- zena21
smatram da je ovakva veza moguca, ali naravno da je tesko... pozelite se, nedostajete jedno drugom... mislim da je za ovakvu vezo potrebno vise ulaganja, volje, zelje i cega sve ne neko u klasicnoj vezi... onoj gdje mozes vidjeti partnera svaki dan...i naravno sve zavisi koliko cesto se vidjate...
mislim da ovakva veza nije za ljubomorne osobe
i definitivno smatram da nije istina ono - daleko od ociju, daleko od srca
mislim da ovakva veza nije za ljubomorne osobe
i definitivno smatram da nije istina ono - daleko od ociju, daleko od srca
- Amsterdammer
Kao što Digital reče, svaki minut treba pametno utrošiti. Ja sam skoro tri godine s djevojkom, bio sam dosad 6 puta kod nje u inostranstvu, svaki put po 20-30 dana, dok ona redovno dolazi u Bosnu. Kad izračunam, više smo zajedno nego neki parovi koji imaju veze u istom gradu, jer smo 24 sata dnevno zajedno, ako smo u istoj zemlji.
Teško jeste, ali nije nemoguće, i ako zaista vrijedi, treba se truditi.
Teško jeste, ali nije nemoguće, i ako zaista vrijedi, treba se truditi.
-
lelic_sa
ma ljubav na daljinu je dobra samo za one koji vole da su slobodni i da se ne ogranicavaju.......imala sam takvih nekoliko veza i dobro je islo ali samo zato sto sam imala svoju slobodu ovdje i kad je krenulo malo previse dolazenja njega kod mene postalo mi dosadno hahahahahahhahhahahah hmmmm jbt ispadoh ovdje kao neka hahahahahahaah nema veze........uglavnom jesam za vezu na daljinu ali ne pretjerivati sa zaljubljivanjem i onim ne mogu bez njega ako ne dodje heheheheheheeheh
haj zdravo!!!cmoka vam

haj zdravo!!!cmoka vam
- anais_nin
lelic_sa wrote:sta me bolan pratis ili bona hahahahahahah za tvoju informaciju 23 god imam.......i da ti pravo kazem ne vjerujem u ljubav zato su mi postovi ovakvi hahahaahahahahahah ljubav je potreba nista drugoanais_nin wrote:@lelic koliko je tebi godina?
![]()
![]()
![]()
![]()
-
lelic_sa
pa dobro nisam znala hahahahahah eh jbg ispadam neka bezosjecajna osoba ali nije tako samo me treba upoznati mene i moju proslost hahahahahhhahhahahaha jbganais_nin wrote:lelic_sa wrote:sta me bolan pratis ili bona hahahahahahah za tvoju informaciju 23 god imam.......i da ti pravo kazem ne vjerujem u ljubav zato su mi postovi ovakvi hahahaahahahahahah ljubav je potreba nista drugoanais_nin wrote:@lelic koliko je tebi godina?
![]()
![]()
![]()
![]()
to vec puno toga objasnjava
(i nisam bolan
i ja sam curica)
- ja_cura_
lelic_sa wrote:
pa dobro nisam znala hahahahahah eh jbg ispadam neka bezosjecajna osoba ali nije tako samo me treba upoznati mene i moju proslost hahahahahhhahhahahaha jbg![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno lelic, meni djelujes skroz mlado i neozbiljno, jer u postovima cesto stavljas previse ovih "hahahahahahahahahah"... to da zbuniti ljude...
nema ljutnje, lelic!
-
lelic_sa
joj bas zato sto sam prosla sve i svasta tako mi je sve smjesno nemojte se vi ljutiti ovdje ali stvarno prosla sam svega tako da ovo mi je cisto da se zabavim pored faksa i posla ono cisto da se smijem....ne vama nego eto bezze..........a to sto mislis da sam mlada hvala ti to mi je kompliment hahahahahahahja_cura_ wrote:lelic_sa wrote:
pa dobro nisam znala hahahahahah eh jbg ispadam neka bezosjecajna osoba ali nije tako samo me treba upoznati mene i moju proslost hahahahahhhahhahahaha jbg![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno lelic, meni djelujes skroz mlado i neozbiljno, jer u postovima cesto stavljas previse ovih "hahahahahahahahahah"... to da zbuniti ljude...
nema ljutnje, lelic!
haj cmoka vam