ljubav, ljubav je
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Klonirana26
Eh, sad su očekivanja prevelika
Ne mogu sada o silnim neostvarenim
Ali evo jedna ostvarena, bivša ljubav.
(izbrisano)
....Sad skontah da se ne sjećam kada sam shvatila da sam zaljubljena u njega...
Možda kad je završio pjesmicu koju sam ja počela
-"još uvijek mogu ti podvaliti.."
-"...ljubavvvv" (uz direktni pogled):-)
Ali ekskluzivno: Mislim da sam se danas zaljubila. Bez ikakvog razloga. Samo su nam se pogledi sreli.
A znam ga 100 godina:)
(izbrisano)
....Sad skontah da se ne sjećam kada sam shvatila da sam zaljubljena u njega...
Ali ekskluzivno: Mislim da sam se danas zaljubila. Bez ikakvog razloga. Samo su nam se pogledi sreli.
-
Zhaba
aj kako pepooooKlonirana26 wrote:Eh, sad su očekivanja prevelikaNe mogu sada o silnim neostvarenim
![]()
(izbrisano)
....Sad skontah da se ne sjećam kada sam shvatila da sam zaljubljena u njega...Možda kad je završio pjesmicu koju sam ja počela
Ali ekskluzivno: Mislim da sam se danas zaljubila. Bez ikakvog razloga. Samo su nam se pogledi sreli.A znam ga 100 godina:)
- zena21
Emx wrote:Ja sam pao na jedan dubok i iskren pogled i jedne preslatke oči...Pogled koji je bio tako iskren a ipak tako tajnovit, kao da mi je rekao sve a ustvari nije ništa...
Pao sam na jedan osmijeh, neodoljiv i i primamljiv...Ona je bila tako inteligentna, pametna, ali i privlačna i slatka. Ona je ponovo pokrenula moj život(sjećate se tema kutija za slomljena srca i sl)
A jučer joj rekoh da je volim ...
-
incognito071
ljubav ti je.....isti osjecaj kao kad moras da seres a ne moze da ti nadodje (tvrdo govno):D
-
Sedef
#32 sramota
sramota prava tako nesto napisati .Ne moze se napisati sve sto se ima u glavi .Postoje granice nevidljive a dobro svima znane koje odredjuju integritet jedne licnosti , njeno samopostovanje , respekt prema drugima :prema stvarima ,ljudima , prirodi ,
Nije vrijedno vremena tako nesto napisati !
Nije vrijedno vremena tako nesto napisati !
-
jugoistocnjak
E, sto insan zna od sebe praviti budalu kad mu se ovo desi!
Za ne povjerovati. Ne pomaze tu pamet puno.
Za ne povjerovati. Ne pomaze tu pamet puno.
-
jugoistocnjak
Ma nije ni meni!zena21 wrote:upravo tako, ali nije mi zao biti budala u takvom slucajujugoistocnjak wrote:E, sto insan zna od sebe praviti budalu kad mu se ovo desi!
Za ne povjerovati. Ne pomaze tu pamet puno.![]()
![]()
-
aminchev2
Klonirana26 wrote:Eh, sad su očekivanja prevelikaNe mogu sada o silnim neostvarenim
![]()
(izbrisano)
....Sad skontah da se ne sjećam kada sam shvatila da sam zaljubljena u njega...Možda kad je završio pjesmicu koju sam ja počela
Ali ekskluzivno: Mislim da sam se danas zaljubila. Bez ikakvog razloga. Samo su nam se pogledi sreli.A znam ga 100 godina:)
odmah ti to savladaj i napravi tvojem
odmah
u svijetu sve manje i manje ljubavi ima
-
aminchev2
Emx wrote:Ja sam pao na jedan dubok i iskren pogled i jedne preslatke oči...Pogled koji je bio tako iskren a ipak tako tajnovit, kao da mi je rekao sve a ustvari nije ništa...
Pao sam na jedan osmijeh, neodoljiv i i primamljiv...Ona je bila tako inteligentna, pametna, ali i privlačna i slatka. Ona je ponovo pokrenula moj život(sjećate se tema kutija za slomljena srca i sl)
A jučer joj rekoh da je volim ...
tehehe
evo i ja se smijuskam za tebe
- Amazonka27
-
King Kikapu
ko sto rekoh ljubav je specificni emotivni entuzijazam koji jedan subjekt ispoljava ka drugom
- Amazonka27
-
O.o
Ljubav je... PRECJENJENA
Ne trosite svoj zivot uvjeravajuci se da volite ili da vas vole i da zbog toga vrijedi mijenjati haman pa sve u zivotu ako treba.
Romantika je... SHORTCUT ZA SEX
Ne trazite poseban smisao u svemu jer ga nema, umjesto toga probajte da zivite svoj zivot punim plucima i da ne zalite za propustenim prilikama. Nemojte da vjerujete u sudbinu i da ce vam se nesto desiti jer je tako negdje zapisano, umjesto toga budite odgovorni za svaku minutu u svom zivotu.
Nemojte mi reci da sam upropastila temu
Ne trosite svoj zivot uvjeravajuci se da volite ili da vas vole i da zbog toga vrijedi mijenjati haman pa sve u zivotu ako treba.
Romantika je... SHORTCUT ZA SEX
Ne trazite poseban smisao u svemu jer ga nema, umjesto toga probajte da zivite svoj zivot punim plucima i da ne zalite za propustenim prilikama. Nemojte da vjerujete u sudbinu i da ce vam se nesto desiti jer je tako negdje zapisano, umjesto toga budite odgovorni za svaku minutu u svom zivotu.
Nemojte mi reci da sam upropastila temu
- Amazonka27
- Suicidal Siberian
Ljubav nije za svakoga
kao prvo....
kao drugo...
Ljubav postoji u tom romanticnom smislu kojeg neki pominju,neki priželjkuju..a neki kude..
Svakom covjeku se ona desi barem 1x u životu...samo je odvisno od tebe osobe hoće li je ona prepoznati...jer ako ćemo pričati malo više u tehničkom smislu...to je samo pitanje kompatibilnosti dvije osobe...
živjela ljubav!

kao prvo....
kao drugo...
Ljubav postoji u tom romanticnom smislu kojeg neki pominju,neki priželjkuju..a neki kude..
Svakom covjeku se ona desi barem 1x u životu...samo je odvisno od tebe osobe hoće li je ona prepoznati...jer ako ćemo pričati malo više u tehničkom smislu...to je samo pitanje kompatibilnosti dvije osobe...
živjela ljubav!
-
Sedef
#48 ljubav
igrom slucaja dodjoh tamo gdje nisam planiro .zaljubih se u text , u rijeci , u misli ....Kad saznadoh ko je u pitanju vec je bilo kasno .
sad Znam sta pravaljubav znaci .TO nema nikakve veze sa izgledom , sa ljepotom , bojom ociju i drugim sporednim stvarima .
To je osjecaj da sam ja ona a ona da sam ja .
Jos ne mogu da razumijam sve zato i bjezim od toga !
sad Znam sta pravaljubav znaci .TO nema nikakve veze sa izgledom , sa ljepotom , bojom ociju i drugim sporednim stvarima .
To je osjecaj da sam ja ona a ona da sam ja .
Jos ne mogu da razumijam sve zato i bjezim od toga !
-
Sedef
#49 uzivanje
pa i nije neko uzivanje .zapravo je to izazov .neko to prihvati ili ne prihvati .
-
ajleen
"Ljubav je misterija veca i od misterije smrti" Oscar Wilde
Bar 1 u zivotu svi dozivimo ljubav, leptirice u stomaku, snagu koja bi pokrenula sve i 3D naocale sa kojima sve izgleda nevjerovatno lijepo.
Lijepo je dok traje, treba zivjeti svaki dan kao posljednji jer nekada zaista, i kada se ne nadamo bas taj dan moze biti poslijedni.
Boli kada joj dodje kraj ali kao sto mnoge pjesme kazu ... svim velikim ljubavima jednom dodje kraj...
Bar 1 u zivotu svi dozivimo ljubav, leptirice u stomaku, snagu koja bi pokrenula sve i 3D naocale sa kojima sve izgleda nevjerovatno lijepo.
Lijepo je dok traje, treba zivjeti svaki dan kao posljednji jer nekada zaista, i kada se ne nadamo bas taj dan moze biti poslijedni.
Boli kada joj dodje kraj ali kao sto mnoge pjesme kazu ... svim velikim ljubavima jednom dodje kraj...