...
ljubav kao miris putuje
bez ograda i zastava
bez tijela i pogleda
...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
optimizam izvire iz svake tvoje rijecisanabe wrote:...utopija, glupost, mazohizam, sadizam, bajka, bol, laz, teret, fora za budale, bolest, tuga, jad ... eto to je ljubav![]()
kolega, brinem se za tebe
jedino što mogu da ovde pročitam je da si željna ljubavi ko ozebo suncasanabe wrote:nabijem jemoRel 'vako?
mene shto je handrila, handrila je
![]()
jah, kad bi to moglo tako, jelde kolega ?
kolega,ne dizi frkukolega wrote:jedino što mogu da ovde pročitam je da si željna ljubavi ko ozebo suncasanabe wrote:nabijem jemoRel 'vako?
mene shto je handrila, handrila je
![]()
jah, kad bi to moglo tako, jelde kolega ?
![]()
ako za tako nesto postoje uslovifedor wrote:Ljubav je...ipak jača od svega!
Može i bez uslova, kako su ljudi ranije živjeli!?ljubav_aha wrote:ako za tako nesto postoje uslovifedor wrote:Ljubav je...ipak jača od svega!
nije dovoljna za šta?sanabe wrote:...jer ljubav nije dovoljnaljubav_aha wrote:ako za tako nesto postoje uslovifedor wrote:Ljubav je...ipak jača od svega!
kao i danas,jedina razlika je : ranije se o tome nije ni pricalo,a postojali su isti problemifedor wrote:Može i bez uslova, kako su ljudi ranije živjeli!?ljubav_aha wrote:ako za tako nesto postoje uslovifedor wrote:Ljubav je...ipak jača od svega!
Disagree. Ali nema veze!ljubav_aha wrote: kao i danas,jedina razlika je : ranije se o tome nije ni pricalo,a postojali su isti problemi
sad si me zaintirigirao,jer sma iskljucivo mislila na jednu vrstu ljubavifedor wrote:Disagree. Ali nema veze!ljubav_aha wrote: kao i danas,jedina razlika je : ranije se o tome nije ni pricalo,a postojali su isti problemiIma više vrsta ljubavi...
ljubav_aha wrote:sad si me zaintirigirao,jer sma iskljucivo mislila na jednu vrstu ljubavifedor wrote:Disagree. Ali nema veze!ljubav_aha wrote: kao i danas,jedina razlika je : ranije se o tome nije ni pricalo,a postojali su isti problemiIma više vrsta ljubavi...
hm. treba ti novac da voliš dijete!?sanabe wrote:cuj za shta?pa za ljubav, tj za realizaciju iste
nije,ali je dijeli prvo mjestofedor wrote:ljubav_aha wrote: sad si me zaintirigirao,jer sma iskljucivo mislila na jednu vrstu ljubavi![]()
![]()
![]()
Jel' novac najbitniji!?
Dobro sad. Ne znam šta ko podrazumijeva pod riječju "ljubav". Za mene je to širok pojam, u kojem je jedan ali i ne najbitniji elemenat novac!ljubav_aha wrote:nije,ali je dijeli prvo mjestofedor wrote:ljubav_aha wrote: sad si me zaintirigirao,jer sma iskljucivo mislila na jednu vrstu ljubavi![]()
![]()
![]()
Jel' novac najbitniji!?![]()
naravno da je bitan,kako ces relaizirati ljubav
Pa razumijemo se. Ipak je tema ljubav. A ona se dešava ne samo između muškarca i žene. Ja sam gledao generalno na taj pojam. Ali dobrim dijelom se slažemo...sanabe wrote:Otkud novac i dijete u prici ?fedor wrote:hm. treba ti novac da voliš dijete!?sanabe wrote:cuj za shta?pa za ljubav, tj za realizaciju iste
![]()
P.S. Znam da ti treba novac da mu kupiš nešto, ali nije uslov za ljubav...![]()
Ja cijelo vrijeme mislim da pricamo o romanticnoj (cuj romanticnoj) ljubavi izmedju muskarca i zene. Za tu ljubav su potrebni uslovi, a ljubav koju ti spominjesh je bezrezervna, ne treba novac, naravno.
treba,kako cu mu dati uslove za odlicno obrazovanje i odlicno zdrastevno osiguranjefedor wrote:hm. treba ti novac da voliš dijete!?sanabe wrote:cuj za shta?pa za ljubav, tj za realizaciju iste
![]()
P.S. Znam da ti treba novac da mu kupiš nešto, ali nije uslov za ljubav...