Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
encian
#151 Re: Ljubav je....
ne vidjeh ja prije ovu temu, ali sad procitah sve.
anais, ima li tog papirica sa ormara?
nemam pojma sta je ljubav. mene iznenadi pocesto spremnoscu da ide dalje, nalazi rjesenja, postaje pametnija, a sve da sama sebe odrzava i njeguje. ono sto znam da nije: nikakve drame, padanje u nesvijest i leptiri u stomaku. bila sam i tu, ali to mi je sad prejednostavno i prekomplikovano u isto vrijeme da bih to nazvala ljubavlju.
odgovornost? svijest da nekome mozes popraviti ili pokvariti dan svojom reakcijom? znanje da neko zivi zbog tebe i ne htjeti to iskoristiti, kamoli zloupotrijebiti?
nemam pojma. znam da postoji...
nemam pojma sta je ljubav. mene iznenadi pocesto spremnoscu da ide dalje, nalazi rjesenja, postaje pametnija, a sve da sama sebe odrzava i njeguje. ono sto znam da nije: nikakve drame, padanje u nesvijest i leptiri u stomaku. bila sam i tu, ali to mi je sad prejednostavno i prekomplikovano u isto vrijeme da bih to nazvala ljubavlju.
odgovornost? svijest da nekome mozes popraviti ili pokvariti dan svojom reakcijom? znanje da neko zivi zbog tebe i ne htjeti to iskoristiti, kamoli zloupotrijebiti?
-
majooo
#152 Re: Ljubav je....
[quote="Daphna"]Ljubav je kada toliko boli a opet je tako slatko da ne želiš da prestane...

-
Hauptgefrajter-u Ba
#153 Re: Ljubav je....
....dok nelegnes 

- lolita_xx
#156 Re: Ljubav je....
romanticnod2 wrote:ljubav je
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#157 Re: Ljubav je....
Bijela boja.Jel to vjencanica mozda? 
- mali Ninja
#158 Re: Ljubav je....
Ljubav je zakon
Sva kola slijede ceste
kao brodovi valove
a ja slijedim moje srce
njegovo glasno lupanje
bog ima deset zapov’jedi
a država zakone
priznajem samo jedan zakon
moju ljubav za tebe
za tebe bih opljačkao banku
sve bezvrijedne dinare
pa neka me uhvate i slome
kad volim bezakonje
ljubav je zakon koji priznajem
ljubav je zakon jedini
ljubav je zakon najjači od svih
ljubav je zakon koji pobjeđuje
Sva kola slijede ceste
kao brodovi valove
a ja slijedim moje srce
njegovo glasno lupanje
bog ima deset zapov’jedi
a država zakone
priznajem samo jedan zakon
moju ljubav za tebe
za tebe bih opljačkao banku
sve bezvrijedne dinare
pa neka me uhvate i slome
kad volim bezakonje
ljubav je zakon koji priznajem
ljubav je zakon jedini
ljubav je zakon najjači od svih
ljubav je zakon koji pobjeđuje
- Tullius Iustinius
#159 Re: Ljubav je....
...neka vasiona (ako se misli na ljubav u pravom smislu te reci) 
-
tazmaniaBAN
#160 Re: Ljubav je....
ljubav su izmislili kokuzi da bi lakse do p***e dosli
Jos davno davno davno.... dok su ljudi zivili u pecinama, muskarci su se dijelili na jace i slabije. Zene su pripadale ovim jacim. Slabiji u nemogucnosti da dodju do zenske morali su cekati da ovi jaci odu u lov kako bi ostali sami sa zenama. Kad bi ostali sami crtali su po pecinama zenama razne slike ali nisko po zidovima kako bi se morale zene sageti ako hoce da vide sliku. Kad bi se ona sagela ovaj bi ga zabio!
E.... ima li tu ljubavi ?
Jos davno davno davno.... dok su ljudi zivili u pecinama, muskarci su se dijelili na jace i slabije. Zene su pripadale ovim jacim. Slabiji u nemogucnosti da dodju do zenske morali su cekati da ovi jaci odu u lov kako bi ostali sami sa zenama. Kad bi ostali sami crtali su po pecinama zenama razne slike ali nisko po zidovima kako bi se morale zene sageti ako hoce da vide sliku. Kad bi se ona sagela ovaj bi ga zabio!
E.... ima li tu ljubavi ?
- metal_rules_cura
#161 Re: Ljubav je....
Jako mi se svidio post!encian wrote:ne vidjeh ja prije ovu temu, ali sad procitah sve.
- životinjsko carstvo
#163 Re: Ljubav je....
evo jos malo ljubavi...

-
zelenashica
#164 Re: Ljubav je....
ljubav je kada te neko nazve u pola noći da ti samo čuje glas 
- Layne
#165 Re: Ljubav je....
I ti ga onda pošalješ u PM, što te probudiomišica wrote:ljubav je kada te neko nazve u pola noći da ti samo čuje glas
-
fixer
#166 Re: Ljubav je....
to nema veze s ljubavi. to je uznemiravanje.mišica wrote:ljubav je kada te neko nazove u pola noći da ti samo čuje glas
- Spliff.Master
#167 Re: Ljubav je....
ljubav je kad ti njeno ime s ramena sja...
i kad prestanes ici gledati Zelju...i pocnes se brijati u nedjelju...
ljubav je kad gledas sex i grad s dragom...mada je na drugom kanalu NBA playoffs
i kad prestanes ici gledati Zelju...i pocnes se brijati u nedjelju...
ljubav je kad gledas sex i grad s dragom...mada je na drugom kanalu NBA playoffs
-
zelenashica
#169 Re: Ljubav je....
e lejne.Layne wrote:I ti ga onda pošalješ u PM, što te probudiomišica wrote:ljubav je kada te neko nazve u pola noći da ti samo čuje glas
i samo da znaš nije me probudio.....a i da jeste.....ipak je ljubav
-
zelenashica
#170 Re: Ljubav je....
hm...ovo meni više liči na ličnog tjelohranitelja....fixer wrote:to nema veze s ljubavi. to je uznemiravanje.mišica wrote:ljubav je kada te neko nazove u pola noći da ti samo čuje glasljubav je kad se draga baci i zaustavi metak koji je bio namijenjen tebi.
- Layne
#171 Re: Ljubav je....
Ma nisam završio.......a ona se ne naljuti nakon tog istog slanjamišica wrote:e lejne.Layne wrote:I ti ga onda pošalješ u PM, što te probudiomišica wrote:ljubav je kada te neko nazve u pola noći da ti samo čuje glas.ti stvarno nemaš nimalo romatike...lolitica je upravu što se nećka oko tebe
i samo da znaš nije me probudio.....a i da jeste.....ipak je ljubav
-
zelenashica
#172 Re: Ljubav je....
pa dobo lejne...hoš ti tu lolitu zvat il nećeš
....
- Layne
#173 Re: Ljubav je....
14:30, kako ću znat onda da je ljubavmišica wrote:pa dobo lejne...hoš ti tu lolitu zvat il nećeš....
-
zelenashica
#174 Re: Ljubav je....
e lejne,lejne...to se i ne zna...to se osjeti...Layne wrote:14:30, kako ću znat onda da je ljubavmišica wrote:pa dobo lejne...hoš ti tu lolitu zvat il nećeš....
![]()
- Layne
#175 Re: Ljubav je....
Odo ja na original kafu, ova forumska mi ne može pomoć