Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
prihvatamo sve vidove radova i uradaka....graficki prikazi, slike/fotografije, opisi, price, pjesmice, objasnjenja, ako treba i citati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
neda mi da sliku postavim...anais_nin wrote:evo da poklonim loliti jednu ljubaFnu temui samoj mi je nedavno bilo servirano ovo pitanje....
Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
prihvatamo sve vidove radova i uradaka....graficki prikazi, slike/fotografije, opisi, price, pjesmice, objasnjenja, ako treba i citati
pa ili pronadji novu sliku ili tu spasi na svoj kompjuter po uploaduj negdje i postavi linkaminchev2 wrote:ne da mi da sliku postavim...anais_nin wrote:evo da poklonim loliti jednu ljubaFnu temui samoj mi je nedavno bilo servirano ovo pitanje....
Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
eh,ni taj vid utjehe ne pomazemaccarona wrote:izmisljotina za sirotinju:D
![]()
![]()
necim se moramo tjesiti
vidi macce marksistemaccarona wrote:izmisljotina za sirotinju:D
![]()
![]()
necim se moramo tjesiti
ane moje... nema ljubavianais_nin wrote:evo da poklonim loliti jednu ljubaFnu temui samoj mi je nedavno bilo servirano ovo pitanje....
Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
Bea_Trix wrote:ane moje... nema ljubavianais_nin wrote:evo da poklonim loliti jednu ljubaFnu temui samoj mi je nedavno bilo servirano ovo pitanje....
Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
prihvatamo sve vidove radova i uradaka....graficki prikazi, slike/fotografije, opisi, price, pjesmice, objasnjenja, ako treba i citatijesam pathetix

kubaaa vidjela sam jeee dok nije nestalaanais_nin wrote:Bea_Trix wrote:ane moje... nema ljubavianais_nin wrote:evo da poklonim loliti jednu ljubaFnu temui samoj mi je nedavno bilo servirano ovo pitanje....
Zadatak glasi:
Sta je za vas ljubav?
prihvatamo sve vidove radova i uradaka....graficki prikazi, slike/fotografije, opisi, price, pjesmice, objasnjenja, ako treba i citatijesam pathetix
kako nema?![]()
pa ja te volem![]()
Ljubav je......mirno more![]()
100% racionalan odgovoradisio wrote:Ljubav je ispiranje mozga da covjek prestaje razmislja racionalno.