piaf wrote:elem,neko je nekog slagao
heh...to čemo pričekati da on komentira...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
piaf wrote:elem,neko je nekog slagao
alijadzigibau wrote:kratko i jasno L A Z
mozda je bolje nista ne napisati nego napisati ovako nesto posle 5-10 minuta razmisljanja jer to cita neko ko je o tome razmisljao mnogo mnogo duze...mislim da niste dovoljno duboko usli u problem ili bar pokusali da se stavite u takvu situaciju ali naravno da svako ima pravo na svoje misljenje...i...da se izrazim onako narodski...lako je tudjim kurcem gloginje mlatitiHendrix wrote:Nikada neću shvatiti ljude koji se zaljube u nekoga koji trenutačno vara partnera i očekuju od te osobe da to nikada njima ne uradi jer je ona ko prava. U redu je kad neko raskine pa ulazi u novu vezu, super, ali varati na jednoj strani a na drugoj sipati šuplju o ljubavi i vjeri je toliko preseravanje da ne mogu da vjerujem da to stalno uspjeva. I na kraju iznenađenje, vara opet jer jednom ko to uradi uradiće opet bez obzira na sve, kad jednom pređe tu granicu gotovo je.
Ne znam i kako se može zaljubiti u osobu za koju znaš da je lažov i dvoličnjak jer trenutačno vara nekog drugog radi tebe.
Ti si zagovornik bigamije???taj iz Beograda wrote:alijadzigibau wrote:kratko i jasno L A Zmozda je bolje nista ne napisati nego napisati ovako nesto posle 5-10 minuta razmisljanja jer to cita neko ko je o tome razmisljao mnogo mnogo duze...mislim da niste dovoljno duboko usli u problem ili bar pokusali da se stavite u takvu situaciju ali naravno da svako ima pravo na svoje misljenje...i...da se izrazim onako narodski...lako je tudjim kurcem gloginje mlatitiHendrix wrote:Nikada neću shvatiti ljude koji se zaljube u nekoga koji trenutačno vara partnera i očekuju od te osobe da to nikada njima ne uradi jer je ona ko prava. U redu je kad neko raskine pa ulazi u novu vezu, super, ali varati na jednoj strani a na drugoj sipati šuplju o ljubavi i vjeri je toliko preseravanje da ne mogu da vjerujem da to stalno uspjeva. I na kraju iznenađenje, vara opet jer jednom ko to uradi uradiće opet bez obzira na sve, kad jednom pređe tu granicu gotovo je.
Ne znam i kako se može zaljubiti u osobu za koju znaš da je lažov i dvoličnjak jer trenutačno vara nekog drugog radi tebe.
babilon wrote: Slazem se sa ovim sto si napisao. Prepoznah se u puno toga.
I ko je koga slagao? Zagrepcanka je izgleda ulozila srce bez puno razmisljanja, a ti?
Nemoj samo suplje "neka je drugima dobro, a kako je meni nema veze", svi mi zelimo prvo sebi , pa tek onda drugima ( u ovo ne ubrajam djecu), sto znaci da smo svi egoisti, neko manje, a neko vise. I ja sam bila, sve dok savjest nije proradila.
Prema tome, ko je koga ovdje slagao?
Tebe je izgleda pritisnuo zivot, pa si trazila izlaz. A onda si umislila da si nasla rjesenje. Nije rjesenje u drugom, trazi ga u sebi.zagrebačka_cura wrote:imam neopisivu potrebu da svašta nešto napišem...ali rijeći ne izlaze...što više razmišljam o svemu manje razumijem...samo padam u sve dublju depresiju...valjda to tako ide kada te vodi srce i osječaji...
A zene ko biva ne lazu nikad ili to mozda ne lazu "lepo"Lucie wrote:eee ljudi moji malo to sve nekontam.
svatam da si se zaljubila preko neta.Bogami i ja sam vec dosta mjeseci u kontaktu sa jednim divnim covekom iz SA. mnogo mi je simpa mnogo mije blizak u svemu se razumjemo. tako da tu mnogo svatam.
nesvatam zasto ti zegrebska cura nepokazes aktivnost, ipak smo to mi uvjek zene ko mora da reagiramo. kupi kartu i brisi pravac Beograd. Tamo sve raspravite u 4 oka i ne tu sa toliko ljudima. tu padaju rjeci kao LAZ, LJUBAV pa dajte ljudi to su prejaka slova za sve to. Mozda ces ga vidjeti u realu saznas da je momak visok kao denny de vito, da je fukara u ficu, da ti smrdi, da gricka nogte i ja neznam sto jos milion sitnica koje neces moci prevazici i mozda vas licni kontakt bice toliko zestoki i jaki da necete izaci iz kreveta po 4 dana i beogradski momak zaboravi i majku, i curu i zenu /ko zna mozda je i ozenjen/ kako lepo znaju muskarci lagati, to svi znamo.
pa sta cekas curo? kupi kartu, ili sipaj gorivo i kreni. za 4 do 5 sati ulazis na vrata beograda i bice jasno zauvjek, posle nam samo napisi kako bilo. i ako ti se nesvidi??? boze moj prosetaj kalamegdanom ma svidi ti se drugi. muskaraca ima na svakom cosku i zgodnih i sexi i mirislavih i ako bog da mozda pronadjes i odgovornog i bogatog![]()
![]()
![]()
lako je nam savjetovati btw to je najlakse ali sami sebi savjetovati eee to je vec tezko
A zene ko biva ne lazu nikad ili to mozda ne lazu "lepo"
Kako se to definise stanje nuzde, subjektivno ? Ili lazes ili ne lazes.otherside wrote:zene nikad ne lazuosim ponekad...u nuzdi
draga moja bila sam ja u Beogradu...i vidjeli smo se mi...ali on je prevelika kukavica...šta da ti kažem na sve to...jučer sam se vratila iz Beograda i znao je da sam tamo...ali nije imao hrabrosti da me nazove...ma ne znam šta reći osim možda...ne znam možda griješim...ali sve mi se više čini da sam našla odgovor na pitanje koje sam postavila na početku...a to je laž...jer ljubav sigurno nije...da je ljubavi onda nema granica ni ograničenja...Lucie wrote:eee ljudi moji malo to sve nekontam.
svatam da si se zaljubila preko neta.Bogami i ja sam vec dosta mjeseci u kontaktu sa jednim divnim covekom iz SA. mnogo mi je simpa mnogo mije blizak u svemu se razumjemo. tako da tu mnogo svatam.
nesvatam zasto ti zegrebska cura nepokazes aktivnost, ipak smo to mi uvjek zene ko mora da reagiramo. kupi kartu i brisi pravac Beograd. Tamo sve raspravite u 4 oka i ne tu sa toliko ljudima. tu padaju rjeci kao LAZ, LJUBAV pa dajte ljudi to su prejaka slova za sve to. Mozda ces ga vidjeti u realu saznas da je momak visok kao denny de vito, da je fukara u ficu, da ti smrdi, da gricka nogte i ja neznam sto jos milion sitnica koje neces moci prevazici i mozda vas licni kontakt bice toliko zestoki i jaki da necete izaci iz kreveta po 4 dana i beogradski momak zaboravi i majku, i curu i zenu /ko zna mozda je i ozenjen/ kako lepo znaju muskarci lagati, to svi znamo.
pa sta cekas curo? kupi kartu, ili sipaj gorivo i kreni. za 4 do 5 sati ulazis na vrata beograda i bice jasno zauvjek, posle nam samo napisi kako bilo. i ako ti se nesvidi??? boze moj prosetaj kalamegdanom ma svidi ti se drugi. muskaraca ima na svakom cosku i zgodnih i sexi i mirislavih i ako bog da mozda pronadjes i odgovornog i bogatog![]()
![]()
![]()
lako je nam savjetovati btw to je najlakse ali sami sebi savjetovati eee to je vec tezko
a vidiš da sam plavuša....nemoram to ni naznačit...i to klasično glupa plavuša...ja ne mogu gledat nikog drugog...jednostavno ne mogu...previše je jako...mada mi je odavno trebalo biti jasno da je jednostrano...al šta da radim kad sam takva...kada volim to...ne znam...preduboko i prejako....istina ovako jako nije još bilo nikada do sada.....pustopoljina wrote:oooo,ljudi dragi...da se toliko volis s nekim,da taj neko potegne do BG i da se ne vidite?!
bona,posalji mu konjsku glavu u krevet! (nemoj pravu,zao mi konja...)
sta je rekao? da mora prati kosu? nije se obrijao?
nego,jesi li polozila buket u kucu cvijeca,kad si vec bila tamo![]()
pusti majmuna...
nego, znam ja za jednog it-inzinjera,radi u odlicnoj firmi,ima nekih 35 god...porijeklom iz gospica...zaista single...jest da puno radi,tj.nema puno slobodnog vremena,ali je pravi covjek i, naravno,u zagrebu.
pustopoljina ne secam se da sam te necime uvredio ali posto vec to pominjes,majmun ti je tata...kao prvo...ne znas celu pricu a i da znas odakle ti pravo da nekoga nazivas majmunom,stoko neotesana...a drugo...jesi li ti to sve svoje probeleme resila pa si ovde dosla da resavas tudje?pustopoljina wrote:oooo,ljudi dragi...da se toliko volis s nekim,da taj neko potegne do BG i da se ne vidite?!
bona,posalji mu konjsku glavu u krevet! (nemoj pravu,zao mi konja...)
sta je rekao? da mora prati kosu? nije se obrijao?
nego,jesi li polozila buket u kucu cvijeca,kad si vec bila tamo![]()
pusti majmuna...
nego, znam ja za jednog it-inzinjera,radi u odlicnoj firmi,ima nekih 35 god...porijeklom iz gospica...zaista single...jest da puno radi,tj.nema puno slobodnog vremena,ali je pravi covjek i, naravno,u zagrebu.
pustopoljina wrote:1.moji akutni problemi su uglavnom rjeseni...postoje jos neki koji se trebaju kroz par godina rijesiti,to je van mog uticaja.
2.bila sam u njenoj kozi (zagrebacke cure)...aerodrom glavnog grada neke zemlje ciji jezik ne govorim (da dodam malo drame).
3.moj (i jos uvijek moj) partner je imao m.da i naravno-nije sjedio na dvije stolice i cekao me tamo.
4. ti da volis,kao sto ne volis -stustio bi se niz stepenice,makar noge polomio da ti ona koju volis stoji ispred zgrade.
5.jesam-ja sam stoka neotesana i mijesam se u teme otvorene na forumu,ne mijesam ti se u tanjir za stolom.
6.kad cujem izgovore tipa "ti to ne razumijes","ne znas ti" itd.bilo da ih koristi musko ili zensko-sigurna sam da su upravo oni ti koji ne znaju i ne razumiju (ali se jako cesto kunu u ljubav).
7. nema u ljubavi filozofije.ili jesi ili nisi. to je jasno. samo neko ima ili nema m.da da kaze-jeste ili nije.
8. ostao ti sa tom svojom "domacom" ili se odlucio za ovu koja ti je dosla "na noge"-tesko joj se,koja god da bude.
9.ne moras ti meni objasnjavati to sto ne razumijem,ne znam...budi barem prema sebi iskren.
10.moj tata nije majmun-moji su me roditelji odgojili tako da budem postena,iskrena...pionir-da skratim;da ne sjedim na dvije stolice i ne rjesavam svoje probleme na internetu. bravo oni!