..ZNA LI KO KAKO ONI TAMO ZIVE?ONA KAZE ON NEMA SLOBODNIH DANA ?!! kako je to moguce ??kako se zabavljaju ?
ljubav i sfor??kolko im vjerovati?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
srebrna
#1 ljubav i sfor??kolko im vjerovati?
imam sesrtru. zaljubila se kaze u sforovca ..klinka(ima 20 god) poludjela za njim
nista on njoj ne obecava nisu se do sad ni vidjeli samo kol ko znam pisu na internetu .ali price koje joj prica su me natjerale da ovo pisem ..kaze nigdje ne izlazi ..(to samo ona moz da mu vjeruje)on je negdje oko sarajeva ne znam mu bazu il ona nece da kaze ,kaze da nije imo curu 2 god..kuku nama sa njom .sto god smo joj pricali nista ne slusa.kaze zeli da ga vidi .da ga je bar provjerila nego ni to neznamo kako da uradi ,kako da sazna dal je laze?samo `vako mozemo .a nas strah ko zna ko je i sta je.. svega smo se naslusali o njima ..jel ima neko kakvo iskustvo satim?daj boze da je onakvim kakvim se predstavlja ..miran fin ne juri kurve ..nit bilo sta zensko ..mozda je on jedini koji je dobar
..ZNA LI KO KAKO ONI TAMO ZIVE?ONA KAZE ON NEMA SLOBODNIH DANA ?!! kako je to moguce ??kako se zabavljaju ?
ece da je tu negdje iz okoline sarajeva ,,a mozda je i to slago..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
zar sfor nije 3 puta mijenjao ime
bila je negdje tema da se s strancima ne treba ozbiljno veze shvaćati
ma pola ih ima ženu i djecu kući
gledate li filmove kad se oni vraćaju kući i čeka ih žena s djetetom u zalasku sunca dok se zastava vihori
:D:D

gledate li filmove kad se oni vraćaju kući i čeka ih žena s djetetom u zalasku sunca dok se zastava vihori
- Lace
4komi wrote:zar sfor nije 3 puta mijenjao ime![]()
gledate li filmove kad se oni vraćaju kući i čeka ih žena s djetetom u zalasku sunca dok se zastava vihori:D:D
unprofor, sfor, ifor, eufor
un protection forces
stabilisation forces
implementation forces
eu forces
ko ce ih pohvatat..a na kosovu su kfor
- zena21
eh sad... da li mu vjerovati ili ne??
na to pitanje niko ne moze dati odgovor. cinjenica je da jako puno njih dodje ovdje na 6 mjeseci, godinu... ostave familije kod kuce a ovdje gledaju sta ce povaliti... cisto da im ne bude dosadno
ali opet ima i onih drugih... normalnih momaka/ljudi, koji su solo i koji upoznaju nase cure... neki samo za provod, a neki i za nesto ozbiljnije...
znam bar 3 cure koje su se ovdje upoznale sa pripadnicima SFORa ili neke druge strane organozacije... zaljubili se ljudi, vjencali i sretni su skupa
to je sve individualno... zelim srecu tvojoj sestri i nadam se da je taj njen hairlija od ove druge vrste
na to pitanje niko ne moze dati odgovor. cinjenica je da jako puno njih dodje ovdje na 6 mjeseci, godinu... ostave familije kod kuce a ovdje gledaju sta ce povaliti... cisto da im ne bude dosadno
ali opet ima i onih drugih... normalnih momaka/ljudi, koji su solo i koji upoznaju nase cure... neki samo za provod, a neki i za nesto ozbiljnije...
znam bar 3 cure koje su se ovdje upoznale sa pripadnicima SFORa ili neke druge strane organozacije... zaljubili se ljudi, vjencali i sretni su skupa
to je sve individualno... zelim srecu tvojoj sestri i nadam se da je taj njen hairlija od ove druge vrste
- zena21
eh sad... da li mu vjerovati ili ne??
-
obuca
e evo ti iz prve ruke. ima ovde jos nas koji mogu da ti potvrde ovo sto cu reci. on ima pristup internetu u bazi i iz dosade foruma jer je na tzv. godisnjem odmoru. e sad pitaj je na kojem jeziku s njim razgovara. pa cu ti moci reci vise. vecina ih je ozenjena, zarucena, ima djecu. istina je da on ima slobodnih dana ali iz baze ne moze tek tako napolje. mora imati pratnju i njima je STROGO zabranjeno petljanje s "lokalcima". sigurno ne moze nista pojebat u bazi pa se nalozio. oko sarajeva imas bazu u butmiru i u rajlovcu pa ti sad vidi.a imaju sad i ovi tzv. lotovi. samo odredeni likovi mogu izlazit kad hoce. ima ih i koje su se udale i sve je OK. opet znam dosta raje koja je sikoristen na najgoru nacin i jos ako se sazna u bazi dobijes otkaz a on prvim letom kuci i pred disciplinsku komisiju, pa oduzimanje čina pa premještaj pa tako dalje. eto ja ne mogu vise pricat, al nek pazi 
-
luciferino
#9 Re: ljubav i sfor??kolko im vjerovati?
Neka bježi glavom bez obzira. Koliko znam, zabranjeno im je da se kurvaju, pa onda tako koriste cure. Velika je vjerovatnoća da već ima ženu i djecu. Ponekad nastoje da cura ostane u drugom stanju kako bi je zadržali...Pa onda skok s jednog na kontinenta na drugi. Ima i izuzetaka, ali da li ste spremni rizikovati?srebrna wrote:imam sesrtru. zaljubila se kaze u sforovca ..klinka(ima 20 god) poludjela za njimnista on njoj ne obecava nisu se do sad ni vidjeli samo kol ko znam pisu na internetu .ali price koje joj prica su me natjerale da ovo pisem ..kaze nigdje ne izlazi ..(to samo ona moz da mu vjeruje)on je negdje oko sarajeva ne znam mu bazu il ona nece da kaze ,kaze da nije imo curu 2 god..kuku nama sa njom .sto god smo joj pricali nista ne slusa.kaze zeli da ga vidi .da ga je bar provjerila nego ni to neznamo kako da uradi ,kako da sazna dal je laze?samo `vako mozemo .a nas strah ko zna ko je i sta je.. svega smo se naslusali o njima ..jel ima neko kakvo iskustvo satim?daj boze da je onakvim kakvim se predstavlja ..miran fin ne juri kurve ..nit bilo sta zensko ..mozda je on jedini koji je dobar
..ZNA LI KO KAKO ONI TAMO ZIVE?ONA KAZE ON NEMA SLOBODNIH DANA ?!! kako je to moguce ??kako se zabavljaju ?ece da je tu negdje iz okoline sarajeva ,,a mozda je i to slago..
-
melb26sa
Da prijavim da sam ja tako i da znam jos 2-3 para koji su se sreli, vjencali i sretno zive. Sve slucajeve koje znam momci su amerikanci - za evropljane i ostale ne garantujem.zena21 wrote:
znam bar 3 cure koje su se ovdje upoznale sa pripadnicima SFORa ili neke druge strane organozacije... zaljubili se ljudi, vjencali i sretni su skupa![]()
![]()
-
melb26sa
Ma ni za njih ne garantujem ali zaista ne znam za evropljane, to ti je.seka wrote:melb26sa wrote:Da prijavim da sam ja tako i da znam jos 2-3 para koji su se sreli, vjencali i sretno zive. Sve slucajeve koje znam momci su amerikanci - za evropljane i ostale ne garantujem.zena21 wrote:
znam bar 3 cure koje su se ovdje upoznale sa pripadnicima SFORa ili neke druge strane organozacije... zaljubili se ljudi, vjencali i sretni su skupa![]()
![]()
izvini meni je ovo
je li to za amere garantujes
![]()
@srebrena, upoznavanje preko interneta moze biti rizicno ma odakle se javlja.
- Lace
sve hocu da kazem...da je bosanac moze biti rizicno a kamoli stranac i to jos vojnik u misiji u BiHseka wrote:melb26sa wrote:Da prijavim da sam ja tako i da znam jos 2-3 para koji su se sreli, vjencali i sretno zive. Sve slucajeve koje znam momci su amerikanci - za evropljane i ostale ne garantujem.zena21 wrote:
![]()
izvini meni je ovo
![]()
- Lace
sve hocu da kazem...da je bosanac moze biti rizicno a kamoli stranac i to jos vojnik u misiji u BiHseka wrote:melb26sa wrote:Da prijavim da sam ja tako i da znam jos 2-3 para koji su se sreli, vjencali i sretno zive. Sve slucajeve koje znam momci su amerikanci - za evropljane i ostale ne garantujem.zena21 wrote:
![]()
izvini meni je ovo
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ima EUFOR-a i eufor-a all over the world:The German parliament voted 440-135 on Thursday to send a maximum of 780 soldiers to a United Nations-mandated European Union force, known as EUFOR DR CONGO, due to be deployed in the country, to supp...

- Amazonka27
-
vektor68
Mislim da su rijetke ovakve cure koje su uzete za primjer iz predhodnog i predhodnih postova, udala se sretna bla bla, cak i one koje odu (odnosno se duze zadrze u vezi ) obicno se vrate brzo sa izgovorom da joj klima ne odgovara
. I moje misljenje da je vecina njih - (stranaca i nasih ) koji se kriju iza kakvih akreditacija ID karti, org, imuniteta itd. dno dna . Naravno kapa dole onoj postenoj i normalnoj manjini, - nazalost manjini.
PS : da se nedovezem na bosanca .... najbolje je da mu svucete hlace i komisijski konstatujete tko je
i sta je 
PS : da se nedovezem na bosanca .... najbolje je da mu svucete hlace i komisijski konstatujete tko je
-
obuca
vektore nemoj generalizovati. istina je da je vecina šljam ali opet kazem vecina a ne svi. ja licno ne vjerujem u te njihove srece ali kao sto rekoh moze bit biDne. vojska je to covjece a ima cura koje po bazama setaju gole.
sto se nasih tice moram ti reci da ta ID kartica sluzi samo da udes u bazu u kojoj radis i nizasta vise (ne jarane na osnovu toga imuniteta
)
sto se nasih tice moram ti reci da ta ID kartica sluzi samo da udes u bazu u kojoj radis i nizasta vise (ne jarane na osnovu toga imuniteta
-
obuca
vektore nemoj generalizovati. istina je da je vecina šljam ali opet kazem vecina a ne svi. ja licno ne vjerujem u te njihove srece ali kao sto rekoh moze bit biDne. vojska je to covjece a ima cura koje po bazama setaju gole.
sto se nasih tice moram ti reci da ta ID kartica sluzi samo da udes u bazu u kojoj radis i nizasta vise (nema jarane na osnovu toga imuniteta
)
sto se nasih tice moram ti reci da ta ID kartica sluzi samo da udes u bazu u kojoj radis i nizasta vise (nema jarane na osnovu toga imuniteta
- DaysleepeR
Iz dosadasnjih postova je evidentno da nema pravila, tj. da je sve od slucaja do slucaja.
Treba djevojku pustiti pa i ako se zajebe, sama pala, sama se ubila.
Niko ziv nema pravo onom drugom da kroji i diktira zivot.
Ako nista i ako je izradi naucice se necemu pa nece ponoviti gresku, a ako bude sve OK, tim bolje.
Treba djevojku pustiti pa i ako se zajebe, sama pala, sama se ubila.
Niko ziv nema pravo onom drugom da kroji i diktira zivot.
Ako nista i ako je izradi naucice se necemu pa nece ponoviti gresku, a ako bude sve OK, tim bolje.
-
srebrna
mala kaze to je , tako joj i reko .on pise na nasem ,dobro pise kolko sam mogla primjetiti,a nije mi bas dala sve da citam, a nesmijem bas po njenim stvarima kopati..ma cijela pororodica puludjela zbog nje,ona kaze on dobar nije prostacina ko ovi ..mlado ludo..zaljubilo se,a za njega ne znam..bit ce suza ako je ne voliobuca wrote:e evo ti iz prve ruke. ima ovde jos nas koji mogu da ti potvrde ovo sto cu reci. on ima pristup internetu u bazi i iz dosade foruma jer je na tzv. godisnjem odmoru. e sad pitaj je na kojem jeziku s njim razgovara. pa cu ti moci reci vise. vecina ih je ozenjena, zarucena, ima djecu. istina je da on ima slobodnih dana ali iz baze ne moze tek tako napolje. mora imati pratnju i njima je STROGO zabranjeno petljanje s "lokalcima". sigurno ne moze nista pojebat u bazi pa se nalozio. oko sarajeva imas bazu u butmiru i u rajlovcu pa ti sad vidi.a imaju sad i ovi tzv. lotovi. samo odredeni likovi mogu izlazit kad hoce. ima ih i koje su se udale i sve je OK. opet znam dosta raje koja je sikoristen na najgoru nacin i jos ako se sazna u bazi dobijes otkaz a on prvim letom kuci i pred disciplinsku komisiju, pa oduzimanje čina pa premještaj pa tako dalje. eto ja ne mogu vise pricat, al nek pazi
nego zna li ko ..kako to kod njih na ugovor?sta rade kad im to istekne ?ja vala nista to ne razumijema ni moj muz on se nesto raspitivo al nista...imaju kako ona rece neki rok..a sta rade kad to zavrsi (moram da se raspitam na vrijeme ocu li joj spremat garderobu il ce nam jos i njega u kucu..pa svi zajedno
Last edited by srebrna on 04/09/2007 14:04, edited 1 time in total.
-
vektor68
Znam cemu sluzi ID karta i nemislim na ove nase sto krampaju kopaju sarafaju peru sudje i ostalo...
Al da te podsjetim na one "zastitare" iz Njemacke sto autom pregazise kompletnu porodicu kod zenice prije par godina ,i ko je odgovaro niko, svi su znali da su pobjegli u feldlager R. pa opet svabe koji su zivjeli u iznajmljenom stanu na grbavici koji razvalise vrata susjednog stana i nalupase djecu koja su slavila rodjendan i pustali muziku koja njima ne odgovara itd. itd.
Ono u mom postu se odnosilo na ovakve i slicne strance i nase koji posle sranja kojeg naprave u roku 24 sata su u nekom avioncicu i idu dalje , a takvih imasss u sa. pristojan broj sa ruksacicima na ledjima sa nekim lijevim autom lokalnih tabli i naravno lokalnom curicom. Naravno neke curice to znaju lijepo unovciti, znam curu koja je dobila na pokolon nissana micru da bude "njegova" 6 mjeseci ..... haj da se vrnemo temi.
Ide crnac rmplaija pravi , glava 3 galona , mores mislit koliki mu je LD ....
Al da te podsjetim na one "zastitare" iz Njemacke sto autom pregazise kompletnu porodicu kod zenice prije par godina ,i ko je odgovaro niko, svi su znali da su pobjegli u feldlager R. pa opet svabe koji su zivjeli u iznajmljenom stanu na grbavici koji razvalise vrata susjednog stana i nalupase djecu koja su slavila rodjendan i pustali muziku koja njima ne odgovara itd. itd.
Ono u mom postu se odnosilo na ovakve i slicne strance i nase koji posle sranja kojeg naprave u roku 24 sata su u nekom avioncicu i idu dalje , a takvih imasss u sa. pristojan broj sa ruksacicima na ledjima sa nekim lijevim autom lokalnih tabli i naravno lokalnom curicom. Naravno neke curice to znaju lijepo unovciti, znam curu koja je dobila na pokolon nissana micru da bude "njegova" 6 mjeseci ..... haj da se vrnemo temi.
Ide crnac rmplaija pravi , glava 3 galona , mores mislit koliki mu je LD ....