Ljubav i sex na zatvorski način
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hary
#1 Ljubav i sex na zatvorski način
Muškarac i žena u turskom zatvoru, koji su iskopali rupu između ćelija kako bi mogli voditi ljubav, a koja je urodila rođenjem djeteta, dobili su četiri mjeseca kazne zbog oštećenja državnog vlasništva.
Osuđeni ubojica Seylan Corduk (40) i Kadriye Fikret Oget (27), koja odslužuje kaznu zbog postavljanja bombe u jednoj trgovini, uspjeli su iskopati rupu promjera desetak centimetara u zidu između ćelija, piše list Vatan i Hurriyet.
Oboje su isprva dobili godinu dana zatvora i novčanu kaznu od 128 eura. No, sud je smanjio kaznu na četiri mjeseca i 40 eura zbog toga što je "šteta prouzročena iz nemara".
(Hina)
Za pravu ljubav nema prepreka, a?
Osuđeni ubojica Seylan Corduk (40) i Kadriye Fikret Oget (27), koja odslužuje kaznu zbog postavljanja bombe u jednoj trgovini, uspjeli su iskopati rupu promjera desetak centimetara u zidu između ćelija, piše list Vatan i Hurriyet.
Oboje su isprva dobili godinu dana zatvora i novčanu kaznu od 128 eura. No, sud je smanjio kaznu na četiri mjeseca i 40 eura zbog toga što je "šteta prouzročena iz nemara".
(Hina)
-
FortunaBela
#3 Re: Ljubav i sex na zatvorski način
Jes vala...hary wrote:Muškarac i žena u turskom zatvoru, koji su iskopali rupu između ćelija kako bi mogli voditi ljubav, a koja je urodila rođenjem djeteta, dobili su četiri mjeseca kazne zbog oštećenja državnog vlasništva.
(Hina)
-
FortunaBela
Dobre su ti one pjesmice...zoom66 wrote:ih......kad prigusti, uz romantiku se opusti...
:D:D
-
FortunaBela
zoom66 wrote:haj da budem skroman i kazem znam...FortunaBela wrote:Dobre su ti one pjesmice...zoom66 wrote:ih......kad prigusti, uz romantiku se opusti...
-
MayaTitan
zanimljiva pricica, aj napisi cijelu potpunu pricu, pa da napravimo film
:D
a moj komentar, ja ja; vako: ahahahahahahhaha
samo me zanima, ako nju prebace na jug zemlje u zatvor, a njega skr0z na sjever, kako ce onda;) aaa ??? vidi prepreke kolika je. a i to nije bila ljubav, samo trebali umakati i eto, jer ako bas o preprekama pricamo, to moze biti ZRAK !!!
a moj komentar, ja ja; vako: ahahahahahahhaha
samo me zanima, ako nju prebace na jug zemlje u zatvor, a njega skr0z na sjever, kako ce onda;) aaa ??? vidi prepreke kolika je. a i to nije bila ljubav, samo trebali umakati i eto, jer ako bas o preprekama pricamo, to moze biti ZRAK !!!
- Kareem Abdul-Jabbar
sffovac wrote:izostavio si ono najzanimljivije
rupa je bila siroka 9 cm
bas me zanima u kojoj su pozi bili pa da su svi bili zadovoljni![]()
![]()
ma, daj!!