Zasto to radi ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mariija
#1 Zasto to radi ?
ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasat
nisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed

- burek_in_space
#2 Re: Zasto to radi ?
Volish ga nakon dvije sedmice?!
O zemljo Indijo...
O zemljo Indijo...
- mariija
#3 Re: Zasto to radi ?
burek_in_space wrote:Volish ga nakon dvije sedmice?!![]()
O zemljo Indijo...
Znamo se vec dugo , neke 2 godine .. i davno sam ga pocela voljeti
zao mi je sto ne shvatas
-
mojgrad
-
pjega
#5 Re: Zasto to radi ?
ignorisi i zaboravi i ti njega curetak. ne znam odakle ovom narodu samo energija za ovakve igrice. to je ba dosadno. 
- burek_in_space
#6 Re: Zasto to radi ?
Upravo zato shto shvatam o chemu pishesh se chudim!Simpatija,zaljubljenost..mozhda,ljubav...NE!mariija wrote:burek_in_space wrote:Volish ga nakon dvije sedmice?!![]()
O zemljo Indijo...
Znamo se vec dugo , neke 2 godine .. i davno sam ga pocela voljeti![]()
zao mi je sto ne shvatas
Zhao mi je shto ne shvatas.
-
Vertigo
#7 Re: Zasto to radi ?
uvijek se zaljubite u neku budalu

-
hocunecu
#8 Re: Zasto to radi ?
Vertigo wrote:uvijek se zaljubite u neku budalu![]()
- Kurent
#9 Re: Zasto to radi ?
Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu. To sto ti osjecas nakon tolikog perioda zajedno provedenog nema veze sa ljubavlju nego samo sa zeljom za njegovim mesom i nista drugo. Ako se taj tako ponasa ima jako brzo zamjena. 
-
easy
#10 Re: Zasto to radi ?
ima teletina, janjetina, a ko voli Boga mi i piletinaKurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu. To sto ti osjecas nakon tolikog perioda zajedno provedenog nema veze sa ljubavlju nego samo sa zeljom za njegovim mesom i nista drugo. Ako se taj tako ponasa ima jako brzo zamjena.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#11 Re: Zasto to radi ?
Mozda je homoseksualac

-
cuturica
#12 Re: Zasto to radi ?
očigledno da u tebi (ili na tebi) ima nešto što mu se ne sviđa. nisi onakva kavom te zamišljao. možda se ružno ljubiš
sve u svemu, neće raskinuti s tobom sve dok te ne odvuče u krevet, a onda bye, bye. život je takav.
ako hoćeš moj savjet, natjeraj ga da kaže šta mu se to kod tebe ne sviđa i onda ga nogiraj. nikako s njim ići u krevet, ali nikako.
ako hoćeš moj savjet, natjeraj ga da kaže šta mu se to kod tebe ne sviđa i onda ga nogiraj. nikako s njim ići u krevet, ali nikako.
- piupiu
#13 Re: Zasto to radi ?
"Nikad ne zeli da prekine"? A u semi ste dvije sedmicice?
, Ma, mila nasa, ti si nama mladjahna i zaljubljena, samo se zabavljaj -- zabavljanje, od glagola zabavljati se,
.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14 Re: Zasto to radi ?
da je meni imat vake probleme 
-
Incub
#15 Re: Zasto to radi ?
Znas sta ces;Udaj se za njega,vidim da ste stvoreni jedno za drugo...
- anais_nin
#16 Re: Zasto to radi ?
eh malena sve ti je to normalan dio odrastanjamariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasatnisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed
![]()
koliko je tebi godina, a koliko njemu?
jao forumasha sto znaju biti okrutni, za cas su zaboravili te monumentalne godine odrastanja (srecom ne svi
eh da se tako lako uci na greskama drugih, gdje bi nam kraj bio
i samo da dodam da se nimalo, ali nimalo ne slazem s ovim
Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17 Re: Zasto to radi ?
anais ne zezaj da si imala mobitel u mladosti

- anais_nin
#18 Re: Zasto to radi ?
a to sam sad metuzalem je lkomi wrote:anais ne zezaj da si imala mobitel u mladosti![]()
![]()
ma bjezi, ako cemo iskreno, ja mislim da je maloj raji sada gore i komplikovanije bas zbog svih tih silnih novih vidova "komunikacije"
- Kurent
#19 Re: Zasto to radi ?
Ja prenosim samo sta psiholozi kazuanais_nin wrote:eh malena sve ti je to normalan dio odrastanjamariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasatnisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed
![]()
bice jos komplikovanijih, tezih i bolnijih stvari u buducnosti, mada ti se sada tako ne cini...
koliko je tebi godina, a koliko njemu?![]()
jao forumasha sto znaju biti okrutni, za cas su zaboravili te monumentalne godine odrastanja (srecom ne svi) kad je svaki problem (a posebno ljubavni) izgledao ogroman ko kuca
ono sto ti mnogi ovde pokusavaju reci je da s godinama naucis da su nam sopstvene percepcije emocija varljive i promjenjive...jedan period ti se cini da si ludo zaljubljen u nekog ili da ga cak mozda i volis, a kad sve prodje, kad emocije splasnu pitas se jesi li osjecao/la ono sto si mislio/la da osjecas
ali svako od nas mora proci taj put za sebe...
eh da se tako lako uci na greskama drugih, gdje bi nam kraj bio![]()
i samo da dodam da se nimalo, ali nimalo ne slazem s ovim![]()
Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu.
- anais_nin
#20 Re: Zasto to radi ?
ne svi psiholoziKurent wrote: Ja prenosim samo sta psiholozi kazu
-
callmethebreeeze
#21 Re: Zasto to radi ?
trebala mu je ostaviti poruku na facebooku.

- Aurora Borealis
#22 Re: Zasto to radi ?
.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 23:49, edited 1 time in total.
- Lakat Jebić
#23 Re: Zasto to radi ?
predlozi mu da hodate serijatski, mozda mu bude izazov 
-
be highirly
#24 Re: Zasto to radi ?
Zasto to radi?
zato sto je kompleksas, koji voli da praktikuje toplo-hladan odnos kao satro cete sa tim vise izluditi i vezati za sebe
....ima takvih i zena uh kako sam se samo jezio od tih glumica i od tih igara, hvala bogu pa se ne moram vise peglati 
zato sto je kompleksas, koji voli da praktikuje toplo-hladan odnos kao satro cete sa tim vise izluditi i vezati za sebe
- nokia6170
#25 Re: Zasto to radi ?
ako te opalio, razumijem ga...ako nije, onda mi nije jasanmariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasatnisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed
![]()