ahaaaaaaaa znaci ti volis da cura isto to tebi radi? da kulira, provocira, izaziva itd itd?Murat Sabanovic wrote: njoj je bilo to i upuceno, mozda zato sto i ja volim to
provokacija je super stvar....
Zalim jer....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
koja zrelost jeboteMurat Sabanovic wrote:ja volim provocirati zensku ,napravit je ljubomornom iz cista miraanais_nin wrote:ma napravila sam i ja dosta gresaka...zbog njih ne zalim...ali namjerno ih nisam pravila sto jest jest...uvijek sam se trudila barem koliko je bilo u mojoj kontroli da ne povrijedim tu drugu osobu...Murat Sabanovic wrote: eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
ne nazvati je po nekoliko dana
a sve znam da joj to smeta
- Murat Sabanovic
eh kad bi ti i ja o zrelosti pricali ostala bi na kilometre iza
- Alfons Kauders
Zalim jer....
...sam sjebo sebi zivot, vise puta, i po svemu sudeci opet cu, al dobro je...
...sam sjebo sebi zivot, vise puta, i po svemu sudeci opet cu, al dobro je...
-
Svemirski_Jebach
cijeli život ću žaliti što ga nisam "metnuo" jednoj slatkoj, plavoj jednom davno...a mogao sam
i htio bih promijeniti momenat kad nisam izvadio na vrijeme, a trebao sam...
anais...i ti imaš toliko dilema? Je li ti ikad razmišljaš?
i htio bih promijeniti momenat kad nisam izvadio na vrijeme, a trebao sam...
anais...i ti imaš toliko dilema? Je li ti ikad razmišljaš?
-
Svemirski_Jebach
nisi ništa srce slatko ups..
nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga? 
- anais_nin
ove sedmice zabusavam iz protestaSvemirski_Jebach wrote:nisi ništa srce slatko ups..nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga?
- flora.sa
ne zachatavaj svoju temu.....anais_nin wrote:ove sedmice zabusavam iz protestaSvemirski_Jebach wrote:nisi ništa srce slatko ups..nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga?
![]()
malo se za*ebunila pa na poslu uvijek sve predavala prije vremena....oni skontali evo kvalitetnog magareta pa poceli tovariti sa svih strana...e nece moci ove noci...tako da je ove sedmice forum prioritet
(hebote jesi li stvarno mogla smisliti nešto lakše
-
Svemirski_Jebach
nije ni tebi floro ma(h)ane... 
-
Dezze
#38 Re: Zalim jer....
E ja jaaako zalim sto jednoj dobroj prijateljici nisam rekao da ima nesto vise medju nama....i sto nismo pokusali....ma znali smo to oboje, ali kad si mlad, nesto kao neces prijateljstvo da kvaris....ma glupost, sad ionako zivimo na dva razlicita kontinenta, tako da je i prijateljstvo na infuziji.anais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
-
white_sugar
a isto tako sto sam nekada previse slusala svoj instinktdanas wrote:zalim sto nisam vise slusala svoj instinkt kad sam bila mladja...![]()
nikad me nije prevario...![]()
![]()
- Lace
#41 Re: Zalim jer....
postoji...ali sada je kasno...dijeli nas 10 godina i jos puno togaanais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
-
Ina
Zalim sto nisam pametnija, racionalnija, manje osjetljiva....
Obicno se " zaljenje " vezuje za neke propuste u blizoj ili dalekoj proslosti, neke krive stvari, greske i slicno...ali, da....o, da , ja volim greske ili bolje receno one vole mene
Sve moje zivotne greske ( kako sam samo ponosna na njih ) su ucinjene sasvim svijesno pa, skoro i svaka namjerno / sado-mazohisticki nagon prisutan u kontinuitetu
Kao da posjedujem neki stalni izvor, pokretac samodestruktivne prirode koji me tako savrseno dosljedno rukovodi kroz zivot i dovodi tacno do onakvog svrsetka kakav sam predvidjala u najmracnijim razmisljanjima. I... tako kada se nadjem nad krhotinama svog zivota ( po ko zna koji put...ma, ni Feniks mi nije ravan
) jedan dio mene likuje... je sve to na kraju dodje kao samopotvrda ranije javljenih upozorenja, sumnji, predvidjanja... Ma, ja sam zena koja voli ici ne niz struju zivota, nego "uzvodno" 
Obicno se " zaljenje " vezuje za neke propuste u blizoj ili dalekoj proslosti, neke krive stvari, greske i slicno...ali, da....o, da , ja volim greske ili bolje receno one vole mene
- bug
#47 Re: Zalim jer....
bio bi potpunoanais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
-
tricki
Murat Sabanovic wrote:eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.anais_nin wrote:Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
reci anisa sta je s tobom
ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
-
tricki
#49 izgubljeno vrijeme
eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.[/quoteMurat Sabanovic wrote:anais_nin wrote:Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
reci anisa sta je s tobom
ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
kada bih se mogla vratiti par godina unazad promijenila bih samo nacin razmisljanja...i nista vise