Zalim jer....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote: njoj je bilo to i upuceno, mozda zato sto i ja volim to
provokacija je super stvar....
ahaaaaaaaa znaci ti volis da cura isto to tebi radi? da kulira, provocira, izaziva itd itd? :roll: :D
tigris

Post by tigris »

Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
ma napravila sam i ja dosta gresaka...zbog njih ne zalim...ali namjerno ih nisam pravila sto jest jest...uvijek sam se trudila barem koliko je bilo u mojoj kontroli da ne povrijedim tu drugu osobu... :roll:
ja volim provocirati zensku ,napravit je ljubomornom iz cista mira
ne nazvati je po nekoliko dana
a sve znam da joj to smeta
koja zrelost jebote :zzzz:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

eh kad bi ti i ja o zrelosti pricali ostala bi na kilometre iza
flora.sa

Post by flora.sa »

pa mogu žaliti samo za tim što nisam u nekim situacijama bolje iskoristila neki momenat, neki trenutak, uputila drukčije riječi... :roll: :roll: ...nisam rekla ono što sam mislila...

joj anais ova tema ti je baš teška... :D :D
daj nešto lakše :D
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote: joj anais ova tema ti je baš teška... :D :D
daj nešto lakše :D
:lol: :lol: :lol: pa nije ispit... :D nece biti pala/polozila :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Zalim jer....

...sam sjebo sebi zivot, vise puta, i po svemu sudeci opet cu, al dobro je...
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

cijeli život ću žaliti što ga nisam "metnuo" jednoj slatkoj, plavoj jednom davno...a mogao sam :D

i htio bih promijeniti momenat kad nisam izvadio na vrijeme, a trebao sam... :D

anais...i ti imaš toliko dilema? Je li ti ikad razmišljaš? :-D
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote: anais...i ti imaš toliko dilema? Je li ti ikad razmišljaš? :-D
o sta li sam ti sada skrivila :? :roll: :lol:
Svemirski_Jebach

nisi ništa srce slatko ups.. 8-) nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote:nisi ništa srce slatko ups.. 8-) nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga? :D
ove sedmice zabusavam iz protesta :lol: :D malo se za*ebunila pa na poslu uvijek sve predavala prije vremena....oni skontali evo kvalitetnog magareta pa poceli tovariti sa svih strana...e nece moci ove noci...tako da je ove sedmice forum prioritet :D
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:
Svemirski_Jebach wrote:nisi ništa srce slatko ups.. 8-) nego me samo zanima odakle ti toliko vremena...radiš li ti šta hebo ga? :D
ove sedmice zabusavam iz protesta :lol: :D malo se za*ebunila pa na poslu uvijek sve predavala prije vremena....oni skontali evo kvalitetnog magareta pa poceli tovariti sa svih strana...e nece moci ove noci...tako da je ove sedmice forum prioritet :D
ne zachatavaj svoju temu..... :D :D :D

(hebote jesi li stvarno mogla smisliti nešto lakše :D ...kad sam ti rekla da moraš popraviti situaciju, nisam mislila da je otežeš :D :D :D )
Svemirski_Jebach

nije ni tebi floro ma(h)ane... :D
Dezze

#38 Re: Zalim jer....

Post by Dezze »

anais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti? :roll: Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili? :D
E ja jaaako zalim sto jednoj dobroj prijateljici nisam rekao da ima nesto vise medju nama....i sto nismo pokusali....ma znali smo to oboje, ali kad si mlad, nesto kao neces prijateljstvo da kvaris....ma glupost, sad ionako zivimo na dva razlicita kontinenta, tako da je i prijateljstvo na infuziji. :roll:
danas

Post by danas »

zalim sto nisam vise slusala svoj instinkt kad sam bila mladja... :-)
nikad me nije prevario... :D :-) :D
white_sugar

Post by white_sugar »

danas wrote:zalim sto nisam vise slusala svoj instinkt kad sam bila mladja... :-)
a isto tako sto sam nekada previse slusala svoj instinkt :sad:
Lace

#41 Re: Zalim jer....

Post by Lace »

anais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti? :roll: Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili? :D
postoji...ali sada je kasno...dijeli nas 10 godina i jos puno toga :-?
Saian

Post by Saian »

danas wrote:zalim sto nisam vise slusala svoj instinkt kad sam bila mladja... :-)
on ti ima svoj insekt :D :D :D
Ina

Post by Ina »

Zalim sto nisam pametnija, racionalnija, manje osjetljiva....
Obicno se " zaljenje " vezuje za neke propuste u blizoj ili dalekoj proslosti, neke krive stvari, greske i slicno...ali, da....o, da , ja volim greske ili bolje receno one vole mene :roll: Sve moje zivotne greske ( kako sam samo ponosna na njih ) su ucinjene sasvim svijesno pa, skoro i svaka namjerno / sado-mazohisticki nagon prisutan u kontinuitetu :) Kao da posjedujem neki stalni izvor, pokretac samodestruktivne prirode koji me tako savrseno dosljedno rukovodi kroz zivot i dovodi tacno do onakvog svrsetka kakav sam predvidjala u najmracnijim razmisljanjima. I... tako kada se nadjem nad krhotinama svog zivota ( po ko zna koji put...ma, ni Feniks mi nije ravan :-) :) ) jedan dio mene likuje... je sve to na kraju dodje kao samopotvrda ranije javljenih upozorenja, sumnji, predvidjanja... Ma, ja sam zena koja voli ici ne niz struju zivota, nego "uzvodno" :D
mito

Post by mito »

zalim jer, zalim jer, uf, ma ne zalim vise
nije to zdravo,
mada ova ina ima slicnosti, ali ne zalim vise
a joj da zalim....
tigris

Post by tigris »

Jordan26 wrote:zalim sto nisam vise grijesila.... :D
i ja al ne prema sebi :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:
Jordan26 wrote:zalim sto nisam vise grijesila.... :D
i ja al ne prema sebi :D :D
nikad nije kasno da pocnes :D

P.S. Forgive me Father for I WILL sin :lol: :lol: :lol:
bug

#47 Re: Zalim jer....

Post by bug »

bio bi potpuno :D drugaciji ali za tim ne zalim, tim se :D dicim
tricki

Post by tricki »

Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
reci anisa sta je s tobom
Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...

ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
tricki

#49 izgubljeno vrijeme

Post by tricki »

Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
reci anisa sta je s tobom
Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...

ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.[/quote
kada bih se mogla vratiti par godina unazad promijenila bih samo nacin razmisljanja...i nista vise :roll:
silentbob

Post by silentbob »

zalim sto nisam ovde http://www.bikini-dare.com/ :lol: :lol: :D
Post Reply