Zalim jer....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Zalim jer....
da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?
Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili? 
Last edited by anais_nin on 11/10/2005 10:27, edited 1 time in total.
-
silentbob
#2 Re: Zalim jer....
anais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?
da
- lejlasa
Vodim se parolom: "Ni za sta se ne treba kajati, ni za cim ne treba zaliti".
Ali, naravno da je bilo stvari koje bih rado promijenila, da se mogu vratiti unazad. Jer, da sam drugacije razmisljala, ne bih prije dvije godine od sebe otjerala covjeka koji me volio, i ne bih tu istu gresku ponovila prije dva mjeseca.
... Nekad se pitam znam li ikad ista u zivotu ispravno napraviti
Odoh ja u crnjak

Ali, naravno da je bilo stvari koje bih rado promijenila, da se mogu vratiti unazad. Jer, da sam drugacije razmisljala, ne bih prije dvije godine od sebe otjerala covjeka koji me volio, i ne bih tu istu gresku ponovila prije dva mjeseca.
... Nekad se pitam znam li ikad ista u zivotu ispravno napraviti
Odoh ja u crnjak
-
Zadig
#5 Re: Zalim jer....
Apsolutno ne, cak bi i iste greske ponovio, opet bi se ozenio prerano, zasto sto jedini razlog zasto padamo, je da se naucimo ponovo podic...sami najboljeanais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
- Soul_Sista
#6 Re: Zalim jer....
Zadig wrote:Apsolutno ne, cak bi i iste greske ponovio, opet bi se ozenio prerano, zasto sto jedini razlog zasto padamo, je da se naucimo ponovo podic...sami najboljeanais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
- Murat Sabanovic
sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
reci anisa sta je s tobom
-
FortunaBela
#8 Re: Zalim jer....
Svako vrijeme svoju nafaku nosi...Ja sam uradila, rekla ili reagovala u skladu sa mojim tadašnjim stanjem, to sam bila tad ja....To je ono što me je danas oblikovalo u ovo što jesam i sigurna sam da ne bih ni jednu jedinu stvar promjenila....anais_nin wrote:da li postoji momenat u vasoj (ljubavnoj) proslosti koji biste promjenili....gdje biste nesto drugacije uradili ili gdje biste uradili nesto sto NISTE uradili, nesto sto je uticalo na tok vaseg ljubavnog zivota? Da li se ponekad pitate da li bi vam zivot bio drugacije da ste nesto rekli, uradili, presutili? Da li zbog ljubavi zalite i za cim iz proslosti?Sta mislite kako bi vas zivot izgledao danas da ste to nesto uradili ili niste uradili?
- Murat Sabanovic
mogu samo zazaliti jer ih vise nisam napravio
- anais_nin
Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
- Murat Sabanovic
eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.anais_nin wrote:Vecinu vremena razmisljam kao Zadig i Fortuna....ono sam sto sam zbog postupaka koje sam napravila i odluka koje sam donijela...Murat Sabanovic wrote:sve greske koje sam napravio mislim da sam ih namjerno napravio....
ali ima momenata kad mi bude tesko sto nisam verbalnije izrazavala svoja osjecanja prema jednoj osobi jer znam da to vise nikad necu moci...
- anais_nin
ma napravila sam i ja dosta gresaka...zbog njih ne zalim...ali nisam ih pravila namjerno sto jest jest...uvijek sam se trudila barem koliko je bilo u mojoj kontroli da ne povrijedim tu drugu osobu...Murat Sabanovic wrote: eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
Last edited by anais_nin on 11/10/2005 13:00, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
ja volim provocirati zensku ,napravit je ljubomornom iz cista miraanais_nin wrote:ma napravila sam i ja dosta gresaka...zbog njih ne zalim...ali namjerno ih nisam pravila sto jest jest...uvijek sam se trudila barem koliko je bilo u mojoj kontroli da ne povrijedim tu drugu osobu...Murat Sabanovic wrote: eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
ne nazvati je po nekoliko dana
a sve znam da joj to smeta
- lejlasa
Onda teb,i MUrate, nije nimalo stalo do te djevojke, cim je mozes ne nazvati i ne vidjeti po nekoliko dana, tek da njoj bude loseMurat Sabanovic wrote:ja volim provocirati zensku ,napravit je ljubomornom iz cista miraanais_nin wrote:ma napravila sam i ja dosta gresaka...zbog njih ne zalim...ali namjerno ih nisam pravila sto jest jest...uvijek sam se trudila barem koliko je bilo u mojoj kontroli da ne povrijedim tu drugu osobu...Murat Sabanovic wrote: eh vidis ja ne razmisljam o greskama napravio sam ih djuture ,vecinu njih sam cak namjerno napravio samo da vidim njenu reakciju.
ne nazvati je po nekoliko dana
a sve znam da joj to smeta
- Murat Sabanovic
odakle ti znas jel meni do nekoga stalo ili nije?
- Murat Sabanovic
uvjek sam tu da je zastititim a ti meni neku svoju filozofiju...
- Murat Sabanovic
anais_nin wrote:ma ja sam se samo pitala zasto to radis, mislim sta ti dobivas takvim ponasanjem?Murat Sabanovic wrote:odakle ti znas jel meni do nekoga stalo ili nije?
- Murat Sabanovic
njoj je bilo to i upuceno, mozda zato sto i ja volim toanais_nin wrote:nisam ja ono napisala murate nego lejlasaMurat Sabanovic wrote:uvjek sam tu da je zastititim a ti meni neku svoju filozofiju...![]()
ja sam te samo pitala sta ti imas od toga
provokacija je super stvar....