u sta? da je sex dozvoljen prije braka ili...? prosvijetli nas, molim te. i dalje je nejasno sta trazis.elektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
Trazim polovnjacu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lady_bug
- pitt
pa moze onda i tetka moje nane.....jes da joj je 90 al nikad se nije udavalaelektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
Jedne prilike mi je jedna djevojka rekla da njena prijateljica treba pocet kod mene raditi. rekla mi je samo "cura je pravo fina". Naravno, sljedeci dan pitt pun sebe dosao na posao i potrazio "curu".....kad tamo zena od svojih 45 god
- elektropotrosac
dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena. ali ne moze iznad 40 zbog mojih godina.
- nebojeplavo
...al da je ne moras uvjeravatielektropotrosac wrote:dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena.
-
debela
eh, tu sam te cekala pa da se i ja nadovezemelektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
znaci, odgovor za onu sa lapasom i ostale zenske neznalice
postoji jedno zabetonirano misljenje da zene, nakon sto prevale tridesetu uglavnom, dozive taj nekakav preobrazaj o kojem ovaj mladac prica te pocnu da se, bez imalo pardona i rezona, pucaju ko stuke, je li, sto bi se reklo
i onda su te i takve zene ko biva na cijeni medju muskom populacijom posto oni smatraju da ne trebaju vise prstom da mrdnu, a sve ce im se servirati. ma ono, kad ga vidi, polovnjaca ce odmah da se skine i rasiri none
razvedene se traze, iako ponekad sa dozom opreza, jer se smatra da takve zene ne zele ni u ludilu vezu, a kamoli brak, posto su ko biva vec jednom prosle to ruzno i pu pu pu gluho bilo iskustvo, te se vrli muski primjerci tek tu ne moraju ama bas nista truditi jer ce im one biti jos i zahvalne za redovnu dozu seksa.
je li imalo jasnije?
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
pitt wrote:pa moze onda i tetka moje nane.....jes da joj je 90 al nikad se nije udavalaelektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.:D
Jedne prilike mi je jedna djevojka rekla da njena prijateljica treba pocet kod mene raditi. rekla mi je samo "cura je pravo fina". Naravno, sljedeci dan pitt pun sebe dosao na posao i potrazio "curu".....kad tamo zena od svojih 45 godKada sam njenu prijateljicu koja ju je preporucila upitao kakva ba cura jes ti normalna.....kaze pa sta hoces cura je jer se nikad nije udavala
:D:D
Ti ces meshcini zavrsiti u sretnom braku sa elektropotrosacem ( struje vam nece falit' )
- gladna sam
vakat se tebi presabrati...zbunjujes naselektropotrosac wrote:dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena. ali ne moze iznad 40 zbog mojih godina.
- elektropotrosac
debela moram te demantovati. ja ne razmisljam o zenama tako kao ti.
- nebojeplavo
Al sam ja neinformisanadebela wrote:eh, tu sam te cekala pa da se i ja nadovezemelektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.![]()
znaci, odgovor za onu sa lapasom i ostale zenske neznalice![]()
postoji jedno zabetonirano misljenje da zene, nakon sto prevale tridesetu uglavnom, dozive taj nekakav preobrazaj o kojem ovaj mladac prica te pocnu da se, bez imalo pardona i rezona, pucaju ko stuke, je li, sto bi se reklo![]()
i onda su te i takve zene ko biva na cijeni medju muskom populacijom posto oni smatraju da ne trebaju vise prstom da mrdnu, a sve ce im se servirati. ma ono, kad ga vidi, polovnjaca ce odmah da se skine i rasiri none![]()
razvedene se traze, iako ponekad sa dozom opreza, jer se smatra da takve zene ne zele ni u ludilu vezu, a kamoli brak, posto su ko biva vec jednom prosle to ruzno i pu pu pu gluho bilo iskustvo, te se vrli muski primjerci tek tu ne moraju ama bas nista truditi jer ce im one biti jos i zahvalne za redovnu dozu seksa.
je li imalo jasnije?
Srecom imam jos do 30.
- Lace
hos to da kazes da sam alkoholicarka...em mi 30 em ispade da mi je asocijacija na flasu alkohola ispravnapitt wrote:pa polovka je ona flasa od pola litre....loze ili zvekana....ili ti skenderbegaLace wrote:meni ko flasa alkohola...napola popijenaregistrovan wrote:Meni polovnjaca zvuci kao neki ratni brod:D
- zena21
elektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
Jooooj, ovo postaje sve bolje i bolje
Mislim da cu danas ostati na poslu duze, da mogu prati dalji razvoj dogadjaja
- pitt
hajde ba.....bar ti slamka ne trebaLace wrote:hos to da kazes da sam alkoholicarka...em mi 30 em ispade da mi je asocijacija na flasu alkohola ispravnapitt wrote:pa polovka je ona flasa od pola litre....loze ili zvekana....ili ti skenderbegaLace wrote: meni ko flasa alkohola...napola popijena:D
![]()
-
Nancy Drew
- nebojeplavo
Zachataste temu, umjesto da covjeku pomognete i preporucite kakvu...polovnjacu

-
Nancy Drew