Šta žene prvo primjete na muškarcima

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
amiliana

#276 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by amiliana »

Ma ako je lijep ima svasta nesta :roll: :D
respo

#277 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by respo »

Audaces fortuna iuva wrote:Osmijeh (zube), ruke i stil oblačenja.
kad ti se nasmijesim ima da padnes na guzicu :D
Žlc

#278 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by Žlc »

Patike :D
ortodont

#279 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by ortodont »

Žlc wrote:Patike :D
Šta ti govore? :D
astala_vistala

#280 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by astala_vistala »

Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi :( :D
Eluveitie

#281 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by Eluveitie »

ortodont wrote:
Žlc wrote:Patike :D
Šta ti govore? :D
jel seljo :D
astala_vistala

#282 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by astala_vistala »

Audaces fortuna iuva wrote:
astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi :( :D
Jesi ograisao, ako nemaš auto da je odvučeš kući :lol: .
Odoh u neku selendru kontam da ce mi bit lakse..al i u tome slucaju moram autobusom :(
Eluveitie

#283 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by Eluveitie »

astala_vistala wrote:
Audaces fortuna iuva wrote:
astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi :( :D
Jesi ograisao, ako nemaš auto da je odvučeš kući :lol: .
Odoh u neku selendru kontam da ce mi bit lakse..al i u tome slucaju moram autobusom :(
Pa vid ti avatara, možda se uplaše jadnice :lol: :lol:
astala_vistala

#284 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by astala_vistala »

Pa nisam ja kao neki da barim djevojke sa foruma :D
p206

#285 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by p206 »

nisi jedini... kod mene nije baš bukvalno da se ne jave, ali tu je negdje... bude odlično nekoliko izlazaka, i onda odjednom ništa, za pola sata ohlade..
budi sretan što si se riješio lažljivih ku..i na vrijeme
alchak.ba

#286 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by alchak.ba »

p206 wrote:
nisi jedini... kod mene nije baš bukvalno da se ne jave, ali tu je negdje... bude odlično nekoliko izlazaka, i onda odjednom ništa, za pola sata ohlade..
vi jos dozivite vise izlazaka....
blago vama :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#287 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by Truba »

p206 wrote:
možda su im ukrali mobitele pa izgube vaše brojeve :D
:mrgreen:
alchak.ba

#288 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by alchak.ba »

WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem :-)
cuj do koga.
do zena
alchak.ba

#289 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by alchak.ba »

100%
SultanSuljke

#290 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by SultanSuljke »

mislim da je do muskaraca :roll: ne kontamo tajne znakove zena :lol: :lol: :lol: :lol:
alchak.ba

#291 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by alchak.ba »

III SULTAN III wrote:mislim da je do muskaraca :roll: ne kontamo tajne znakove zena :lol: :lol: :lol: :lol:
ignorisu d abi bile osvajane 8-)
alchak.ba

#292 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by alchak.ba »

WRRsmom wrote: hajd je osvoji ako si je vidio samo tad i ona zbrisala :run:
nije prepoznala dobru dusu u meni. Ona je na gubitku, a ne ja.
p206

#293 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by p206 »

WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem :-)
Ako se viđaš sa djevojkom 2-3 puta u roku nekih 7-10 dana i sve bude super i normala, ne može bolje, i ako se vidiš npr. 4 put večeras sa njom, i sutra ti šalje poruku da misli na tebe čitav dan, i nakon pitanja "stvarno?", odgovara "Bgm" i sve lijepo divno krasno...i onda sljedećeg dana nakon zakašnjenja od nekih pola sata da odgovori na poruku počne spominjati nekog momka od prije Bog zna koliko vremena kojeg nije zaboravila, i da nije spremna za vezu, da je pogrešan trenutak u kojem smo se upoznali... jel do mene problem?
Ako jeste, objasni mi molim te gdje griješim?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#294 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by Truba »

ma bolan nemoj se zamarati to je klasika

ne vrijedi ba
nemaš za čim žaliti

samo je nemoj smarati više
pakica_

#295 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by pakica_ »

WRRsmom wrote:

moj se post odnosio na ovo

a ovdje se radi o 5 izlazaka s 5 razlicitih zena ili se varam?

a to tvoje P206...tu je treba govno da ne moze biti vece
slazem se :) na to ne treba gubiti vrijeme za daljnje druzenje :)
gilla

#296 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by gilla »

p206 wrote:
Ako se viđaš sa djevojkom 2-3 puta u roku nekih 7-10 dana i sve bude super i normala, ne može bolje, i ako se vidiš npr. 4 put večeras sa njom, i sutra ti šalje poruku da misli na tebe čitav dan, i nakon pitanja "stvarno?", odgovara "Bgm" i sve lijepo divno krasno...i onda sljedećeg dana nakon zakašnjenja od nekih pola sata da odgovori na poruku počne spominjati nekog momka od prije Bog zna koliko vremena kojeg nije zaboravila, i da nije spremna za vezu, da je pogrešan trenutak u kojem smo se upoznali... jel do mene problem?

Problem je ako joj ne pukneš zvaku već na 2, najkasnije 3 dateu. Vjeruj mi. Inače odu u korpu "frienda"/rezerve, to je sva nauka.

A ako to već odradiš onda nije do tebe(mada po priči sumljam, jer odmah možeš zaključiti da li je uživala u kissu ili ne, ne treba ti nikakva filozofija), takve ne znaju šta hoće, pun ih je grad, nijedan nije dovoljno dobar, sve nešta bi da pričekaju, stavljaju likove u rezervu. čekaju možda dvojnika brad pitta, sa audijem 6, da je kakav menadžer kompanije...... Sat tika taka, godine prođu, na kraju završe sa nekom lolom.
blecky

#297 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by blecky »

probirac nadje otirac
astala_vistala

#298 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by astala_vistala »

WRRsmom wrote:

moj se post odnosio na ovo

a ovdje se radi o 5 izlazaka s 5 razlicitih zena ili se varam?

a to tvoje P206...tu je treba govno da ne moze biti vece
Tacno tako posljednjih 5 izlazaka,5 dozivljenih debakla,al nikako ne mogu da shvatim da je do presudnog trenutka kada ih ispratim prema javnom gradskom prevozu sve tako divno i krasno ono tipa ti si decko mojih snova i odjednom paff ni traga ni glasa,ne kontam taj kult auta ono znam da svi volimo da se vozimo al ako po tome biras ljubavnog partnera nekako mi je malo i bolesno imam osjecaj da se sistem vrijednosti jako poremetio :)
pametna_glupost

#299 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by pametna_glupost »

gilla wrote:
p206 wrote:

Problem je ako joj ne pukneš zvaku već na 2, najkasnije 3 dateu. Vjeruj mi. Inače odu u korpu "frienda"/rezerve, to je sva nauka.

A ako to već odradiš onda nije do tebe(mada po priči sumljam, jer odmah možeš zaključiti da li je uživala u kissu ili ne, ne treba ti nikakva filozofija), takve ne znaju šta hoće, pun ih je grad, nijedan nije dovoljno dobar, sve nešta bi da pričekaju, stavljaju likove u rezervu. čekaju možda dvojnika brad pitta, sa audijem 6, da je kakav menadžer kompanije...... Sat tika taka, godine prođu, na kraju završe sa nekom lolom.
Sumljas li sumljas :D

Jel dobro puknuti zvaku odmah ili treba cekati? Ja to odmah, nikad se ni jedna ne ljuti :D
pakica_

#300 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima

Post by pakica_ »

astala_vistala wrote: Tacno tako posljednjih 5 izlazaka,5 dozivljenih debakla,al nikako ne mogu da shvatim da je do presudnog trenutka kada ih ispratim prema javnom gradskom prevozu sve tako divno i krasno ono tipa ti si decko mojih snova i odjednom paff ni traga ni glasa,ne kontam taj kult auta ono znam da svi volimo da se vozimo al ako po tome biras ljubavnog partnera nekako mi je malo i bolesno imam osjecaj da se sistem vrijednosti jako poremetio :)
meni je aVto kod suprotnog spola svejedno, ja imam svoje :lol:
ali, osjecaj te ne vara, sistem vrijednosti se jeste poremetio, mada ima jos uvijek negdje mali broj ljudova kome je sve svejedno, osim da suprotna strana nije neki mulac i da se moze progovoriti s tom osobom.. lijepa faca, lijepo tijelo, lijepo auto, lijep iznos na racunu, sve je to lijepo, al' ako je mutav, poseri ga..
Post Reply