Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
agent_zero

#876 Re: Raskid veze

Post by agent_zero »

Officer Crabtree wrote:na ovoj temi sam se pravo udomaćio, agentu moj, prepoznajem razumijevanje da te niko ne pegla pa znam da ne zamjeruješ... :lol:
Officeru moj, na moju žalost (a možda nekad budem i drugačije mislio o tome, ko zna?) desio je bukvalno onaj najgori scenarij na listi mogućih koje sam pravio u svojoj glavi.

Sinoć sam s društvom bio na mjestu gdje smo se ja i ona upoznali i pokupili i dočekala me je najgora scena koju sam mogao zamisliti. Vidio sam nju kako se grli u ljubi s drugim. Bukvalno prvi put da je vidim nakon raskida i onda me dočeka ta scena. I to ne s bilo kojim drugim momkom kojih je na hiljade u ovom, a i u njenom gradu, nego s likom s kojim me je slučajno upoznala dok smo bili zajedno jer je jednom prilikom prišao da se pozdravi s njom dok smo ja i ona sjedili na kafi. Tad mi je već nekako bio sumnjiv ali mi je ona rekla da je to njen i sestrin poznanik, da je pravo naporan i dosadan lik, ali da joj se nikad nije sviđao. I onda mi uradi to.

Znam sve, cura nije više sa mnom, ima pravo da bude s drugim momkom, ali zašto s njim? Prvo, nikad nisam od nekog doživio da me tek tako ostavi nakon 11 mjeseci. Drugo, nikad nisam doživio da je neka moja bivša djevojka poslije bila s nekim tako s kim me je upoznala ili koga sam ja znao ili za koga mi je neka od njih govorila da joj je antipatičan.

Ne mogu vam opisati taj osjećaj kad sam ih vidio zajedno. Nikom ga ne bih poželio. Svašta mi je kroz glavu prolazilo. Čak i neke gluposti, ali ne znam ni sam kako sam se suzdržao.

I samo se pitam čime sam to zaslužio, da me tako ostavi i da onda bude s tim likom. I još dođe tamo na naše mjesto, gdje zna da će me skoro sigurno vidjeti. Gdje sam pogriješio, šta sam joj uradio, pa da mi to bude hvala za sve?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#877 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

:( :roll: a govorili smo ti...
ladyblue18

#878 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote:I onda se mi cudimo shto su mushkarci nekada ovakvi-onakvi, gledaj ti ...pa i ne bili kad ih u startu neko ovako povrijedi :roll:
Mah svi uzajamno vrijedjamo jedni druge, tako ti je to...ali valjda ce sada biti pametniji.
Meni je zao sto je morao da ovo prodje, ali tako to biva uvijek.
Nakon ovoga ce skontati neke stvari, ocvrsnuti, postati mudriji i pametniji, samo se nadam da se nece svetiti ostalim djevojkama ili ih posmtrati kroz prizmu "sve ste iste" jer tako to bude. :roll: :(
pustopoljina

#879 Re: Raskid veze

Post by pustopoljina »

kakva bitch :x ,tu se treba scena napraviti da joj ne padne na pamet nikad vise...al' garant si fin lik i ne radis scene...
ja vjerujem u zakon karme:) odnosno-doce cica na kolica. otisla je da napravi mjesto boljoj.
ako napisem jos jedno slovo,zakasnicu na posao. :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#880 Re: Raskid veze

Post by Truba »

jarane očito si u banani

brzo se vadi odatle :cry: :cry: :cry:
Ghost_Rider_XXX

#881 Re: Raskid veze

Post by Ghost_Rider_XXX »

Kralju, sahu, care jesil ti normalan? Toliko boljih, normalnijih, ljepsih i manje ljepsih zena od nje hoda Sarajevom, a ti sam sebe sahranjujes. Sto ce ti ta glupost u zivotu?
Ako ona nema dovoljno postovanja prema tome sto je bilo medju vama i dolazi na mjesto gdje moze tebe vidjeti i balavi se sa novim likom, ja zaista ne vidim potrebu za toliku kolicinu depresije i kukanja.
Frajer je za nju ocigledno bolji od tebe i mislim da je vrijeme da krenes dalje.

I mojoj bivsoj je novi frajer deset puta bolji od mene, njen konj na bijelom princu, a coek nema za pjeske ganja suknje okolo i na kvadrat je zahebava, ali je bolji od mene i gotovo. Sto ja sad da se jedem zbog toga? Karma je cudo brate vjeruj mi.
statix

#882 Re: Raskid veze

Post by statix »

I samo se pitam čime sam to zaslužio, da me tako ostavi i da onda bude s tim likom. I još dođe tamo na naše mjesto, gdje zna da će me skoro sigurno vidjeti. Gdje sam pogriješio, šta sam joj uradio, pa da mi to bude hvala za sve?
Pogresna pitanja postavljas sebi i samo se mucis...

Nisi ti nista pogrijesio, jednostavno niste jedno za drugo...
Officer Crabtree

#883 Re: Raskid veze

Post by Officer Crabtree »

Officeru moj, na moju žalost (a možda nekad budem i drugačije mislio o tome, ko zna?) desio je bukvalno onaj najgori scenarij na listi mogućih koje sam pravio u svojoj glavi.
Pa đe si ti pajdo, ja sam već počeo da mislim šta bi sa nak'a čo'eka. Čuj, bukvalno najgori scenarij bi bio da je ona otišla jer je bila prisiljena (a ti si imao i taj scenarij) i da se objesila negdje na tavanici sušare u Hercegovini, nogama nagore... A i ti onda za njom. Tako da uvijek ima gore od goreg'.
Sinoć sam s društvom bio na mjestu gdje smo se ja i ona upoznali i pokupili i dočekala me je najgora scena koju sam mogao zamisliti. Vidio sam nju kako se grli u ljubi s drugim.
Rekoh ima i gore, mogla je visit' unatraške...
Bukvalno prvi put da je vidim nakon raskida i onda me dočeka ta scena. I to ne s bilo kojim drugim momkom kojih je na hiljade u ovom, a i u njenom gradu, nego s likom s kojim me je slučajno upoznala dok smo bili zajedno jer je jednom prilikom prišao da se pozdravi s njom dok smo ja i ona sjedili na kafi. Tad mi je već nekako bio sumnjiv ali mi je ona rekla da je to njen i sestrin poznanik, da je pravo naporan i dosadan lik, ali da joj se nikad nije sviđao. I onda mi uradi to.
Aj'mo se malo vratit u realu. Kao prvo nije to uradila tebi nego sebi, da je uradila tebi natjerala bi njega da se ljubi s tobom. Dakle, ako si ti očekivao da će đevojka te mladosti ostat suhih usta onda si pogrešno očekivao. Što se tiče te scene "đe će baš s njim jer ga znam", da ti ispričam naš jad, jer u mom selu svi sve znaju i s kim god mi zaglavi bivša ja ga znam, tako da ja to proživljavam svaki put.

Poenta koju su svi preskočili, jer ne znaju slučaj, osim ove lady al ona ionako samo prati đe ko šta ružno napiaso je: Da je ta cura u Sarajevu. Prema tome, ono što smo ti govorili da nije problem to što si ti iz Sarajeva nego što joj se više ne sviđaš - sad je očigledno (bukvalno na tvoje oči).
Znam sve, cura nije više sa mnom, ima pravo da bude s drugim momkom, ali zašto s njim?
Jebiga, ja nisam neskroman, al ja bih volio da sve hoće samnom, pa ne postavljam nikad pitanje "zašto s njim" jer to odmah isključuje i mene kad neko priča tu priču s druge strane ograde.

Zato što je muško, to bi bio moj odgovor.
Prvo, nikad nisam od nekog doživio da me tek tako ostavi nakon 11 mjeseci.
Nećemo se vraćati na to.
Drugo, nikad nisam doživio da je neka moja bivša djevojka poslije bila s nekim tako s kim me je upoznala ili koga sam ja znao ili za koga mi je neka od njih govorila da joj je antipatičan.
Jebiga, ne znate ni šta je kajmak. Prednosti malih i velikih gradova su različite...
Ne mogu vam opisati taj osjećaj kad sam ih vidio zajedno. Nikom ga ne bih poželio. Svašta mi je kroz glavu prolazilo. Čak i neke gluposti, ali ne znam ni sam kako sam se suzdržao.
Znam kako je. Ja pošto sam čovjek od seksa odmah sam ih zamišljao i kako se tucaju. Hajd barem to nisi...
Naravno, nigdje nisi pogriješio dok si bio s njom. Pogriješio si kad ste prekinuli, neću reć govorio sam ti ja, al pametnije je bilo da si poslušao da oni razlozi koje mi govorimo mogu biti tačni, i da si našao šta sebi. Na početku da zguziš i otreseš to sa sebe, a kasnije i da se zaljubiš (dobro možda ne u to što zguziš jer i to rizično čim odmah da guze, al eto...).

Poenta cijele priče je: Eto nje u Sarajevu. To nije bio razlog. Jebiga hoće nešto što smatra da je njoj bolje. Nađi ti bolju od nje, garantujem da ih ima.

Samo provjeri prvo jesul žensko, jednom sam se ja zejeb'o tako, al da ne pričam dalje...

A zaboravi nju, glavu gore... sad je to sigurno k'o ne znam ti šta... :thumbup:
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#884 Re: Raskid veze

Post by UnscarD »

agent_zero wrote:
Officer Crabtree wrote:na ovoj temi sam se pravo udomaćio, agentu moj, prepoznajem razumijevanje da te niko ne pegla pa znam da ne zamjeruješ... :lol:

Sinoć sam s društvom bio na mjestu gdje smo se ja i ona upoznali i pokupili i dočekala me je najgora scena koju sam mogao zamisliti. Vidio sam nju kako se grli u ljubi s drugim. Bukvalno prvi put da je vidim nakon raskida i onda me dočeka ta scena. I to ne s bilo kojim drugim momkom kojih je na hiljade u ovom, a i u njenom gradu, nego s likom s kojim me je slučajno upoznala dok smo bili zajedno jer je jednom prilikom prišao da se pozdravi s njom dok smo ja i ona sjedili na kafi. Tad mi je već nekako bio sumnjiv ali mi je ona rekla da je to njen i sestrin poznanik, da je pravo naporan i dosadan lik, ali da joj se nikad nije sviđao. I onda mi uradi to.

Znam sve, cura nije više sa mnom, ima pravo da bude s drugim momkom, ali zašto s njim? Prvo, nikad nisam od nekog doživio da me tek tako ostavi nakon 11 mjeseci. Drugo, nikad nisam doživio da je neka moja bivša djevojka poslije bila s nekim tako s kim me je upoznala ili koga sam ja znao ili za koga mi je neka od njih govorila da joj je antipatičan.

Ti na koje se pljuje su uvijek oni na koje treba obracati najvise paznje :)
Naravno da neces raditi nikakve scene...ne srozavaj se dodatno jer ces time pokazati koliko si povrijedjen i koliko ti je stalo a to ce njoj biti drago da vidi a ti ces se kajati zbog toga kasnije kada te bude bas briga. Dostojanstvo ti niko ne moze uzeti. Samo sve fino iskuliras.
Vidjet ces i sam kako ce ti to sve biti smjesno za par mjeseci.
A sto se tice toga, sto bas taj lik? Nema to druze veze...koji god da je isto bi to tebe pogodilo. To sto osjecas je sve normalno ali kao sto officer rece... mlada djevojka, nije realno da ostane sama. Zivot ide dalje.
Niti jedan poraz nije poraz, ukoliko si iz njega nesto naucio.
statix

#885 Re: Raskid veze

Post by statix »

Najgore je ovo kad razmisljas sta si pogresno uradio i kako si se trebao ponasati. To je klasicna zamka u koju se upadne kad nas drugi povrijede i kada osjetimo ljubomoru.

U principu trebas samo shvatiti da ti ne trebas pokusavati biti ono sto bi ona zelila da budes, nego ono sto jesi.
JThomas

#886 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

jedan jedini je razlog zašto žena odlazi - zato što joj se (više) ne sviđaš (dovoljno). sve ostalo je priča za malu djecu.

što prije ovo prihvatiš, prije će ti biti bolje.
JThomas

#887 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

al' dok ovo ne utuvi, ne može ni početi s prebolijevanjem.

znam, znam ja, vjeruj mi...
radiostar

#888 Re: Raskid veze

Post by radiostar »

svejedno... i ranije smo mu govorili i ovo i ono, covjek nije slus'o. sto bi sad poceo?

neka, nadoci ce u voznji... nek se pati malo... svi smo
JThomas

#889 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

hoću da kažem, nisam ja bezosjećajan lik, svi smo bili tu.

al' ništa ne može dok ne skonta da ga jednostavno i prosto ONA VIŠE NEĆE, to je početak.
radiostar

#890 Re: Raskid veze

Post by radiostar »

:dance: ovo bi mozda bilo korisnije :D
JThomas

#891 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

ne ide to po zaslugama, i nikad nije ni išlo. al' čovjek je prokleto biće, pa se uvijek nada da će biti drugačije...
burek_in_space

#892 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

agent_zero wrote: Officeru moj, na moju žalost (a možda nekad budem i drugačije mislio o tome, ko zna?) desio je bukvalno onaj najgori scenarij na listi mogućih koje sam pravio u svojoj glavi.

Da si mi malo blizhe, da ti dvije tri iza uha shapnem...
nermin.pravo

#893 Re: Raskid veze

Post by nermin.pravo »

agent_zero wrote:

Dokazano, vise puta, da ce joj se to obiti o glavu. Ako ce ti to biti satisfakcija i zadovoljstvo. Desice joj se se isto sto je ona tebi napravila pa cak i gore. Cudno je misliti da je to slucajnost, ali to se itekako desava.
ladyblue18

#894 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Ja mislim da sam ja jedina koja ne vjeruje u karmu, obijanje o glavu, vracanje... :roll:
Cak mislim da takve osobe prodju puno bolje u zivotu, od ovih povrijedjenih.
Ali eto, iskreno se nadam da ste upravu, pa da cem im se vratiti svima. :oops: Milo za drago. I to kad im bude najbolje u zivotu. :oops: 8-)
Cholina_Lokica

#895 Re: Raskid veze

Post by Cholina_Lokica »

haj ba budi sretan sto te ostavila poslije tek 11 mjeseci i pokupila tog lika, zamisli vi se ozenili, taj lik ti dolazio na kafu, bio u svatovima i 15 godina poslije je vidis u kafani sa njim :D
ladyblue18

#896 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Dile wrote:haj ba budi sretan sto te ostavila poslije tek 11 mjeseci i pokupila tog lika, zamisli vi se ozenili, taj lik ti dolazio na kafu, bio u svatovima i 15 godina poslije je vidis u kafani sa njim :D
:lol: :lol: :lol: joj Dile, vjeciti optimista :D
Marco van Basten

#897 Re: Raskid veze

Post by Marco van Basten »

radiostar wrote: :dance: ovo bi mozda bilo korisnije :D
a ako ni to ne pomaze ima grupna varijanta :D

Image
ladyblue18

#898 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote: :shock: :lol:
Ja vjerujem , jer sam svojim ocima vidjela da se vraca :-) sve se vraca :D

edit: i meni se vratilo :roll:
Ja dok ne vidim svojim ocima ne vjerujem. :oops: :roll:

Meni se vala nije nista vratilo, nisam nikad ispala djubre ni prema kome, slomila mu srce i tako to...ja bar mislim da nisam. :roll:
Officer Crabtree

#899 Re: Raskid veze

Post by Officer Crabtree »

burek_in_space wrote: Da si mi malo blizhe, da ti dvije tri iza uha shapnem...
e moj bureKče, da smo ga udarali dok je bio vakat... a nije da nismo htjeli, što jest jest
Cholina_Lokica

#900 Re: Raskid veze

Post by Cholina_Lokica »

ladyblue18 wrote:
Dile wrote:haj ba budi sretan sto te ostavila poslije tek 11 mjeseci i pokupila tog lika, zamisli vi se ozenili, taj lik ti dolazio na kafu, bio u svatovima i 15 godina poslije je vidis u kafani sa njim :D
:lol: :lol: :lol: joj Dile, vjeciti optimista :D
nisam optimista, samo uvijek moRe bit gore :D a ne se sad sHebavat razno-raznim stvarima :D
Post Reply