Proslost
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lajk
#1 Proslost
Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti
.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
Mislim da je tu najveca opasnost da se osjecaji ponovo ne probude 
-
Strpljiva
#2 Re: Proslost
Osjećaji postoje, zato te i kopka.
-
lajk
#3 Re: Proslost
To me najvise i brine
Strpljiva wrote:Osjećaji postoje, zato te i kopka.
-
1906
#4 Re: Proslost
lajk wrote:To me najvise i brineStrpljiva wrote:Osjećaji postoje, zato te i kopka.
ili sjecanje na osjecaje
- naravno sjecanje je sad malo i modifikovano
a probaj i vidi sluzil te sjecanje dobro
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5 Re: Proslost
Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
ako je veza dobra i stabilna, dzabe da se Tito pojavi
ali ako je 'nako, a postoje osjecaji za nekog iz proslosti..
-
1906
#6 Re: Proslost
pa moze je dovesti do "savrsenstva" - i onda ima previse vremena za opustenost pa cacka meckuplain vanilla wrote:Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
- samo malo reloaded
#7 Re: Proslost
Na dvije stolice sjediti ne mozes.
Sve drugo je na tebi i tvom izboru.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8 Re: Proslost
ja govorim u svoje ime1906 wrote:pa moze je dovesti do "savrsenstva" - i onda ima previse vremena za opustenost pa cacka meckuplain vanilla wrote: Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?
nema sanse da ijedna moje veza bude tako savrsena da postane dosadna
ja sam smor, sa mnom nikad nije dosadno
- Not My Idea
#9 Re: Proslost
Mislim da ces za koji dan skontat da ta osoba s kojom si sad je tu kao rebound.
Budi fer i ostavi je.
Budi fer i ostavi je.
-
lajk
#10 Re: Proslost
Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovao
zapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima
i kako neko moze bit ovako dvolican!ufff
- LieToMe
#11 Re: Proslost
To mozda da mi je 18 godina... A mozda ni tad. Tu ocito nisu cista posla cim tebe nesto kopka i cim bi ti "ispunjavao hirove iz proslosti". Na ovo "ispunjavati" moze se citava jedna tema ali da ne odem predaleko....lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
Prvo, bar sto se mene tice, ako je nesto proslost onda je proslost, svaki put kad sam s nekim raskinula raskinula sam iz debelo dobrog razloga i nema tog Boga da mi sad dodje klececi da moli i preklinje da ja neke hirove i bjesne gliste izvodim. Narocito ako sam u stabilnoj vezi.
Ja krajnje subjektivno, ali pitao si fino. Nasla se u slicnoj situaciji, kad se ONAMO jedan nasao pametan sa slicnom pricom. Nikad nikog nisam draze i s vise apetita skinula sa dnevnog reda kao njega i lagano ga isprastila u proslost bas tamo gdje mu je mjesto. Ali ja sam znala sta ja hocu, pitanje je znas li ti.
-
detroit-mercy
#12 Re: Proslost
U mom kraju se kaze " Ne mozes jednom guzicom na dva k...a sjedit."samo malo reloaded wrote:Na dvije stolice sjediti ne mozes.
- new_jazzWa
#13 Re: Proslost
ja sam nekome osoba iz proslosti, i on je meni...zamalo se tu sve vratilo na staro,ali je on :skonto" da ja vise nisam ona od 18 godina... sve je moguce...neke ljude ne zaboravimo nikad, a postoje i oni za koje nas bas boli pedu... do prosle godine samo govorila da bih i na kraj svijeta da me zove, sada bih najsretnija bila da ga vise nikad u zivotu ne vidim... postoje i lijepe uspomene, medjutim sve je pokvario ovim posljednjim, ruznim...
back to tema
ako nesto treba da se desi tako ce i biti, to nista ne moze promijenit' ...nasadi se na glavu,placi, preklinji...kako bih reagovala da se nekom sadasnjem pojavi neka bivsa? u toj situaciji bih rekla neka izabere, bez pravljenja scena...ali kao sto vanila rece, kada je u vezi sve u redu onda on nece ni pomisliti na neku/negog drugu osim tebe...
sta je ono bila tema? malo sam se pogubila
back to tema
sta je ono bila tema? malo sam se pogubila
-
detroit-mercy
#14 Re: Proslost
U obzir moras da uzmes razliku izmedju zena i muskaraca sto mnogi ovdje zanemarujuLieToMe wrote:To mozda da mi je 18 godina... A mozda ni tad. Tu ocito nisu cista posla cim tebe nesto kopka i cim bi ti "ispunjavao hirove iz proslosti". Na ovo "ispunjavati" moze se citava jedna tema ali da ne odem predaleko....lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
![]()
Prvo, bar sto se mene tice, ako je nesto proslost onda je proslost, svaki put kad sam s nekim raskinula raskinula sam iz debelo dobrog razloga i nema tog Boga da mi sad dodje klececi da moli i preklinje da ja neke hirove i bjesne gliste izvodim. Narocito ako sam u stabilnoj vezi.
Ja krajnje subjektivno, ali pitao si fino. Nasla se u slicnoj situaciji, kad se ONAMO jedan nasao pametan sa slicnom pricom. Nikad nikog nisam draze i s vise apetita skinula sa dnevnog reda kao njega i lagano ga isprastila u proslost bas tamo gdje mu je mjesto. Ali ja sam znala sta ja hocu, pitanje je znas li ti.
- LieToMe
#15 Re: Proslost
Covjek je fino pitao, ja mu fino odgovorila. Necu se sad bakcati razlikama musko-zensko, svi smo mi razliciti, svaka zena je prica je za sebe, isto tako i muskarac. Ja sam odgovorila. Na kraju krajeva, djaba njemu pisat po forumu i citati ovdje ko sta pise kad ce opet uraditi onako kako on bude htjeo da je ne znam u kakvoj savrsenoj vezi. Imas ljude koji su po defoltu vjerni i one koji to nisu, da je ne znam kako stabilna i fina veza.detroit-mercy wrote:U obzir moras da uzmes razliku izmedju zena i muskaraca sto mnogi ovdje zanemarujuLieToMe wrote:To mozda da mi je 18 godina... A mozda ni tad. Tu ocito nisu cista posla cim tebe nesto kopka i cim bi ti "ispunjavao hirove iz proslosti". Na ovo "ispunjavati" moze se citava jedna tema ali da ne odem predaleko....lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti.Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka
![]()
Ja krajnje subjektivno, ali pitao si fino. Nasla se u slicnoj situaciji, kad se ONAMO jedan nasao pametan sa slicnom pricom. Nikad nikog nisam draze i s vise apetita skinula sa dnevnog reda kao njega i lagano ga isprastila u proslost bas tamo gdje mu je mjesto. Ali ja sam znala sta ja hocu, pitanje je znas li ti.. Zenske te stvari mozda ne kopkaju, ali muski u makako savrsenoj vezi bili uvijek vole makar da provire sta ima preko ograde
.
-
lajk
#16 Re: Proslost
Da ne bude zabune ni u jednom trenu nisam pomislila unistit ovo sto imam rad nekog tamo lika od prije 5 god,samo kako neko moze predlagat neke stvari te uradit i poslije se vratit normalnoj vezi e to mi nije jasno!bilo da je zena ili muskarac,a u ovom slucaju je muskarac 
- citroen
#17 Re: Proslost
Hebote,ovaj Sax-forum postaje pravi konkurent ovim turskim sapunicama

-
lajk
#18 Re: Proslost
Sve dok je ovakvih ljudi.nikad razumit necu kako neko poslije toga moze se vatit a staro i lec pored te osobe kao da nista nije bilo..
citroen wrote:Hebote,ovaj Sax-forum postaje pravi konkurent ovim turskim sapunicama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#19 Re: Proslost
Da ti je smijesno ova tema ne bi bila ni otvorena, hajmo biti malo iskreni za promjenu.lajk wrote:Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovaozapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima
-
lajk
#20 Re: Proslost
sta mi znaci iskenost na forumu..svejedno smijesno ili ne,kazem da ne bi mogla to uradit i vratit se vezi kao da nista nije bilo,a on ocito moze..to mi nije jasno,kako neko moze biti takav..mozda sam se pogresno izrazila.Ne znam..Nikad to ne bi uradila al me zanima da li je neko urafio i da li su se osjecaji opet javili..
ladyblue18 wrote:Da ti je smijesno ova tema ne bi bila ni otvorena, hajmo biti malo iskreni za promjenu.lajk wrote:Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovaozapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima
- Loulou
#21 Re: Proslost
plain vanilla wrote:ja sam smor, sa mnom nikad nije dosadno
- Mis mekinjas
#22 Re: Proslost
ma može, samo će nekog povrijediti....samo malo reloaded wrote:Na dvije stolice sjediti ne mozes.
- LONGMAN
#23 Re: Proslost
Misu kako te volim citati
Kazes sve sto ja krenem reci.
- Ridjobrki
#24 Re: Proslost
Ja sam od onih koji se nepopustljivo drže narodnog pravila ''ne ugazi dvaput u isto govno''. Čak da sam slobodan pa se pojavi ta osoba - jok. Ako je nešto bivše onda postoji razlog zašto je bivše. Tačka. Nema obnavljanja starih emocija, prijateljstava i veza ako se jednom teško zijane.
- samo malo reloaded
#25 Re: Proslost
Da, istina, znam, to sam i mislio dopisati ali.... kontam, to se podrazumjeva.Mis mekinjas wrote:ma može, samo će nekog povrijediti....samo malo reloaded wrote:Na dvije stolice sjediti ne mozes.
Sjediti na dvije stolice se ne moze, ili jedna, ili druga. Moze se sjediti, naravno, ali ne dugo, i kad tad jedna ce se slomiti. A bogami, rekao bih i druga. Ko sjedi na dvije, obicno na kraju ostane bez ijedne.