PREDRASUDE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
svi soferi
... sa
kolektivnim prevozom. 
-
Stari
Vrlo se slazem sa visokopostovanom forumskom dopisnicom sa nickom Debela....taj koji tvrdi da je zivotna dob garant isusktva u spolnom opstenju....siri dezinformacije. Evo ja recimo imam poprilican broj godina....ali kad citam neke od komentara na ovom podforumu i dovedem ih u relaciju sa pretpostavljenom zivotnom dobi potpisnika istih....zabezeknem se nacisto.debela wrote:ovo vase chat baljezganje je cista predrasuda. koga ustvari pokusavate ubijediti da godine = iskustvo?
sa godinama dolazi zivotno iskustvo, to je tacno, ali nije pravilo niti se moze primijeniti za sve ljude u kontekstu ove teme. tako da ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
Nego ...sta je sa predrasudama druge vrste ?...Nije valjda da su predrasude prisutne samo u ovom kontextu ...zivotne dobi u odnosu na spolne aktivnosti. Evo ja sam recimo cesto bio u prilici da cujem da su Chilenaski indijaci najbolji ljubavnici ...sto se tice tehnicke dotjeranosti izvedbe samog akta fizicke ljubavi. Dok su recimo Nigerijanci po rodjenju , onako valjda genetski , najbolje opremljeni za gimnastiku i akrobacije tog tipa. Naravno da sam bio cesto sklon nonsalirati takve price ...i odbacivati ih kao predrasude.....ali ponekad se zapitam ....jesam li to cinio sa pravom?
Odavno sam vec spoznao da se na ovim stranicama okupljaju vrlo iskusni tipovi po tom pitanju ...pa bih bas bio zainteresovan cuti njihovo cijenjeno misljenje.
Last edited by Stari on 19/04/2007 13:40, edited 1 time in total.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti_BosanaC wrote:Ja sam jos nevin, tako da unaprijed odustajem od te teme
Pa Bo¹njo jel ti ¾ao djeteta onog tvog zaljubljenog u tebe
-
*mima*
Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote:...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti_BosanaC wrote:Ja sam jos nevin, tako da unaprijed odustajem od te teme
Pa Bošnjo jel ti žao djeteta onog tvog zaljubljenog u tebe
-
_BosanaC
mima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote:...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti_BosanaC wrote:Ja sam jos nevin, tako da unaprijed odustajem od te teme
Pa Bošnjo jel ti žao djeteta onog tvog zaljubljenog u tebe..............jel ti zao djeteta...........Nece dijete nista saznat..........
-
*mima*
Tebi nesta smijesno??????_BosanaC wrote:mima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote: ...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti
Pa Bošnjo jel ti žao djeteta onog tvog zaljubljenog u tebe..............jel ti zao djeteta...........Nece dijete nista saznat..........
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
da parafraziram: mimo du¹o èemu tako negativne predrasude prema menimima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote:...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti_BosanaC wrote:Ja sam jos nevin, tako da unaprijed odustajem od te teme
Pa Bo¹njo jel ti ¾ao djeteta onog tvog zaljubljenog u tebe..............jel ti zao djeteta...........Nece dijete nista saznat..........
-
*mima*
Nemoj ti meni duso.............ztluhcs wrote:da parafraziram: mimo dušo čemu tako negativne predrasude prema menimima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote: ...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti
![]()
![]()
-
Pearl
ma kad ga "dijete" prihvati, priznat ce on i sto jeste i sto nije uradio...mima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote:...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti_BosanaC wrote:Ja sam jos nevin, tako da unaprijed odustajem od te teme
-
ztluhcs
ma jok e-èuvam mu halatku kad ppk sam ne misli i èuvamima wrote:Nemoj ti meni duso.............ztluhcs wrote:da parafraziram: mimo du¹o èemu tako negativne predrasude prema menimima wrote: Pa ti si stvarno ohol..............jel ti zao djeteta...........Nece dijete nista saznat..........
![]()
![]()
Ti samo zakuhavas........
-
*mima*
Pearl wrote:ma kad ga "dijete" prihvati, priznat ce on i sto jeste i sto nije uradio...mima wrote:Pa ti si stvarno oholztluhcs wrote: ...joj sve on ne bi a lagano GA pozicionira za finalni udar... Lagani pull back da mima uzme furseta pa naleti
:D:D:D ne znate vi "dijete"
-
Pearl
auuuu...da znas sto ne znasmima wrote:Pearl wrote:ma kad ga "dijete" prihvati, priznat ce on i sto jeste i sto nije uradio...mima wrote: Pa ti si stvarno ohol..............jel ti zao djeteta...........Nece dijete nista saznat..........
:D:D:D ne znate vi "dijete"
![]()
![]()
![]()
........Sta djeca znaju o zavicaju?