PREDRASUDE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#1 PREDRASUDE
Vidim da ima mnogo tema o starijim i mladjim.Zasto vecina ima predrasude o starijim.....o njihovom izgledu? Ima jako mnogo starijih koji odlicno izgledaju i jako drze do sebe i da se cak i mladi ljudi postide. Interesuje me cemu te predrasude?
- chinese_water
ja neJmam predrasuda, nije bitno staro ili mlado, bitno je da je kvalitetno
:D
-
konyan
#3 Re: PREDRASUDE
Predrasude su zasnovane na cinjenicnom stanjumima wrote:Vidim da ima mnogo tema o starijim i mladjim.Zasto vecina ima predrasude o starijim.....o njihovom izgledu? Ima jako mnogo starijih koji odlicno izgledaju i jako drze do sebe i da se cak i mladi ljudi postide. Interesuje me cemu te predrasude?
A slazem se da ima starijih koji fenomenalno izgledaju. Imam komsinicu koja ima 20-ogodisnju kcerku. Kcerka super izgleda, ali mama..
- anais_nin
kod mene je sve fair game kad su punoljetni ljudi u pitanju
bas gledam Grindhouse neko vece i kontam radije bih onog Bruce Willis-a nego 5 Ashton Kutcher-a, ali nismo svi isti
bez zezanja ne znam valjda se ljudi mjere godinama svojih roditelja pa isto tako kako ne zele da razmisljaju o seksualnosti svojih roditelja tako trpaju citavu jednu starosnu dob u tu neku "neseksualnu" grupu
nemam taj "problem"
dobro meso je dobro meso bez obzira na godiste proizvodnje

bez zezanja ne znam valjda se ljudi mjere godinama svojih roditelja pa isto tako kako ne zele da razmisljaju o seksualnosti svojih roditelja tako trpaju citavu jednu starosnu dob u tu neku "neseksualnu" grupu
-
Umjetnik a
Lakše je razbiti atom, nego predrasude.
-
patrius
Ma volim ja i dzigaru frisku...al' pojest...nikako slusat i gledat...forUMASH wrote:......vrijeme ti je da promjenis poster sharon stone sa vrata tvoje sobe.....malo friskog mesa nece skoditi.....patrius wrote:who the fuck is Scarlett???
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#17 Re: PREDRASUDE
Cista matematikamima wrote: Ima jako mnogo starijih koji odlicno izgledaju i jako drze do sebe i da se cak i mladi ljudi postide. Interesuje me cemu te predrasude?
Sto je stariji (ja) prije ce

-
Vozdra_123
upucaj se ako ne znaspatrius wrote:who the fuck is Scarlett???
-
mamica papucarka
pametno zborisSantos wrote:Kad si mladji rado bi starku a kad ostaris onda bi mladje.Neide.Zene su najbolje u sexu u tridesetim.