pa nisu vala ni limuzine neka pljaèka, nije poenta da kad se vozi¹ ni ne osjeti¹ da se vozi¹zena21 wrote:ocuvan... u odlicnim stanju... nije puno pres'omamica 31 wrote:evo jos jedan bmwzena21 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
PREDRASUDE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
-
debela
ovo vase chat baljezganje je cista predrasuda. koga ustvari pokusavate ubijediti da godine = iskustvo?
sa godinama dolazi zivotno iskustvo, to je tacno, ali nije pravilo niti se moze primijeniti za sve ljude u kontekstu ove teme. tako da ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
sa godinama dolazi zivotno iskustvo, to je tacno, ali nije pravilo niti se moze primijeniti za sve ljude u kontekstu ove teme. tako da ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
-
*mima*
Savrsen sex sa djevicom traje 7h i 1min: .....4h je nagovaras, 1min jebes, a 3h se ispricavas! A sa iskusnom zenom traje 5h i 30min:......30min predigre, 2h sexa i 3h dolazis sebi!_BosanaC wrote:Mjenjam jednu od 32 za dvije od 16![]()
Last edited by *mima* on 19/04/2007 10:40, edited 1 time in total.
-
debela
pa ja ne spomenuh puterice uopste, a eto i to je predrasuda. ako ima malo godina ne zna nista. nesto ne bih reklaztluhcs wrote:Jes... Ova poplava puterica koje znaju, hoće i mogu sve, to jasno dokazuje...debela wrote:ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
-
ztluhcs
Ma dobro, nije bitna boja - bitan je shape and dimensionzena21 wrote:Boljaztluhcs wrote:Ako si ovakva - vodim kuæizena21 wrote:Sulci ti nam reci koji ti model najvise odgovara![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
ja samo ka¾em da puno ¾ena puno zna u zadnje vrijeme... Ili je i to predrasuda?debela wrote:pa ja ne spomenuh puterice uopste, a eto i to je predrasuda. ako ima malo godina ne zna nista. nesto ne bih reklaztluhcs wrote:Jes... Ova poplava puterica koje znaju, hoæe i mogu sve, to jasno dokazuje...debela wrote:ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
Mo¾da puno ¾ena malo zna? Malo ¾ena puno zna? Malo ¾ena malo zna?
-
_BosanaC
Nemoj ni ti takodebela wrote:pa ja ne spomenuh puterice uopste, a eto i to je predrasuda. ako ima malo godina ne zna nista. nesto ne bih reklaztluhcs wrote:Jes... Ova poplava puterica koje znaju, hoće i mogu sve, to jasno dokazuje...debela wrote:ova prica o zeni od 30 i kusur godina koja zna, moze, hoce sve pada u vodu.
Vjerovatno kada su danasnji BMW-ovi bili fice i nisu znali sta hoce
Al' dos'o drugi vakat
-
ztluhcs
iz knjiga, sve iz knjiga... ja sam ti:debela wrote:kako ti znas da puno zena puno zna? one ti rekle ili imas prakticno iskustvo?ztluhcs wrote:ja samo ka¾em da puno ¾ena puno zna u zadnje vrijeme... Ili je i to predrasuda?pricamo o puno zena.

-
*mima*
Sta ne kontas???? Upravo ovdje sam procitala jako mnogo negativnih komentara na racun starki...........debela wrote:ne kontam kakva predrasuda postoji o izgledu starkemima wrote:Koliko mi se cini da nije tema o tome sta ko i koliko zna vec o izgledu neke "starke"............ako zena dobro izgleda onda dobro izgleda. tacka.
-
_BosanaC
Aferimdebela wrote:ne kontam kakva predrasuda postoji o izgledu starkemima wrote:Koliko mi se cini da nije tema o tome sta ko i koliko zna vec o izgledu neke "starke"............ako zena dobro izgleda onda dobro izgleda. tacka.
-
_sa_
#121 Re: PREDRASUDE
mene zanima sta tebi spada pod "starije"?mima wrote:Vidim da ima mnogo tema o starijim i mladjim.Zasto vecina ima predrasude o starijim.....o njihovom izgledu? Ima jako mnogo starijih koji odlicno izgledaju i jako drze do sebe i da se cak i mladi ljudi postide. Interesuje me cemu te predrasude?
-
*mima*
#122 Re: PREDRASUDE
Sta da tebi covjek odgovori na ovakvvo pitanje????????_sa_ wrote:mene zanima sta tebi spada pod "starije"?mima wrote:Vidim da ima mnogo tema o starijim i mladjim.Zasto vecina ima predrasude o starijim.....o njihovom izgledu? Ima jako mnogo starijih koji odlicno izgledaju i jako drze do sebe i da se cak i mladi ljudi postide. Interesuje me cemu te predrasude?