I da ne bude da govorim protiv žena - ovaj tekst je sve samo ne to, ja bih želio da ste sve atraktivne ali i pametne u isto vrijeme - ističem da je ova teorija primjenjiva i na muški rod isto kao i na žene. Klotz ima tijelo savršeno a sve što zna reći je BETON ili OCAMIBETON. Ja apsolutno nisam kompetentan da kažem koliko je to atraktivno (i nikad ne bih želio biti, gluho bilo), ali mišljenja sam da nije baš... Ili upoznate finu dobru dušu, romantika punog para sa manirima Clarke Gablea, ali sa pivskim stomakom i tapiserijom na plućima, leđima i ramenima. Nešto nisam siguran da žene to vole... Dakle, i njih po istom zakoniku i zaslugama nagraditi. Cure se okreću za tvojim pločicama na plaži a ti samo o vazdušnom filteru znaš pričati duže od minute... Promptno kod Reufa da ti udahne salo u torzo. Znaš sve poeme Lorda Byrona i konstelaciju zvijezda, i uz to imaš poso u BH Telecomu, ali nosiš dno od tegle na nosu... Prvim avionom u Cesenu da to laserom završimo...
Mislim, država bi se zaista trebala brinuti o perspektivnim sinovima i kćerima svojim, ali i sankcionisati one koji ni sami ne znaju đe gone...
Molim samo neozbiljne i neukusne komentare...