edu wrote:a ona ga pita.."njihaaaaa..jesi li us'o..."Kareem Abdul-Jabbar wrote:ova faca to radi lagano
:lol::lol:
:lol:
a on jadan i zavrsio i zasp'o...![]()
![]()
Novi statisticki podaci vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kareem Abdul-Jabbar
-
Zadig
Je ne znam kako je kod vas, ali ja poslje 4 viskija mogu u jednom cugu bez vadjenja odrat Engleskinju, Francuskinju, Amerikanku, Italijanku, Ruskinju, Spanjolku i pola bosanke, sto ukupno izlazi na
7x7 minuta u prosjeku=49 minuta!

-
edu
4 flase ili case viskija?!Zadig wrote:Je ne znam kako je kod vas, ali ja poslje 4 viskija mogu u jednom cugu bez vadjenja odrat Engleskinju, Francuskinju, Amerikanku, Italijanku, Ruskinju, Spanjolku i pola bosanke, sto ukupno izlazi na
- Kareem Abdul-Jabbar
Zadig wrote:Je ne znam kako je kod vas, ali ja poslje 4 viskija mogu u jednom cugu bez vadjenja odrat Engleskinju, Francuskinju, Amerikanku, Italijanku, Ruskinju, Spanjolku i pola bosanke, sto ukupno izlazi na
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:nemojte tako!!!
ne znate vi šta je čovjek radio po Milićima!!!!
![]()
chuo sam ja za jednog iz Milica!!!
kazhu taj je muhe u letu stiz'o!!!
Zadig?
- flora.sa
ja ti kažem!!!!Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote:nemojte tako!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
chuo sam ja za jednog iz Milica!!!:lol:
Zadig?![]()
glavna lola u celo selo bio!
koke plakale po" godine za njim, kad je otiš"o preko bare!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:ja ti kažem!!!!Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote:nemojte tako!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadig?![]()
![]()
![]()
- flora.sa
pa znaš, kako to ide!Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote:ja ti kažem!!!!Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
![]()
![]()
Zadig?![]()
![]()
![]()
![]()
nisu valjda samo koke plakale!!!
![]()
![]()
![]()
uvijek se plače za nekim grubijanom koji dobro kljuca!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:šta je edu, krivo tebi što ne pričam što si radio gore po Kobiljoj Glavi?!edu wrote:znaci i kokama ga voli zabiti...![]()
![]()
pih..kakvih sve ljudi ima..boze sacuvaj...
![]()
![]()
- flora.sa
šuti, ono gore sve pocrkalo, otkako je siš"o u grad!Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote:šta je edu, krivo tebi što ne pričam što si radio gore po Kobiljoj Glavi?!edu wrote:znaci i kokama ga voli zabiti...![]()
![]()
pih..kakvih sve ljudi ima..boze sacuvaj...
![]()
![]()
![]()
prichaj, u inat sad!!!
:D
od tuge za njim!!!
- flora.sa
pa ko će pričati, kad je sve pocrkalo?!edu wrote:to sto se o meni prica jos se nikad nije dokazalo...![]()
![]()
al" nek ti barem imaš alibi!!!
za zadiga se ja brinem!
što vi mislite što se on ne vraće!
"vamo šuplju da ne želi!!!
istina-ne smije!!!!
stradaće!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:šuti, ono gore sve pocrkalo, otkako je siš"o u grad!Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote: šta je edu, krivo tebi što ne pričam što si radio gore po Kobiljoj Glavi?!
![]()
prichaj, u inat sad!!!
:D
od tuge za njim!!!
![]()
![]()
-
edu
Preliminarni rezultati istraživanja sedamnaestočlanog ekspertnog tima Ujedinjenih naroda za zaštitu životne okoline utvrdili su prisustvo osiromašenog uranija na lokalitetima Kobilje glave i skladišta municije u Hadžićima, te kasarne u Han-Pijesku.flora.sa wrote:pa ko će pričati, kad je sve pocrkalo?!edu wrote:to sto se o meni prica jos se nikad nije dokazalo...![]()
![]()
U periodu od 12. do 24. oktobra ovaj međunarodni ekspertni tim u saradnji sa domaćim predstavnicima na 15 lokacija u BiH uzeo je oko 200 uzoraka zemlje, zraka i vode.
Vidite da nije do mene!
-
Lojo_Hasanovic
Ozenio se Crnogorac Bosanskom, kad su legli prvo vece, Crnogorac se izvalio na krvet i veli;
''No da mi je sad odje bilo koja Crnogorka sad bi ona men i cipele i carape skinula!'', haj uradi to mlada i ceka mladozenju da krene u akciju...
Kad ope veli mladozenja;
'' A da mi je odje sad bilo koja Crnogorka sad bi ona men i halce i kosulju skinula!'' mlada i to uradi....I ceka da je mladozenja podere, al ope nista...
Kad veli mladozenja; ''A da mi je sad odje bilo koja Crnogorka sad bi se ona na mene popela, pa bi mi digla qrac, pa sve fino sama odradila, kuku mene sta dovedo u kucu...''
A mlada njem veli;
''Hej moj jado da je sad ovde bilo kakav Bosanac hebo bi do sad i mene i tebe i otiso trazit dalje sta da hebe...

''No da mi je sad odje bilo koja Crnogorka sad bi ona men i cipele i carape skinula!'', haj uradi to mlada i ceka mladozenju da krene u akciju...
Kad ope veli mladozenja;
'' A da mi je odje sad bilo koja Crnogorka sad bi ona men i halce i kosulju skinula!'' mlada i to uradi....I ceka da je mladozenja podere, al ope nista...
Kad veli mladozenja; ''A da mi je sad odje bilo koja Crnogorka sad bi se ona na mene popela, pa bi mi digla qrac, pa sve fino sama odradila, kuku mene sta dovedo u kucu...''
A mlada njem veli;
''Hej moj jado da je sad ovde bilo kakav Bosanac hebo bi do sad i mene i tebe i otiso trazit dalje sta da hebe...
-
Zadig
Edu, 4 case (duplog) su u pitanju.Kareem Abdul-Jabbar wrote:Zadig wrote:Je ne znam kako je kod vas, ali ja poslje 4 viskija mogu u jednom cugu bez vadjenja odrat Engleskinju, Francuskinju, Amerikanku, Italijanku, Ruskinju, Spanjolku i pola bosanke, sto ukupno izlazi na
ajd', odvadi bar pola Bosanke, pa da nastavimo razgovor!!
![]()
:lol:
Kareem, nikada sam maznuo citavu bosanku, ali jesam jednu sto je bila pola bosanka a pola iz hrvatske, tako da zato to tako stoji