Mislim da je najveci poklon u samom trudu ulozhenom u isti a ne njegovoj sushtini...Tako da ovi "domaci kolachi" i slichne "gluposti" chesto imaju vecu emotivnu vrijednost od nekih konkretnijih stvari.Na ovaj nachin mozhesh nekome pokazati koliko ti je stalo do njega jer sama kupovina je u neku ruku hladan chin...
Svima nam je stalo da drugoj osobi pokazhemo tim poklonima da nam je stalo do nje,vrijednost istog je sekundarna mada nekada i ona igra ulogu...
Kada bih gledao iz svoje perspektive dva poklona oko kojih sam se najvishe potrudio ali bash ono nisu bila uopshte toliko "vrijedna" ali su izazvali bolji efekat od nekih skupljih stvari...
1) Lezhao sam u bolnici sav pod anestezijom nakon manje operacije i josh uvijek nisam znao 100% za sebe.Elem,preko posrednika sam nekako uspio da razbistrim misli na 15-tak minuta i sredim da se mailom javi mom prijatelju u USA da kupi jedan CD na drugom kraju svijeta i poshalje mi ga kako bih ga poklonio na vrijeme...
2) Za Valentinovo sam jednom kupio mali kovchezhic i natrpao ga raznim stvarima koje je ta osoba voljela poput najdrazhe chokoladice,nekih zajednichkih fotografija,pisma,bedzheva sa ludim porukama,sitnicom sa prvog sastanka,kreditom za mobitel sa naredbom "ZOVI ME ODMAH!

",najdrazhim zajednichkim slatkishem,magnetom za frizhider sa porukom i sl.