MILF Vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Šef

#126 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Gospoda Ministarka wrote:Kako si ostavljas otvorena vrata za tu "ergelu" :D
:lol:
Takav sam čovjek, sentimentalan :D , meni je žao i poderane farmerke bacit' a kamoli tek tako otpisivat ljude. :D
MyCore

#127 Re: MILF Vol.2

Post by MyCore »

Vidim pocele su i konkretne ponude :lol:
Gospoda Ministarka

#128 Re: MILF Vol.2

Post by Gospoda Ministarka »

Šef wrote:
Takav sam čovjek, sentimentalan :D , meni je žao i poderane farmerke bacit' a kamoli tek tako otpisivat ljude. :D

A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D

@MyCore, :lol: jok ja... ja starija puterica :D 8-)
Šef

#129 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Gospoda Ministarka wrote:

A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D
Bitno je da se prožima. :D
Gospoda Ministarka

#130 Re: MILF Vol.2

Šef wrote:
Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D
A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina... :? :roll:
Šef

#131 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Šef wrote:
Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D
A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina... :? :roll:
Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom. :lol:
MyCore

#132 Re: MILF Vol.2

Post by MyCore »

Šef wrote:
Eh tato ova tema nije prebacena na filozofiju :lol:
Gospoda Ministarka

#133 Re: MILF Vol.2

MyCore wrote:
Gospoda Ministarka wrote: A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina... :? :roll:
Ako krene u ovom pravcu, treba da se prebaci na zdravlje :D

Šef wrote:Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom.
Probaj razmisliti... :wink:
Mah... to vjerovatno ne moze da bira pa daj sta das...
slucajna

#134 Re: MILF Vol.2

Post by slucajna »

Šef wrote:

I ja to vidim kao bolest,imam osjecaj,bar u ovom konkretnom slucaju,da bi on najradije spavao sa mamom,pa mu ovo dodje kao zamjena.
Šef

#136 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

MyCore wrote:
Gospoda Ministarka wrote: A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina... :? :roll:
Ako krene u ovom pravcu, treba da se prebaci na zdravlje :D

Šef wrote:Nisam o tome nikad razmisljao. gornjom glavom.
Probaj razmisliti... :wink:
Mah... to vjerovatno ne moze da bira pa daj sta das...
Ma joj tebe, ima žena od 50 godina koje dobro izgledaju, koje su sexy. Ne znam sad, trenutno mi na pameti samo Seada Palavrić :lol: ali ne fakat ima... Šta znam, evo Suzana Mančić npr. nju bi otreso ko seljak šljivu. :D
MyCore

#137 Re: MILF Vol.2

Post by MyCore »

slucajna wrote:
Šef wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D

I ja to vidim kao bolest,imam osjecaj,bar u ovom konkretnom slucaju,da bi on najradije spavao sa mamom,pa mu ovo dodje kao zamjena.[/quote]
Dali to osjećam ljubomoru ? :run:
Gospoda Ministarka

#138 Re: MILF Vol.2

Šefe, jedna je Suzana Mancic, jedna je Lepa Brena... jedna je Severina koju bih i ja bez ikakvih homoseksualnih sklonosti maznula :D te starke koje se ovdje pominju su nase Senade, Šefike, Zumre... :D
Zelena Carapa

#139 Re: MILF Vol.2

Post by Zelena Carapa »

eto sad i severina predje u te od 50?? :D :D

sve je to relativno :lol:
Šef

#140 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Gospoda Ministarka wrote:Šefe, jedna je Suzana Mancic, jedna je Lepa Brena... jedna je Severina koju bih i ja bez ikakvih homoseksualnih sklonosti maznula :D te starke koje se ovdje pominju su nase Senade, Šefike, Zumre... :D
Jedna je pa ti nabroja tri. :D
Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić. Severinu neću ni da pominjem, to je skoro pa moja kategorija. 8-) :D
slucajna

#141 Re: MILF Vol.2

Post by slucajna »

[/quote]
Dali to osjećam ljubomoru ? :run:[/quote]

Ljubomorna sam pravo,evo sve idem po gradu i trazim kakvog mladog ,ali mladjeg od njenog,da joj pokazem kako se to radi :evil: :roll:
Gospoda Ministarka

#142 Re: MILF Vol.2

Šef wrote:Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić.
Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?
Zelena Carapa wrote:eto sad i severina predje u te od 50?? :D :D
Nije mala stvar imati 40 god., a onako dobro izgledati...
Šef

#143 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Šef wrote:Mazno bih ja i Senadu, Šefiku, Zumru... ako izgledaju ko Suzana Mančić.
Znam par njih koje izgledaju i bolje.
Zelena Carapa

#144 Re: MILF Vol.2

Post by Zelena Carapa »

I ja mislim da ih ima. To se one zene za koje mislis da su puno, puno mladje :wink:
Gospoda Ministarka

#145 Re: MILF Vol.2

Šef wrote:
Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
crven_barjak

#146 Re: MILF Vol.2

Post by crven_barjak »

Šef wrote:
Pa gospodjo...

Kakvih teta ima u Tim godinama, ja Sam se zaljubio u mamu jedne djevojke sa kojom sam bio...kakva je to raskosna dama, a odrzavana k'o Maybach :D . Ne da Sam se lozio na nju...iijaaao :D , mjenjao BiH Megan Fox za nju, uz koju doplatu :razz: :razz:

Ooooo, mama mama, nikad te zaboraviti necu (jos da sam imao priliku ispostovati blistavu tetu, spomenik BiH joj za zivota digao :D )
Šef

#147 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
Ih kako bi ona pala na neobuzdani Šefov šarm... :P :lol: Pala bi i Suzana Mančić a kamoli ta tvoja iz ofisa. 'Ta će kolegica. :D
dječak sa šibicama

#148 Re: MILF Vol.2

Post by dječak sa šibicama »

Šef wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Koliko Šefika i Zumra znas da izgledaju ko Suzana Mancic?
Sto znaci da joj je izgled jedini adut.

A kad izgubi izgled, za koju godinu a priroda je neumoljiva, ovaj sa privatnim preduzecetom, imenom i izgledom, ode do drugog cvijeta.

Svaka medalja ima i drugu stranu.
Zelena Carapa

#149 Re: MILF Vol.2

Post by Zelena Carapa »

Gospoda Ministarka wrote: Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
Mislim da niko ne tvrdi da te zene ne mogu da biraju, posebno za ovo sto njima treba (pricamo samo o seksu zar ne?)

Itekako mogu da biraju - a za to sto one trebaju :D firme, pare i status postaju irelevantni. E tu ti uskacu mladi pastusi :D :D
Gospoda Ministarka

#150 Re: MILF Vol.2

crven_barjak wrote:Pa gospodjo...

Kakvih teta ima u Tim godinama, ja Sam se zaljubio u mamu jedne djevojke sa kojom sam bio...kakva je to raskosna dama, a odrzavana k'o Maybach . Ne da Sam se lozio na nju...iijaaao , mjenjao BiH Megan Fox za nju, uz koju doplatu

Ooooo, mama mama, nikad te zaboraviti necu (jos da sam imao priliku ispostovati blistavu tetu, spomenik BiH joj za zivota digao )
Je**te :D , sreca pa mi stara nije u formi. :lol:
Šef wrote:Ih kako bi ona pala na neobuzdani Šefov šarm... Pala bi i Suzana Mančić a kamoli ta tvoja iz ofisa. 'Ta će kolegica.
Šefe, znas kako to ide... od sarmantijeg ima sarmantniji... ... A i kolegica iz ofisa zna da, ko s djecom spava upisan
se budi :D
dječak sa šibicama wrote:Sto znaci da joj je izgled jedini adut.
:lol: Jedini... ne bih bas rekla... adut joj je sto ima dobar izgled na te godine i iskustvo.
Locked