meni SEX sve više i više postaje dosadan...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
Pa ne znam Dr.konjicu ni sta bih mogao reci osim ...da situacija izgleda pomalo sumnjiva. Ja da sam na tvom mjestu .... ja bih kompletan razvoj siutacije pomno pratio i biljezio .... i nista drugo...jer sex ti je velis svakako ....dosadio. Ako ti se, nakon postavljene antene, obrati i da joj posudis neke kasete da presnimi, pa onda ... da joj podvrnes neke ventile u kupatilu i sudoperu,....dihtunzi oslabili... znas kako je. E ako tako bude ....odmah to prijavi...pa cemo u svijetlu tih cinjenica razmotriti situaciju.
-
Stari
Nemam draga Novalicko kud vise .... jucer sam torpedovan na jednoj od politicko religioznih tema tako da tamo vise nemam namjeru zalaziti. A fudbal i sex mi nekako najnostalgicnije djeluju.
Al eto ako se ti ljutis, ja cu otici i sa ove teme....mislim nisam te htio ometati ili nervirati.
Srdacan pozdrav.
Al eto ako se ti ljutis, ja cu otici i sa ove teme....mislim nisam te htio ometati ili nervirati.
Srdacan pozdrav.
-
Zadig
ja znam kada je mojoj ex zeni sex sa mnom dojadio....
kada sam nakon 2 mjeseca posta krenuo onanisat u kupatilu prije nego smo legli spavat.
Ma ljepota, pustim joj film, odem u wc olfa, i eto
vratim se u krevet bez stresa i svejedno mi sto nece da se drma
toplo preporucujem ako vas frustrira bracni partner ne davanjem

kada sam nakon 2 mjeseca posta krenuo onanisat u kupatilu prije nego smo legli spavat.
-
novalic
hvala care, car si, nema druge..car-x wrote:jest da nema veze sa seksom, ali dok ja uganjam novalicku drugdje, elem, opet proso kroz ledenice i ovaj put napravio slika.. budem turio na regiji tuzla na onu temu o gradaccu..
stari, ne smetas, zasto bi mi smetao, a zasto su te najurili sa politike i religije
odjebi "tjerace", stari moj.. i samo udri..
ps
da su svi kao ti..
pps
koliko se radujem vecerasnjoj utakmici Francuska - Irska..
i kako bi bilo lijepo da se framcuzi ne kvalifikuju za mundijal.. a svica da...
ima da se rastavim sa pamecu (znam, nije mi to tesko) ako ih irci nakantaju...
- Bumbar
Kako si ti sirokogrudan djecak eduedu wrote:oko..hoces da ja krenem s tobom kad budes postavljao antenu?..pa ti postavljaj a ja cu se zrtvovati i provjeriti da li je namjestaljka u pitanju..ako da meni garant ce i tebi..![]()
![]()
-
edu
nije meni drkonjic svako..Bumbar wrote:Kako si ti sirokogrudan djecak eduedu wrote:oko..hoces da ja krenem s tobom kad budes postavljao antenu?..pa ti postavljaj a ja cu se zrtvovati i provjeriti da li je namjestaljka u pitanju..ako da meni garant ce i tebi..![]()
![]()
...ti bi se za bliznjeg svog forumasa zrtvovao... sad ce suze da mi krenu
imas li ti problema sa antenom?..
- Bumbar
Ne samo problema...i sa antenom i sa televizoromedu wrote:nije meni drkonjic svako..Bumbar wrote:Kako si ti sirokogrudan djecak eduedu wrote:oko..hoces da ja krenem s tobom kad budes postavljao antenu?..pa ti postavljaj a ja cu se zrtvovati i provjeriti da li je namjestaljka u pitanju..ako da meni garant ce i tebi..![]()
![]()
...ti bi se za bliznjeg svog forumasa zrtvovao... sad ce suze da mi krenu
![]()
![]()
![]()
imas li ti problema sa antenom?..![]()
![]()
-
Stari
Zadig wrote:ja znam kada je mojoj ex zeni sex sa mnom dojadio....
![]()
![]()
![]()
Novalicko ...nije me niko (a moderatori pogotovo) ....najurio niotkud...nego sam uslijed spoznaje da su moje teze odbacene...a buduci da sam prestar da bih bio sklon usvajanju novih (od onih koje su bile ponudjene)....bio doveden u situaciju da se povucem. Sto sam i ucinio.
-
edu
pa da ti posaljem nekoga?Bumbar wrote:Ne samo problema...i sa antenom i sa televizoromedu wrote:nije meni drkonjic svako..Bumbar wrote: Kako si ti sirokogrudan djecak edu...ti bi se za bliznjeg svog forumasa zrtvovao... sad ce suze da mi krenu
![]()
![]()
![]()
imas li ti problema sa antenom?..![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
Salko Agić - dipl.ing. wrote:ma Drkonjicu povali to i suti!
kako Salkan sam sebe sjetuje
-
Zadig
Very Happy Very Happy Very Happy Znam da ce me sad smatrati rusiocem teme ...al moram te upitati....jer od velike je vaznosti.....koji film si joj pustio. nesto u stilu Ed Powers and Nasty Brothers....Traci Lords...ili nesto trece.
pa to se puno puta desilo, uvijek je drugi film koji taj dan uzmemo iz videoteke
- anais_nin
#43 Re: meni SEX sve više i više postaje dosadan...
mislim da je Drkonjicu donja glava dosla gornje...ode covjek u postavljanje antene i vise se ne vratiDrkonjić wrote:
Ma neću se smirit dok se ne poševim sa dotićnom curom ma kolko me to koštalo.
... a sta vi mislite o tome?
-
RPM
maxuzije sam se potrudio i potrazi odgovor u jednom od zenskih casopisa, nadam se da bude korisno i poucno: ...
P: Moj suprug želi probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
B: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapače, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja. ..
dakle tvoj problem je odanost a ne seH...

P: Moj suprug želi probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
B: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapače, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja. ..
dakle tvoj problem je odanost a ne seH...
-
Stari
Gospode moj svevisnji....po ovo je otvoren poziv na ocigledan grijeh
Treba cenzurisati taj casopis....pod hitno.
-
RPM
kamo onda zenska emancipacija ...Stari wrote:B: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapače, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja. ..
![]()
![]()
Gospode moj svevisnji....po ovo je otvoren poziv na ocigledan grijeh
![]()
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Novo vidim naslov teme i tvoj nick i trnci me prodjose od straha nekog
:D:D:D