meni SEX sve više i više postaje dosadan...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Drkonjić
#1 meni SEX sve više i više postaje dosadan...
... sjedim sinoć sa jednom zgodnom curom u kafiću ispijamo kavicu a ja je pri svakom sljedećem "srku" kafice skidam pogledim i slažem dobitnu kombinaciju ...
Ali to je cura kojoj se nikako ne bi smio upucavati jer je najbolja prijateljica moje cure...
i onda sam shvatio - mene definitivno više običan seks ne privlaći - privlaće me izazovi to je ono što me pali i diže mi ego, u meni stalno brije nagon i istinkt lovca - jednostavno želim divljinu.
Ovaj da tako kažem bračni seks dođe mi kao da idem loviti ribu u vlastitom akvariju .... DOSADNO UŽASNO DOSADNO ma pusti tehniku i poze .....
Ma neću se smirit dok se ne poševim sa dotićnom curom ma kolko me to koštalo.
... a sta vi mislite o tome?
Ali to je cura kojoj se nikako ne bi smio upucavati jer je najbolja prijateljica moje cure...
i onda sam shvatio - mene definitivno više običan seks ne privlaći - privlaće me izazovi to je ono što me pali i diže mi ego, u meni stalno brije nagon i istinkt lovca - jednostavno želim divljinu.
Ovaj da tako kažem bračni seks dođe mi kao da idem loviti ribu u vlastitom akvariju .... DOSADNO UŽASNO DOSADNO ma pusti tehniku i poze .....
Ma neću se smirit dok se ne poševim sa dotićnom curom ma kolko me to koštalo.
-
PITARKA_SA
upravo takoxygirl wrote:Drkonjicsta vise reci osim furaj mali sam sredinom
dok ti ne stanu u kraj
:D
-
Drkonjić
Hm, da, da, malo mi je proletilo glavom da bi to mogla biti "puška" postavljena.
Naime curi treba postaviti dodatnu antenu i podesiti kanale a di se baš mene sjete i onda me dođe sama zamoliti me da joj ja to jel...odradim.
...a sta da radim oduvijek sam bio naivan kad su takve stvari u pitanju
Naime curi treba postaviti dodatnu antenu i podesiti kanale a di se baš mene sjete i onda me dođe sama zamoliti me da joj ja to jel...odradim.
-
PR80.
Izgleda da i ona nema nista protiv "postavljanja dodatne antene"?Drkonjić wrote:Hm, da, da, malo mi je proletilo glavom da bi to mogla biti "puška" postavljena.
Jos nam samo reci kako sada goris od znatizelje
Bog s` tobom!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Drkonjić wrote:Hm, da, da, malo mi je proletilo glavom da bi to mogla biti "puška" postavljena.
-
Drkonjić
Pravo da ti kažem ovo mi liči baš na jednu pravu namještaljku. Prvo što mi je bilo čudno što me ženska zvala iako joj nisam dao broj mobitela, drugo vidio sam je do tada svega par puta i to uvijek u društvu moje mlađe rodice, treće iako znam dosta tih kučanskih sitnica napraviti logično mi bi bilo da je mala rodica nazvala i pitala me hoču li montirati antenu drugarici…
Ali eto kako sam ja jedan neiskvaren i naivan čovjek ja ću se prepustiti situaciji..
Inaće baš sam nedavno svojoj zakonitoj rekao onako u polušali kako mi ovaj "obavezni" seks postaje dosadan i da bi mi trebalo malo "sveže krvi"...
Skoro da bi se mogao kladiti da je to neki test. Vrag zna sta se ovim ženskama u glavi mota,
ali ako je test ja ću sigurno pasti na ispitu.
Sama pomisao na sve to me baš napalila i ako mi cura da povoda bit će što bude.
No moram još nešto priznati
mala je stvarno vatra i nisam baš siguran u to da bi je ja mogao seksualno zainteresirati ma kakvo imao mišljenje o sebi.
Ali eto kako sam ja jedan neiskvaren i naivan čovjek ja ću se prepustiti situaciji..
Inaće baš sam nedavno svojoj zakonitoj rekao onako u polušali kako mi ovaj "obavezni" seks postaje dosadan i da bi mi trebalo malo "sveže krvi"...
Skoro da bi se mogao kladiti da je to neki test. Vrag zna sta se ovim ženskama u glavi mota,
mala je stvarno vatra i nisam baš siguran u to da bi je ja mogao seksualno zainteresirati ma kakvo imao mišljenje o sebi.
-
PR80.
1. Da sam u njenoj poziciji testirala bih te sigurnoInaće baš sam nedavno svojoj zakonitoj rekao onako u polušali kako mi ovaj "obavezni" seks postaje dosadan i da bi mi trebalo malo "sveže krvi"...
2. Ako je to njena naj, naj jaranica onda je sigurno test
3. Ako je to "jaranica na papiru" onda je sve moguce
Prijedlog:
Zasto ne izvrsiti "kontra - napad", tj testirati obe male prije nego se odas svemu tome?
Garantujem ti da ne mozes dobiti i u kapu i u saku pa ti sad razmisli....
- Lady Saray
upravo si sam sebi rekao da od tog nece nista biti a jos ako i jeste test popusit ces foru, ostat i bez ove male a i bez svoje jer nisi polozioDrkonjić wrote: No moram još nešto priznati
-
PR80.
Ma ako ovako nastavi i onako je popusioLady Saray wrote:upravo si sam sebi rekao da od tog nece nista biti a jos ako i jeste test popusit ces foru, ostat i bez ove male a i bez svoje jer nisi polozioDrkonjić wrote: No moram još nešto priznati
Pao je na njen izgled i zato sumnja u samog sebe... Ne vjerujem da je i ta mala "cista" po tom pitanju....
- Bumbar
Test sa haman 95% sigurnoscu... dakle ne diraj tu...Drkonjić wrote:Pravo da ti kažem ovo mi liči baš na jednu pravu namještaljku. Prvo što mi je bilo čudno što me ženska zvala iako joj nisam dao broj mobitela, drugo vidio sam je do tada svega par puta i to uvijek u društvu moje mlađe rodice, treće iako znam dosta tih kučanskih sitnica napraviti logično mi bi bilo da je mala rodica nazvala i pitala me hoču li montirati antenu drugarici…
- anais_nin
#16 Re: meni SEX sve više i više postaje dosadan...
ne dao mi Bog nikad momka ko tebeDrkonjić wrote:
- Bumbar
#17 Re: meni SEX sve više i više postaje dosadan...
anais_nin wrote:ne dao mi Bog nikad momka ko tebeDrkonjić wrote:
-
Salko Agić - dipl.ing.
diplomirani sam inzenjer i mogu ti pomoci (savjetom) pri postavljanju antene!Drkonjić wrote:Hm, da, da, malo mi je proletilo glavom da bi to mogla biti "puška" postavljena.