Love&Control

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ljubav_aha

#26 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

Lady Agora wrote: Da ne idem sada predaleko
ali ono sto mi nekad kaze je u smislu: da bi ja na ovom svijetu funkcionisao kako ja hocu - trebam tebe. :)
eh to :thumbup: to je takodjer dio moje teme :-D
Cholina_Lokica

#27 Re: Love&Control

Post by Cholina_Lokica »

zelenashica wrote:
Cholina_Lokica wrote:ja ne voLJem kontrolu
a voLješ li koŠPE :D :lol: :lol: :lol:
naraFno :D
ljubav_aha

#28 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

Tranquilizer wrote:Lady Agora je na tragu necemu, mada treba sasvim jasno priznati sebi (a i drugima) da je kontrola afrodizijak, ne bih sada ulazio u kinky games ili tako nešto ali ocigledno je da je kontrola jako bitna, u ljubavi u odnosu a i u samom poredku stvari....

ima ona neka izreka "snaga bez kontrole ne znaci ništa" 8-) 8-) 8-)

mmm come to me baby ;-)
ljubav_aha

#29 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

a kontorLJu :lol:
Tranquilizer

#30 Re: Love&Control

Post by Tranquilizer »

ljubav_aha wrote:
Tranquilizer wrote:Lady Agora je na tragu necemu, mada treba sasvim jasno priznati sebi (a i drugima) da je kontrola afrodizijak, ne bih sada ulazio u kinky games ili tako nešto ali ocigledno je da je kontrola jako bitna, u ljubavi u odnosu a i u samom poredku stvari....

ima ona neka izreka "snaga bez kontrole ne znaci ništa" 8-) 8-) 8-)

mmm come to me baby ;-)
Ma došao bih ja, ali karta je žara :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#31 Re: Love&Control

Post by Cholina_Lokica »

ljubav_aha wrote:
a kontorLJu :lol:
e to je vec drugo :D
Lady Agora

#32 Re: Love&Control

Post by Lady Agora »

Ja mislila ovo je nesto za teoretske rasprave a ovde se vec poslovi ugovaraju :lol: :lol: :lol:

Ljubavi ne zamjeri ali naci cu ti u Becu frajera kakvog hoces samo mi zauzvrat posalji
karton ovoga (nema kupit u Becu a navukla sam se na to u Cali :D )

Image
piupiu

#33 Re: Love&Control

Post by piupiu »

DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!! :lol: :D
ljubav_aha

#34 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

Lady Agora wrote:Ja mislila ovo je nesto za teoretske rasprave a ovde se vec poslovi ugovaraju :lol: :lol: :lol:

Ljubavi ne zamjeri ali naci cu ti u Becu frajera kakvog hoces samo mi zauzvrat posalji
karton ovoga (nema kupit u Becu a navukla sam se na to u Cali :D )

Image

imam bolju ideju :Tranquilizer ce doci u Bec,a ti ga posalji meni :lol:

kupila si me:saljem ti :-D
ljubav_aha

#35 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

Tranquilizer wrote:
ljubav_aha wrote:mmm come to me baby ;-)
Ma došao bih ja, ali karta je žara :lol: :lol: :lol:
nista ne birni,ti samo dodji kod lady Agore u Bec /procitaj gornji post/ :lol:
ljubav_aha

#36 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

piupiu wrote:DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!! :lol: :D
:lol:
Tranquilizer

#37 Re: Love&Control

Post by Tranquilizer »

Pa taman bi mogao, ostavim auto kod lady Agore i pticom do USA na praznike :D :D :D
ljubav_aha

#38 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

Tranquilizer wrote:Pa taman bi mogao, ostavim auto kod lady Agore i pticom do USA na praznike :D :D :D
aha,u Becu kupis kartu kod jagomira gjde samo ptice lete jeftinije :lol:
piupiu

#39 Re: Love&Control

Post by piupiu »

ljubav_aha wrote:
piupiu wrote:DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!! :lol: :D
:lol:
Ho's sad ozbiljno? Mislim da je od covjeka do covjeka i od para do para. To "I need you to be what I need to be" ne vazi za svakoga, mada je svaka veza na neki nacin 'osjecajna baza' za 'materijalnu nadgradnju' zivota. Ono, zajedno smo jaci ... :wink:

Najvisi stepen ljubavi za mene je onaj u kojem nema kontrole, nema manipulacije, nema nesigurnosti ... i svaki je covjek slobodan da donosi svoje sopstvene odluke. Kad iz takve konstelacije stvari proizidje odanost, vjernost, prijateljstvo, povjerenje, itd ... to je prava stvar.
ljubav_aha

#40 Re: Love&Control

Post by ljubav_aha »

piupiu wrote:Ho's sad ozbiljno? Mislim da je od covjeka do covjeka i od para do para. To "I need you to be what I need to be" ne vazi za svakoga, mada je svaka veza na neki nacin 'osjecajna baza' za 'materijalnu nadgradnju' zivota. Ono, zajedno smo jaci ... :wink:

Najvisi stepen ljubavi za mene je onaj u kojem nema kontrole, nema manipulacije, nema nesigurnosti ... i svaki je covjek slobodan da donosi svoje sopstvene odluke. Kad iz takve konstelacije stvari proizidje odanost, vjernost, prijateljstvo, povjerenje, itd ... to je prava stvar.
:thumbup:

naravno,kontrola u obliku manipualcije ili kao izvor nesigurnosti,apsolutno ne

pisala sam o kontroli "bez" pritiska :-D
Cholina_Lokica

#41 Re: Love&Control

Post by Cholina_Lokica »

ev' jedna maksuz za teme :mrgreen:
PalaSa Marsa

#42 Re: Love&Control

Post by PalaSa Marsa »

Mah.. ja mislim kad ti neko sjedne ono pravo, da tu nema nikakvih kontrola i sl., nekako to ide sve samo po sebi i sve to nadodje na mjeto na kojem ustvari treba bit'. Valjda zbog ovog postoje dobre i lose konekcije, odnosno veze, odnosno odnosi medju ljudima. :-) :D
extraordinary

#43 Re: Love&Control

Post by extraordinary »

Ja nisam imao nijednu pretjerano ozbiljnu vezu dosad, pa ne mogu ništa posebno iznijeti ovdje, ali generalno mogu reći da me privlače djevojke sa kojima mogu ostvariti određen nivo neke intelektualne kompeticije. Odnosno, kad dođemo na kafu da ne bude: Jesi znao da je XX sinoć povalio XY i slično, već da iznenadimo jedno drugo intelektom, da imamo stav po pitanju mnogih stvari. Ovdje ne mislim na to da dođemo na kafu i pričamo o kvantnoj fizici, ali ako mi je svejedno hoću li otići na kafu sa jaranom ili djevojkom, onda ta veza tu negdje treba da prestane.

Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem :D ) rade šta im se ćefne.
citroen

#44 Re: Love&Control

Post by citroen »

extraordinary wrote:Ja nisam imao nijednu pretjerano ozbiljnu vezu dosad, pa ne mogu ništa posebno iznijeti ovdje, ali generalno mogu reći da me privlače djevojke sa kojima mogu ostvariti određen nivo neke intelektualne kompeticije. Odnosno, kad dođemo na kafu da ne bude: Jesi znao da je XX sinoć povalio XY i slično, već da iznenadimo jedno drugo intelektom, da imamo stav po pitanju mnogih stvari. Ovdje ne mislim na to da dođemo na kafu i pričamo o kvantnoj fizici, ali ako mi je svejedno hoću li otići na kafu sa jaranom ili djevojkom, onda ta veza tu negdje treba da prestane.

Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem :D ) rade šta im se ćefne.
Ljubav _aha je onda tvoj broj :D Fakat sa njom bi imao o cemu razgovarati ili mozda samo slushati :D :D :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#45 Re: Love&Control

Post by ladyblue18 »

extraordinary wrote:
Takve djevojke su posebna prica. :D
Glume da ne vide sve to samo da bi mogle reci da su u vezi.
Cast onim rijetkim koje to otjeraju od sebe.
PalaSa Marsa

#46 Re: Love&Control

Post by PalaSa Marsa »

Ama haj' ti, nista se ne desava bez razloga tek tako.
extraordinary

#47 Re: Love&Control

Post by extraordinary »

@citroen: Opasna je ljubav_aha, na par tema me opasno pokušala diskreditovati :D

@ ladyblue18: U posljednje vrijeme u modi je i zajednički facebook profil, ali tako da momak ima svoj profil, a pored toga da sa djevojkom ima zajednički. :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#48 Re: Love&Control

Post by ladyblue18 »

extraordinary wrote:
@ ladyblue18: U posljednje vrijeme u modi je i zajednički facebook profil, ali tako da momak ima svoj profil, a pored toga da sa djevojkom ima zajednički. :-)
:lol: :lol: :lol: znam za zajednicki, ali nisam znala za zasebni.
Hvala sto me uputi u ove nove tokove. :-) :D
madner

#49 Re: Love&Control

Post by madner »

Ja joj ljepo kazem da joj vjerujem ali da kod nas Albanaca vazi jos besa. Pa ona kako hoce, samo nece dokle hoce :D
theTruePath

#50 Re: Love&Control

Post by theTruePath »

Uff znam za to,ali kod mene se radi uglavnom o bracnim parovima,,ono Amar Amina Blablaovic(uglavnom zena pise i to :D ) :lol:
Post Reply