like that?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zhaba

#1 like that?

Post by Zhaba »

Image
:-?
Znam ukusi su razliciti ali zar ima stvarno muskarca kojim je ovo seksi?
adisio

Post by adisio »

yummi... da mi je jednu od njih za zenu, nebi me niko smjeo pipnut :)
Zhaba

Post by Zhaba »

a ne bi ni ti smio drugu pipnuti :lol:
Enka-Benka

Post by Enka-Benka »

Zhaba wrote:a ne bi ni ti smio drugu pipnuti :lol:
saka,nos,patos :D
Saian

Post by Saian »

Yamahalac

Post by Yamahalac »

bljaaaaaaaaK :shock: :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

za svaki lonac se nadje poklopac....pa i za ova tri gore :lol: :lol: :lol:
Skyfox

Post by Skyfox »

Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigrice :-D
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

a tek vaginalni mishici.. :D
_ambassador

Post by _ambassador »

Skyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigrice :-D
kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesa :D bas kao arnold sharafciger :D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

_ambassador wrote:
Skyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigrice :-D
kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesa :D bas kao arnold sharafciger :D:D
jucer je bila na rtl-u...nekakvo takmicenje u N.Y. uglavnom je i njen momak bio sa njom i on govori kao da se lozi na nju jer je sve tvrdo kod nje :D
medda

Post by medda »

Ove zene ne izgledaju ovako non-stop. Gledala sam intervju sa jednom takvom na tv-u i zena izgleda solidno. Vide se naglaseni misici i da je sportasica ali daleko od te slike gore.
Ulje cuda cini :-)
Skyfox

Post by Skyfox »

_ambassador wrote:
That’s grouse :P
Zhaba

Post by Zhaba »

medda wrote:Ove zene ne izgledaju ovako non-stop. Gledala sam intervju sa jednom takvom na tv-u i zena izgleda solidno. Vide se naglaseni misici i da je sportasica ali daleko od te slike gore.
Ulje cuda cini :-)
Naravno da ne izgledaju uvijek ovako...jer za takmicenje na ekstradijetu idu ali ipak razlika nije tolko velika
Saian

Post by Saian »

Zhaba wrote:
_ambassador wrote:
jucer je bila na rtl-u...nekakvo takmicenje u N.Y. uglavnom je i njen momak bio sa njom i on govori kao da se lozi na nju jer je sve tvrdo kod nje :D
pa tako kompenzira sto je on weich u glavi :D
Zhaba

Post by Zhaba »

Saian wrote:
Zhaba wrote:
_ambassador wrote: kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesa :D bas kao arnold sharafciger :D:D
pa tako kompenzira sto je on weich u glavi :D
:lol: :lol: :lol: jesi ohol ccc :oops: :lol:
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Meni ovo fuj...sta treba imati u glavi da ti se ovo svidi pojma nemam,ali znam da ja to nemam nikako :D
Amazonka27

#18 Re: like that?

Post by Amazonka27 »

Zhaba wrote:Image
:-?
Znam ukusi su razliciti ali zar ima stvarno muskarca kojim je ovo seksi?
ptanje je...koliko je tim zenama zanimljiv muski svjet...razmishljam i sama da pocnem da bildam i da se dovedem do ove forme...pa da zahbem i onu temo o dzibi...jer bi bila aktuelna tema ..ko je Amazonka... :D
Zhaba

Post by Zhaba »

pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje
anais_nin

Post by anais_nin »

Zhaba wrote:pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje
upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misica :roll: :shock: :D za prepast se :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

anais_nin wrote:
Zhaba wrote:pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje
upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misica :roll: :shock: :D za prepast se :D
jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
anais_nin wrote:
jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda. :D
izgled nije najbitniji....privlacnost je neophodna....inace je to samo platonsko prijateljstvo....ja imam averziju prema ovim sto pucaju po savovima :D do mene je :D
Zhaba

Post by Zhaba »

anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote:
anais_nin wrote: upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misica :roll: :shock: :D za prepast se :D
izgled nije najbitniji....privlacnost je neophodna....inace je to samo platonsko prijateljstvo....ja imam averziju prema ovim sto pucaju po savovima :D do mene je :D
tako je privlacnost je neophodna!
Saian

Post by Saian »

callmethebreeeze wrote: jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda. :D
jes to bilder, Belme ti? :D :D :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Saian wrote:
callmethebreeeze wrote: jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda. :D
jes to bilder, Belme ti? :D :D :D
:D strasan sam ja bilder. :D ove bi me mogle u zubima nosati. zlatno pravilo :D ako cura dize vise na benchu od tebe bjezi od nje :D
Post Reply