Znam ukusi su razliciti ali zar ima stvarno muskarca kojim je ovo seksi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
saka,nos,patosZhaba wrote:a ne bi ni ti smio drugu pipnuti
kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesaSkyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigrice
jucer je bila na rtl-u...nekakvo takmicenje u N.Y. uglavnom je i njen momak bio sa njom i on govori kao da se lozi na nju jer je sve tvrdo kod nje_ambassador wrote:kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesaSkyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigricebas kao arnold sharafciger
:D
That’s grouse_ambassador wrote:kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesaSkyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigricebas kao arnold sharafciger
Naravno da ne izgledaju uvijek ovako...jer za takmicenje na ekstradijetu idu ali ipak razlika nije tolko velikamedda wrote:Ove zene ne izgledaju ovako non-stop. Gledala sam intervju sa jednom takvom na tv-u i zena izgleda solidno. Vide se naglaseni misici i da je sportasica ali daleko od te slike gore.
Ulje cuda cini
pa tako kompenzira sto je on weich u glaviZhaba wrote:jucer je bila na rtl-u...nekakvo takmicenje u N.Y. uglavnom je i njen momak bio sa njom i on govori kao da se lozi na nju jer je sve tvrdo kod nje_ambassador wrote:kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesaSkyfox wrote:Valda kad isfuraju karijeru pocnu se vracat u normalu... predpostavljam da jedino tako mogu naci nekoga. Mada ima i tipova koji se loze na ovakve tigricebas kao arnold sharafciger
Saian wrote:pa tako kompenzira sto je on weich u glaviZhaba wrote:jucer je bila na rtl-u...nekakvo takmicenje u N.Y. uglavnom je i njen momak bio sa njom i on govori kao da se lozi na nju jer je sve tvrdo kod nje_ambassador wrote: kad isfuraju karijeru, koza se skupi ko izguzvana zavjesabas kao arnold sharafciger
upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misicaZhaba wrote:pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje
jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda.anais_nin wrote:upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misicaZhaba wrote:pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje![]()
![]()
za prepast se
izgled nije najbitniji....privlacnost je neophodna....inace je to samo platonsko prijateljstvo....ja imam averziju prema ovim sto pucaju po savovimacallmethebreeeze wrote:jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda.anais_nin wrote:upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misicaZhaba wrote:pa valjda isto tolko kolko je zenama koji ne bave se s tim sportom...mislim se baviti sportom je ok ali ovo je meni pretjerano ne bitno da li zensko ili musko u pitanje![]()
![]()
za prepast se
tako je privlacnost je neophodna!anais_nin wrote:izgled nije najbitniji....privlacnost je neophodna....inace je to samo platonsko prijateljstvo....ja imam averziju prema ovim sto pucaju po savovimacallmethebreeeze wrote:jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda.anais_nin wrote: upravo tako....meni ne bi bio privlacan ni tip koji ovako puca po savovima od misica![]()
![]()
za prepast se
do mene je
Saian wrote:jes to bilder, Belme ti?callmethebreeeze wrote: jesam li ja jedini ovdje kojem izgled nije najbitniji? jesam li ja jedini kojem je dusa vaznija od izgleda.![]()
![]()