kako do orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sexolog

#1 kako do orgazma

Post by sexolog »

interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
skeptik

#2 Re: kako do orgazma

Post by skeptik »

sexolog wrote:...s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
djesi sexolog
mr_orange

#3 Re: kako do orgazma

Post by mr_orange »

sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
Udji onda malo vise. :D
Harrys

Post by Harrys »

:) Moras joj pronaci tacku G. :lol:

Image
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Dobro ti to njemu nacrta.... :)
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:Dobro ti to njemu nacrta.... :)
:lol: De,objasni,pomozi coeku. :-)
hananah

Post by hananah »

Probaj "malo duze" ulaziti u nju, tj. suzdrzaji se od svoga a i budi strpljiv a ako ni to ne pomaze onda probaj za vrijeme odnosa da je lagano dodirujes po klitorisu, a ako ni to ne pomaze probaj oralni, a ako ni to ne pomaze...hebat ga odna...uzivaj sam :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
Ma ja to prepuštam vama teoretičarima.... :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#9 Re: kako do orgazma

Post by pape »

sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam, izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini, znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
:-) Nemoj zajebavat, .... vidis da znas. Kad je napaljena, ... curi joj nesto ljepljivo, .... k`o firnajz.
:-) Samo ti na vrijeme pripremi lavor, .... i ne brini kad svrsi. :zzzz:
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
Ma ja to prepusˇtam vama teoreticˇarima.... :)
:-) Maja,njemu treba savjet prakticara. :-)
FortunaBela

#11 Re: kako do orgazma

Post by FortunaBela »

pape wrote:
sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam, izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini, znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
:-) Nemoj zajebavat, .... vidis da znas. Kad je napaljena, ... curi joj nesto ljepljivo, .... k`o firnajz.
:-) Samo ti na vrijeme pripremi lavor, .... i ne brini kad svrsi. :zzzz:
Malo mu je lavor ba.... :zoka:
mr_orange

Post by mr_orange »

hananah wrote:Probaj "malo duze" ulaziti u nju, tj. suzdrzaji se od svoga a i budi strpljiv a ako ni to ne pomaze onda probaj za vrijeme odnosa da je lagano dodirujes po klitorisu, a ako ni to ne pomaze probaj oralni, a ako ni to ne pomaze...hebat ga odna...uzivaj sam :D

E ko bi se ovome od tebe nad'o. :D :D
hananah

Post by hananah »

Svega na ovoj temi osim konkretnog odgovora (cast izuzetku - meni 8) ) Harys i Fortuna po obicaju quotiraju temu a Pape se prisjeca davne proslosti kad je jos mogao - da nekom priusti orgazam :D
hananah

Post by hananah »

Mr. Orange pa ako nista ne pali ko joj je kriv :D Sexsolog nije sigurno - covjek se trudi :D
Eh, da su svi kao on :(
Harrys

Post by Harrys »

:) Hana,po obicaju mora biti u centru paznje. :)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
FortunaBela wrote:
Harrys wrote: :lol: De,objasni,pomozi coeku. :-)
Ma ja to prepusˇtam vama teoreticˇarima.... :)
Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, ništa od nje.... :zoka:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

hananah wrote:Svega na ovoj temi osim konkretnog odgovora (cast izuzetku - meni 8) ) Harys i Fortuna po obicaju quotiraju temu a Pape se prisjeca davne proslosti kad je jos mogao - da nekom priusti orgazam :D
:-) Hanifa, ..... tebi bi firnajz na usi izlazio. :zzzz:
hananah

Post by hananah »

A Harys se po obicaju trudi da bude u centru paznje qutiranjem :D E neces mi oduzeti tu "cast" :D ma koliko qotirao :D
Uostalom, meni ne trebaju slicice da bih covjeku objasnila, ja sam prakticar 8)
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
FortunaBela wrote: Ma ja to prepusˇtam vama teoreticˇarima.... :)
Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, nisˇta od nje.... :zoka:
Maja,slazem se sa tobom,zato sam i predlozio da pomognes coeku. :zoka:
hananah

Post by hananah »

Ne brini se ti za me Pape :D
nego gledaj da pronadjes "aparatic" :D da se ne moras prisjecati "firnajza" :D

Image
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
FortunaBela wrote:
Harrys wrote: :-) Maja,njemu treba savjet prakticara. :-)
Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, nisˇta od nje.... :zoka:
Pa nisam ti ja maji humanitarna..... :)
giga

#22 kinsley

Post by giga »

pogledajte film Kinsley - imas u videotekama po gradu
Last edited by giga on 29/08/2008 04:21, edited 1 time in total.
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
FortunaBela wrote: Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, nisˇta od nje.... :zoka:
Pa nisam ti ja maji humanitarna..... :)
Pa maja nisam mislio da mu prakticno pokazes,vec prakticno iskustvo,usmeno mu preneses. :-)
nendertalac

#24 Re: kako do orgazma

Post by nendertalac »

sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
predlozi joj da proba s nekim drugim :)
SD-6

Post by SD-6 »

...neki je hadzija prije njega odradi :D ...pa onda ne moze dobiti inspiraciju :zzzz: ...nadam se da grijesim :oops:
Post Reply