kako do orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sexolog
#1 kako do orgazma
interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
-
skeptik
#2 Re: kako do orgazma
djesi sexologsexolog wrote:...s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
-
mr_orange
#3 Re: kako do orgazma
Udji onda malo vise.sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
-
hananah
Probaj "malo duze" ulaziti u nju, tj. suzdrzaji se od svoga a i budi strpljiv a ako ni to ne pomaze onda probaj za vrijeme odnosa da je lagano dodirujes po klitorisu, a ako ni to ne pomaze probaj oralni, a ako ni to ne pomaze...hebat ga odna...uzivaj sam 
-
FortunaBela
Ma ja to prepuštam vama teoretičarima....Harrys wrote:FortunaBela wrote:Dobro ti to njemu nacrta....De,objasni,pomozi coeku.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#9 Re: kako do orgazma
sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam, izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini, znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
-
FortunaBela
#11 Re: kako do orgazma
Malo mu je lavor ba....pape wrote:sexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam, izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini, znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!Nemoj zajebavat, .... vidis da znas. Kad je napaljena, ... curi joj nesto ljepljivo, .... k`o firnajz.
Samo ti na vrijeme pripremi lavor, .... i ne brini kad svrsi.
-
mr_orange
hananah wrote:Probaj "malo duze" ulaziti u nju, tj. suzdrzaji se od svoga a i budi strpljiv a ako ni to ne pomaze onda probaj za vrijeme odnosa da je lagano dodirujes po klitorisu, a ako ni to ne pomaze probaj oralni, a ako ni to ne pomaze...hebat ga odna...uzivaj sam
E ko bi se ovome od tebe nad'o.
-
FortunaBela
Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, ništa od nje....Harrys wrote:FortunaBela wrote:Ma ja to prepusˇtam vama teoreticˇarima....Harrys wrote:De,objasni,pomozi coeku.
Maja,njemu treba savjet prakticara.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
hananah wrote:Svega na ovoj temi osim konkretnog odgovora (cast izuzetku - meni) Harys i Fortuna po obicaju quotiraju temu a Pape se prisjeca davne proslosti kad je jos mogao - da nekom priusti orgazam
-
FortunaBela
Pa nisam ti ja maji humanitarna.....Harrys wrote:Maja,slazem se sa tobom,zato sam i predlozio da pomognes coeku.FortunaBela wrote:Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, nisˇta od nje....Harrys wrote:Maja,njemu treba savjet prakticara.
- giga
#22 kinsley
pogledajte film Kinsley - imas u videotekama po gradu
Last edited by giga on 29/08/2008 04:21, edited 1 time in total.
-
Harrys
Pa maja nisam mislio da mu prakticno pokazes,vec prakticno iskustvo,usmeno mu preneses.FortunaBela wrote:Pa nisam ti ja maji humanitarna.....Harrys wrote:Maja,slazem se sa tobom,zato sam i predlozio da pomognes coeku.FortunaBela wrote: Maji, praksa je zakon....jebo teoriju, nisˇta od nje....
-
nendertalac
#24 Re: kako do orgazma
predlozi joj da proba s nekim drugimsexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!