Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#901 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Bellica wrote:A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.
Ooooo da :mrgreen:
Deriguz

#902 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

Kako volim ovog covjeka, uljepsa mi svaki dan sa svojim sranjima :D :lol:
Dioda

#903 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Dioda »

Savez napolje wrote::D :lol:
:roll: :x :x :x kolko to love treba da dodješ do tuzle da me vodiš na kaf..u....ali samo sa 2KM u džepu :roll: ...haloo ba de ne budi više tako tvrdoglav :NISMO SVE ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :x :D[/quote]

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D[/quote]

@savez napolje, stvarno ne mogu da vjerujem kako ruzan i zadrt stav prema curama imas. Negdje,na nekoj drugoj temi procitah da ti je 21 godina.

Neopisivo me podsjecas na jednog momka kojeg upoznah prije jedno sedam,osam godina,a on je tada imao toliko godina koliko ti sad imas.Imao je potpuno isti stav prema zenskom rodu kao i ti. Zavrsio je srednju skolu, i tada nista nije radio. Sto podrazumijeva da se grebao od roditelja i stalno kukao kako nema para,kako je drzava vak'a,nak'a,a danasnje cure u 99% slucajeva sponzoruse. Njegov zivotni stav je bio: sve sto postignes u zivotu,postici ces do tridesete godine.

I tako,lik pocne raditi na jednom mjestu,da otkaz,pocne raditi na drugom mjestu,pa ga sef iziritira,i tu takodjer da otkaz. Svi poslovi u drzavi su slabo placeni,i sto bi se on patio za platu od 550km :-)

Od tad je proslo dosta godina,taj isti momak jos uvijek nista ne radi,zivi k'o imela :D I jos uvijek govori: sjooo,da je kakvih para :D

Brate mili,zasuci rukave,radi bilo kakav posao, mrdni malo guz, pa ce ti se zivotni stav malo i promijeniti. Nista ne pada s neba.

Hvala Bogu,sve zene nisu iste i ne trce sve za parama, a hvala Bogu i da svi muskarci nisu isti, pa srecom nemaju svi takav stav kao ti :wink:
zelenashica

#904 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Bellica wrote:
zelenashica wrote:
odustajem...ti si slučaj kojeg ne bi vala analizirala neJma šanse :roll: :D ok,živi u ubjeđenju da smo sve sponzoruše,ok živi u ubjeđenju da samo znamo za poklone,skupe izlaske,ok živi u ubjeđenju da je lova ta koja cure privlači momcima,...ok živi u ubjeđenju da za sreću treba novac,to je tvoje mišljenje i ok poštujem ga,ali isto tako ne pada mi napamet da mijenjam svoje odgojne principe zarad shvatanja drugih,.........bujrum,al ja vala nisam opterećena novcem i nedam da mi on bude vodilja ka sreći.....kad bi moja kći sutra slučajno mi rekla:Znaš mama ima jedan fin momak zvao me da izađemo al sirotinja majko,nema cvonjka,odbila sam ga!....Znaš kako bi se provela :x opalila bi joj šamarčinu naopačke i namaH joj tražila da je udam za kakvog bogataša,pa nek vidi šta je sreća i vrijedi li novca....

Tebi sretno i počni štediti za autobusku kartu za neku selendru,jer kako si rekao samo tamo ima cura koje ne gledaju na novac! :thumbup:
POTPISUJEM!

Momka treba ostaviti da zivi sa svojim ubjedjenjem
, neka, jer kad-tad ce se uvjeriti da je bio u zabludi. A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.
Naravno veliiiiiiiiika zabluda....ali ipak njegova zabluda,....sve je stvar odgoja,okoline...ja sam eto neki dan povela svog malog prvačića u školu,...i nije me bilo sretnije kad moja kći reče,mama molim te daj i meni one stare knjige od učiteljice, svi u razredu imaju stare ni meni ne trebaju nove..... :-D vjerujete li da mi je srce bilo ko kuća :-D ,...jednostavno što od malih nogu ne trči ka isticanju niti prestižu,iako joj mogu obezbijetiti nove knjige,...ali nije to poenta, poenta je što se nadam da ću od nje uspjeti odgojiti dijete sa zdravim principima,gdje imućno stanje i novac,uticaj i slične prilike, neće biti ono na čemu će zasnivati svoj svaki naredni odnos,prijateljstvo,ljubav,povjerenje.....jednostavno ne želim da bude osoba sa poremećenim vrijednostima,gdje će od zasljepljivanja novcem ne vidjeti one vrijednosti koje čovjeka čine čovjekom.....

Idem ja .....moram umotati stare knjige,....i poljubiti je što već sad vidim da će sutra krenuti maminim stopama,možda čak na ovom forumu,i držati se uvjerenja da sve žene nisu sponzoruše!!! :thumbup:
Deriguz

#905 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

ti vec majka, i raspravljas se na forumu .. o budalastinama... e jesi ozbiljna u pm :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#906 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

ja prodo jučer one dvdove danas odmah na kafu u delikatesnu
sjebo pare na kafu i stripove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koke u delikatesnoj su čudo :mrgreen:

e da je više para :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bellica

#907 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Naravno da ces uspjeti, dobra si mama i to se vidi, ne brini, kcerka ce biti onkva kako je ti odgojis, a sigurna sam da to nece biti u smislu koji pokazuje ovaj momak sto zivi u zabludi.

Usput dobro je pa priznaju stare knjige u skolama, ja sam svoje cuvala za sestru, a one vise ne vrijede, svake godine izdaju nove, pa sestrine ne mozemo nikome pokloniti, kazu da traze neke nove.
Savez napolje

#908 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

JThomas wrote:brate više si smorio s iznošenjem činjenica... :roll:

ako ne voliš onu šuplju kad frustrirane žene kojima fali ljubavi i ku*ca kažu "svi su oni isti" za muškarce, nemoj ni ti biti takav...
ti imas svoje misljenje ja svoje da se razumimo al ustvari necu ti nist reci manje ce te glava boljeti :D :lol:
Savez napolje

#909 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:Hajde sto neces da priznas da sam u pravu nego jos i pogresno tumacis ono sto pisem. Procitaj ponovo ono sto sam malocas pisala pa malo bolje protumaci pa tek onda pisi tako samouvjereno.

ovako ja cita ono ponovo i opet imam isto tumacenje i misljenje :-) :D
Savez napolje

#910 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D
odustajem...ti si slučaj kojeg ne bi vala analizirala neJma šanse :roll: :D ok,živi u ubjeđenju da smo sve sponzoruše,ok živi u ubjeđenju da samo znamo za poklone,skupe izlaske,ok živi u ubjeđenju da je lova ta koja cure privlači momcima,...ok živi u ubjeđenju da za sreću treba novac,to je tvoje mišljenje i ok poštujem ga,ali isto tako ne pada mi napamet da mijenjam svoje odgojne principe zarad shvatanja drugih,.........bujrum,al ja vala nisam opterećena novcem i nedam da mi on bude vodilja ka sreći.....kad bi moja kći sutra slučajno mi rekla:Znaš mama ima jedan fin momak zvao me da izađemo al sirotinja majko,nema cvonjka,odbila sam ga!....Znaš kako bi se provela :x opalila bi joj šamarčinu naopačke i namaH joj tražila da je udam za kakvog bogataša,pa nek vidi šta je sreća i vrijedi li novca....

Tebi sretno i počni štediti za autobusku kartu za neku selendru,jer kako si rekao samo tamo ima cura koje ne gledaju na novac! :thumbup:

oh opet zelenas :D ja ne zivim u ubjednjenju nego u okolini takoj koja me okruzuje nazalost :D a to za kcerku ona ti nece to nikad reci nego ce ga napenaliti bez tvog pitanja :D :roll: .. ...
ovak za tu selendru naj ruznije je govori vidi one sa selendre a sami su nasi roditelji vecinom sa selendre tak da nije to posteno od tebe da nazivas selendrom :D :-) :P
Savez napolje

#911 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D

POTPISUJEM!

Momka treba ostaviti da zivi sa svojim ubjedjenjem, neka, jer kad-tad ce se uvjeriti da je bio u zabludi. A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.

opet selendra :D de mi reci odakle si ti i odakle su tvoji :-) :D i jos nest dzaba potisujes :D
Savez napolje

#912 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Bellica wrote:A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.
Ooooo da :mrgreen:

a odkud vi znate da one traze novca da vi niste bas sa te sela :D :P :lol:
Savez napolje

#913 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:Kako volim ovog covjeka, uljepsa mi svaki dan sa svojim sranjima :D :lol:
;-) jbg ja samo pricam kako jeste nisu to sranja :D
Savez napolje

#914 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Dioda wrote:
Savez napolje wrote::D :lol:
:roll: :x :x :x kolko to love treba da dodješ do tuzle da me vodiš na kaf..u....ali samo sa 2KM u džepu :roll: ...haloo ba de ne budi više tako tvrdoglav :NISMO SVE ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :x :D

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D[/quote]
@savez napolje, stvarno ne mogu da vjerujem kako ruzan i zadrt stav prema curama imas. Negdje,na nekoj drugoj temi procitah da ti je 21 godina.

Neopisivo me podsjecas na jednog momka kojeg upoznah prije jedno sedam,osam godina,a on je tada imao toliko godina koliko ti sad imas.Imao je potpuno isti stav prema zenskom rodu kao i ti. Zavrsio je srednju skolu, i tada nista nije radio. Sto podrazumijeva da se grebao od roditelja i stalno kukao kako nema para,kako je drzava vak'a,nak'a,a danasnje cure u 99% slucajeva sponzoruse. Njegov zivotni stav je bio: sve sto postignes u zivotu,postici ces do tridesete godine.

I tako,lik pocne raditi na jednom mjestu,da otkaz,pocne raditi na drugom mjestu,pa ga sef iziritira,i tu takodjer da otkaz. Svi poslovi u drzavi su slabo placeni,i sto bi se on patio za platu od 550km :-)

Od tad je proslo dosta godina,taj isti momak jos uvijek nista ne radi,zivi k'o imela :D I jos uvijek govori: sjooo,da je kakvih para :D

Brate mili,zasuci rukave,radi bilo kakav posao, mrdni malo guz, pa ce ti se zivotni stav malo i promijeniti. Nista ne pada s neba.

Hvala Bogu,sve zene nisu iste i ne trce sve za parama, a hvala Bogu i da svi muskarci nisu isti, pa srecom nemaju svi takav stav kao ti :wink

pricas o nekom poslu a vidis ti koliko otkaza ima u danasnje doba koliko ja znam recesija je ja imam u svojoj ulici naj manje 15 momaka koji su dobili otkaz tak da o poslu je teze mal pricat :roll: a u sarajevu nemozes vala naci poso bez stele da nasadis na glavu a tvrdim da je tako i u ostalim gradovima :sad: ... a sto ti mislis da ne trce sve za parama to se gadno varas :D :lol:
Savez napolje

#915 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

zelenashica wrote:
Bellica wrote:
zelenashica wrote:

POTPISUJEM!

, neka, jer kad-tad ce se uvjeriti da je bio u zabludi. A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.
Naravno veliiiiiiiiika zabluda....ali ipak njegova zabluda,....sve je stvar odgoja,okoline...ja sam eto neki dan povela svog malog prvačića u školu,...i nije me bilo sretnije kad moja kći reče,mama molim te daj i meni one stare knjige od učiteljice, svi u razredu imaju stare ni meni ne trebaju nove..... :-D vjerujete li da mi je srce bilo ko kuća :-D ,...jednostavno što od malih nogu ne trči ka isticanju niti prestižu,iako joj mogu obezbijetiti nove knjige,...ali nije to poenta, poenta je što se nadam da ću od nje uspjeti odgojiti dijete sa zdravim principima,gdje imućno stanje i novac,uticaj i slične prilike, neće biti ono na čemu će zasnivati svoj svaki naredni odnos,prijateljstvo,ljubav,povjerenje.....jednostavno ne želim da bude osoba sa poremećenim vrijednostima,gdje će od zasljepljivanja novcem ne vidjeti one vrijednosti koje čovjeka čine čovjekom.....

Idem ja .....moram umotati stare knjige,....i poljubiti je što već sad vidim da će sutra krenuti maminim stopama,možda čak na ovom forumu,i držati se uvjerenja da sve žene nisu sponzoruše!!! :thumbup:
ovak pricas o prvacicu djete nije jos iskvareno al svremena na vrjeme ce se to promjeniti ono je tek stiglo na svjet tako ima vremena da se pokvari da se razumijemo zelenas :D a nemoj da krece tvojim stopama ti si vec dobila jedne papire :D
:lol:
Savez napolje

#916 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Deriguz wrote:ti vec majka, i raspravljas se na forumu .. o budalastinama... e jesi ozbiljna u pm :roll:
:D :thumbup:
Dioda

#917 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Dioda »

Savez napolje wrote:pricas o nekom poslu a vidis ti koliko otkaza ima u danasnje doba koliko ja znam recesija je ja imam u svojoj ulici naj manje 15 momaka koji su dobili otkaz tak da o poslu je teze mal pricat :roll: a u sarajevu nemozes vala naci poso bez stele da nasadis na glavu a tvrdim da je tako i u ostalim gradovima :sad: ... a sto ti mislis da ne trce sve za parama to se gadno varas :D :lol:
Mene interesuje radis li ti, ili studiras, ili bilo sta??? Nesto mi govori da ne radis nista ;-)
Jasta, tesko stanje u drzavi, jos i recesija :-) Svi bi da budu direktori ili da pare padaju s neba :wink:
Men' se cini da se poremetio malo sistem vrijednosti,danas dosta zena radi da bi izdrzavalo svoje lezihljebovice koji samo kukaju :wink:
zelenashica

#918 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

oh opet zelenas :D ja ne zivim u ubjednjenju nego u okolini takoj koja me okruzuje nazalost :D a to za kcerku ona ti nece to nikad reci nego ce ga napenaliti bez tvog pitanja :D :roll: .. ...
ovak za tu selendru naj ruznije je govori vidi one sa selendre a sami su nasi roditelji vecinom sa selendre tak da nije to posteno od tebe da nazivas selendrom :D :-) :P
halo ba ko uze u usta prvi selendru ti ili ja :shock: :? i ja se ne stidim sa sela sam inače,ni asfalta nije bilo dok se nije rat završio........ :D moRe bit zato da ne znam bčagodati novca al šta je da je drago mi je :D
zelenashica

#919 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
zelenashica wrote:
Bellica wrote:
POTPISUJEM!

ovak pricas o prvacicu djete nije jos iskvareno al svremena na vrjeme ce se to promjeniti ono je tek stiglo na svjet tako ima vremena da se pokvari da se razumijemo zelenas :D a nemoj da krece tvojim stopama ti si vec dobila jedne papire :D
:lol:
može se pokvariti samo ako se stane sa pravilnim odgojem....za tvoju informaciju moje stope nisu nimalo pogrešne,samostalna osoba kao ja bi uvijek poželjela da bude,dovoljno školovana(naravno nikad nije dovoljno ;-) )a papiri manje više zar se loš brak može pripisati samo jednoj strani :? :roll: helem kako god da je bila bih presretna da u mojim godinama uspije bar pola koliko sam ja......ne vjerujem da je loše biti uporan,i truditi se da svojim radom uspije sve u životu,ne oslanjati se na druge...i biti čovjek prije svega....ja sa svojim životom zadovoljna,većinu ciljeva ostvarila,ima ih naravno još ali kakav je to život bez ciljeva :roll: .......a ti bujrum hrli ka svojim ciljevima ako uopšte znaš koji su ti ;-)
Nemam namjeru raspravljati s tobom dalje,...uporno tvrdim poštujem tvoje mišljenje ali očekujem i da se poštuje moje,....tolerancija je nešto sasvim ok,ali vrijedjanje već :-)

Pozzzz :sax:
zelenashica

#920 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
Deriguz wrote:ti vec majka, i raspravljas se na forumu .. o budalastinama... e jesi ozbiljna u pm :roll:
:lol: :lol: :lol: deriguz tebe haman niko ne konta....istina nisam ni ja u prvi mah :D
Savez napolje

#921 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Dioda wrote:
Savez napolje wrote:pricas o nekom poslu a vidis ti koliko otkaza ima u danasnje doba koliko ja znam recesija je ja imam u svojoj ulici naj manje 15 momaka koji su dobili otkaz tak da o poslu je teze mal pricat :roll: a u sarajevu nemozes vala naci poso bez stele da nasadis na glavu a tvrdim da je tako i u ostalim gradovima :sad: ... a sto ti mislis da ne trce sve za parama to se gadno varas :D :lol:
Mene interesuje radis li ti, ili studiras, ili bilo sta??? Nesto mi govori da ne radis nista ;-)
Jasta, tesko stanje u drzavi, jos i recesija :-) Svi bi da budu direktori ili da pare padaju s neba :wink:
Men' se cini da se poremetio malo sistem vrijednosti,danas dosta zena radi da bi izdrzavalo svoje lezihljebovice koji samo kukaju :wink:
lahko je tebi pricat kad imas dobar posao ;-) i ne trazim ja neku da mene ona izdrzava skreno si s teme :D
Savez napolje

#922 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Tebi sretno i počni štediti za autobusku kartu za neku selendru,jer kako si rekao samo tamo ima cura koje ne gledaju na novac! :thumbup:[/quote]

ovak za tu selendru naj ruznije je govori vidi one sa selendre a sami su nasi roditelji vecinom sa selendre tak da nije to posteno od tebe da nazivas selendrom :D :-) :P[/quote]
halo ba ko uze u usta prvi selendru ti ili ja :shock: :? i ja se ne stidim sa sela sam inače,ni asfalta nije bilo dok se nije rat završio........ :D moRe bit zato da ne znam bčagodati novca al šta je da je drago mi je :D[/quote]
ja koliko se sjecam napisao sam selo a selendra to nije moja ruka napisala tako da ;-)
Savez napolje

#923 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Idem ja .....moram umotati stare knjige,....i poljubiti je što već sad vidim da će sutra krenuti maminim stopama,možda čak na ovom forumu,i držati se uvjerenja da sve žene nisu sponzoruše!!! :thumbup:[/quote]

:lol:[/quote]

može se pokvariti samo ako se stane sa pravilnim odgojem....za tvoju informaciju moje stope nisu nimalo pogrešne,samostalna osoba kao ja bi uvijek poželjela da bude,dovoljno školovana(naravno nikad nije dovoljno ;-) )a papiri manje više zar se loš brak može pripisati samo jednoj strani :? :roll: helem kako god da je bila bih presretna da u mojim godinama uspije bar pola koliko sam ja......ne vjerujem da je loše biti uporan,i truditi se da svojim radom uspije sve u životu,ne oslanjati se na druge...i biti čovjek prije svega....ja sa svojim životom zadovoljna,većinu ciljeva ostvarila,ima ih naravno još ali kakav je to život bez ciljeva :roll: .......a ti bujrum hrli ka svojim ciljevima ako uopšte znaš koji su ti ;-)
Nemam namjeru raspravljati s tobom dalje,...uporno tvrdim poštujem tvoje mišljenje ali očekujem i da se poštuje moje,....tolerancija je nešto sasvim ok,ali vrijedjanje već :-)

Pozzzz :sax:[/quote]

zelenas nemam namjeru vrjedjati sry ako sam te povrjedio necim :sad: nisam ovdje da vrjedjam nego samo da pricamo o sponzorstvu :D
Dioda

#924 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Dioda »

Savez napolje wrote:lahko je tebi pricat kad imas dobar posao ;-) i ne trazim ja neku da mene ona izdrzava skreno si s teme :D
Pa ja samo postavih pitanje radis li, a to je itekako vezano za temu. Ako ne radis, logicno je da nikad nemas para. A ako neces da radis, logicno je da ce svaka cura bjezati od tebe, jer niko ne voli lijene ljude.

Vidis ja imam jednog druga koji studira i pravo tesko zivi, a ljeti radi na katranu na plus cetrdeset za mizernu dnevnicu :wink: Ali pokusava da napravi nesto od svog zivota, i sigurna sam da ce uspjeti :) I nikad,al' bas nikad ga nisam cula da kuka kako su zene prema njemu bile ovakve ili onakve samo zato sto on nema para :D
Deriguz

#925 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:
:lol: :lol: :lol: deriguz tebe haman niko ne konta....istina nisam ni ja u prvi mah :D
Mozda se ne izrazim kako treba, a mozda ja i ljudi na ovom forumu nismo na istim talasnim duzinama... :roll:
Post Reply