Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ady88

#726 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ady88 »

Savez napolje wrote:
Bellica Nacin razmisljanja ti je u najmanju ruku uzasan. Pogledaj malo oko sebe i vidjet ces da nisi u pravu.

ja dosta gledam oko sebe i nije moj nacin razmisljanja uzasan kad je druga strana uzasna :lol: :D ha ya :roll: zao mi je al tako je :D
drug moj mozes ti ovdje svasta pisati ali ubjeden sam da nemas dovoljno hrabrosti pa da "cesce" prilazis djevojkama i onda je lakse reci nemam para,nemam auto,itd.i tako se tjesiti :) :lol: Ovo ti iz iskustva govorim jer sam i sam sve to prosao,dakle niko ne porice da nema dosta sponzorusa ali ubjeden sam da i ti mozes naci djevojku koja bi bila s tobom radi tebe a ne radi neceg drugog.Mada opet sta ce vama djevojka ako imate po 2KM dnevno sto vam starci dadnu pa jbt zar je problem naci nekakav poslic cisto da imas za sebe,izlaske itd.pa da se ne zalite po forumima kako su sve cure sponzoruse zato sto vi nemate para :)
Gospoda Ministarka

#727 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:52, edited 1 time in total.
Luke Perry

#728 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Luke Perry »

'Oce one uzeti i nasilnike. Sto hoce te sa parama jos i razumijem :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#729 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote:Dajte ljudi uozbiljite se, pare nisu najbitnije ali su jako bitne, da ga volis neznam ni ja koliko ako si pored njega gladna osjecas se jadno dva dana ,treci dan on ce ti se zgaditi, pa ces sama sebi reci mogu ja i bolje. Jbg istina je alii je tako.
I najvece ljubavi pucaju kad nema para.
To je tvoja teorija, sto ne znaci da svako tako razmislja. :wink:
Pare su bitne, ali u braku, kada se vec ima porodica i ostalo...
Ali u vezi nikada ne mogu biti bitne na taj nacin. Veza nije da neko nekoga izrabljuje i da trazi da mu drugi ispunjava prohtjeve...bar kod mene nije, ne znam kako je kod vas ostalih. :-)
Savez napolje

#730 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:Jea...svaka zenska na svijetu je ista, i svakoj mati kaze kceri tako i tako...
I svi muskarci su isti...jelda....

Dokle ste sa teorijama? :zzzz:

hehe vrsnjakinjo ja i ti na kapucinu o ovom :D abd
Savez napolje

#731 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Gospoda Ministarka wrote:Dajte ljudi uozbiljite se, pare nisu najbitnije ali su jako bitne, da ga volis neznam ni ja koliko ako si pored njega gladna osjecas se jadno dva dana ,treci dan on ce ti se zgaditi, pa ces sama sebi reci mogu ja i bolje. Jbg istina je alii je tako.

ko prizna pola mu se prasta :D
Savez napolje

#732 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Ady88 wrote:
Savez napolje wrote:
Bellica Nacin razmisljanja ti je u najmanju ruku uzasan. Pogledaj malo oko sebe i vidjet ces da nisi u pravu.

ja dosta gledam oko sebe i nije moj nacin razmisljanja uzasan kad je druga strana uzasna :lol: :D ha ya :roll: zao mi je al tako je :D
drug moj mozes ti ovdje svasta pisati ali ubjeden sam da nemas dovoljno hrabrosti pa da "cesce" prilazis djevojkama i onda je lakse reci nemam para,nemam auto,itd.i tako se tjesiti :) :lol: Ovo ti iz iskustva govorim jer sam i sam sve to prosao,dakle niko ne porice da nema dosta sponzorusa ali ubjeden sam da i ti mozes naci djevojku koja bi bila s tobom radi tebe a ne radi neceg drugog.Mada opet sta ce vama djevojka ako imate po 2KM dnevno sto vam starci dadnu pa jbt zar je problem naci nekakav poslic cisto da imas za sebe,izlaske itd.pa da se ne zalite po forumima kako su sve cure sponzoruse zato sto vi nemate para :)

hh nisi u pravu kako naci posao danas bgt :sad: da mogu imati za izlaske ....mene vise stid od roditelja traziti novac za izlaske tako kako god skontas nemozes nijednoj prici ako nemas bar 2 km :D :D :lol:
to jest da nemozes ni jednoj prici ako nemas para :D i ako pridjes krene veza ona ce brzo puci jer nece ni jedna da se setka po wilsonovom :D
Last edited by Savez napolje on 01/09/2009 13:05, edited 2 times in total.
Gospoda Ministarka

#733 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:52, edited 2 times in total.
Lakat Jebić

#734 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lakat Jebić »

ma nista onda, cekace ljeto... :D
Savez napolje

#735 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Gospoda Ministarka wrote:
ladyblue18 wrote:
Ali u vezi nikada ne mogu biti bitne na taj nacin. Veza nije da neko nekoga izrabljuje i da trazi da mu drugi ispunjava prohtjeve...bar kod mene nije, ne znam kako je kod vas ostalih. :-)
Lady, vjeruj mi da koliko su god u braku bitne, bitne su i u vezi, zamisli... januar vas dvoje stekate na nekih par minusa, popili ste kafu u gradu ( skontali ste 5KM) odnijeli vam soljice ispred nosa nakon pola sata i jedino sto vam ostaje to je da odete na svjez zrak... helemnejse vi sjednete na kupicu, pocinjete se ljubakati, pocinjete se loziti i gdje ce te to uraditi?
Na klupici je nezgodno iz vise razloga, zima ubija onaj avanturisticki duh :D , da odete u neki haustor, wc... pocnes se lose i jeftino osjecati. Da, zaboravih dodati posexat c te se tako na brzinu par puta negdje u nekom prolazu (za hotel nemate para, sjecas se) , tebi e biti lose pa ces sve vise izbjegavati... sto dovodi do drugih problema....
Zar nije ljepsa veza kad imate stancic, auto, pa pare za izlaske....
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
staza

#736 Svjetonazori...

Post by staza »

Ma dobro: svako ima svoje poglede na život: jednom Goran Milić reče da je najbolja zemlja za život njemu Argentina, da imaju usporen i otmjen tempo življenja, divne žene, te da je u svakom slučaju dobro u toj zemlji biti vrlo pristojno materijalno situiran da bi uopće živio i osjetio ono što ti ista pruža.
Hele neise, i ogledi o novcu razlikuju se od društva do društva, i mijenjaju od vremena do vremena, a kud svi tu i mali Mujo, pogotovo kod nepisanih pravila: ako svi kažu da ne idu na neki koncert šunda a odu, to samo znači, da ako tvoja malenkost nije otišla, prioritetno je da imaš novac koji je neko platio da ode na taj koncert, a ti recimo da sa nekim lijepim otputuješ negdje, ili jednostavno da ostaneš u istom mjestu i priuštiš si užitak neke druge vrste, ili obraduješ one do kojih ti je stalo: neko drugi će se možda kamijevski usnifati s rajom, ili pričati drugima kako je nešto približno tome dobro: no, u krajnjoj instanci, sve se svodi na tvoj osobni motiv i pristup sebi i novcu.
Ergo: ako imaš novac, voljet ćeš sebe, a onda možeš pokazati i ljubav suprotnome spolu, to ne mora biti ništa opipljivo: ali primijeti se duhovno kada osoba zrači ili ne: šarmom, sigurnošću, intelektualnošću, itd.
A ove druge priče: otvoreno ili diskretno koketiranje sa suprotnim spolom, isti ili različiti životni svjetonazori, ljepota, 10.000 KM ili milion KM, ili 10.000 KM, razlikuju se od čovjeka do čovjeka: tj. do internih ukusa, i svako ima puno pravo na njih, dok od toga ne počne praviti univerzalne teorije, koje najmanje njemu, tvorcu istih, koriste.
:)
ladyblue18

#737 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Meni ne trebaju vala nikakve avanture, ni fatanje na -15. :)
Ako pretpostavim da mi je momak student ne znam odakle bi on to mogao imati svoj stan, svoje auto...valjda pare kaplju sa neba.
Ja vezu ne gledam kroz to da li on ima stan, da li ima auto, motor, mobitel od 2000 KM, koje mu ja marke odjece, itd...vec gledam da li je covjek. :)
Nista ni od jednog momka nisam nikada trazila, jer imam sto mi treba. Prihvatim da on plati kafu ili sta vec, ja iduci put i uvijek tako, ali uvijek! :wink:
Kupim mu poklon za rodjendan, godisnjicu, valentinovo isl... on isto tako meni i to je to.
Dzaba mu sve pare ako nema ljudskosti u sebi.

A vala nisu me nikada privlacili ti sa parama i ne znam cime sve ne...sama njihova pojava mi je odurna. :)

I btw ne znam u kojem se to kaficu nose soljice ispred nosa nakon pola sata, ja znam otici na kafu po nekoliko sati se zadrzati i soljice stoje na istom mjestu dok ne odem, a niko me ne tjera niodakle. :-D
sinus

#738 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sinus »

Ja još ne vidjeh da se neka djevojka zabavlja sa prosjacima ( oni su baš ono kokuzi), a ima ih i ljepuškastih. Jeste da se moraš malo zagledati da to primjetiš ali kad se okupaju i sastružu onu prljavštinu stvarno momak bude onako solidan :D

Možda je nebitno da li momak ima dovoljno novaca ili ne, ali činjenica je da će kad tad dopizditi djevojci posebno ako joj nije u stanju pružiti neke stvari koje bi joj oni koji joj se udvaraju mogli pružiti. Na primjer odvesti je na picu koja košta 8 KM jednu njemu, a jednu njoj ili platiti njoj, a ti gledati što ona jede :-) Pa sutra nemaš za izlazak jer si sinoć potrošio 16 KM. Pada kiša, a vi idete pješice pokisli ko miševi, a u dvarač koji joj se nabacuje, kada tebe nema, ima i auto tako da ako je kiša ona neće pokisnuti ( a imaš se gdje i fatati :D ), ne možeš je odvesti na neki izlet jer i za to treba love i prevoz...itd

Sve ovo će djevojka trpiti dok jednom joj ne škljocne u glavi kako je svima ljepše nego njoj, iako to možda nije tako...ali jednostavno takvi su svi ljudi, misle da je uvijek nekome drugom bolje posebno ako im je takvo nešto pred očima, i šta se desi ona ga nogira...i na kraju završi sa nekim na 4 točka ili još gore na 2 :D

Kokuzluk može da fercera jedino ako je on kokuz, ona kokuz. Ili ako je on kokuz plav, visok, zgodan, a ima neka lovatorka kojoj treba samo :dance: ili ako je on lovator staronja, a ona kokuz mlada sponzoruša , u drugim situacijama teškooooo

Aj sad zdravo,
Ady88

#739 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ady88 »

hh nisi u pravu kako naci posao danas bgt :sad: da mogu imati za izlaske ....mene vise stid od roditelja traziti novac za izlaske tako kako god skontas nemozes nijednoj prici ako nemas bar 2 km :D :D :lol:
to jest da nemozes ni jednoj prici ako nemas para :D i ako pridjes krene veza ona ce brzo puci jer nece ni jedna da se setka po wilsonovom :D[/quote]

jasno je meni to sve ALI nije mi krivo jer IMA posla kralju samo necete da radite,OFIRNO je raditi kao konobar,prati auta,itd.a da uzmes oglase pa ces vidjeti da mozes.Tebi ni ni treba vise od npr 600KM jer predpostavljam da studiras.Dakle MOZE se i samim tim imao bi vise srece u ljubavi jer kako sam kazes ne smijes ni prici sa 2KM :lol: .Ali ko sam ja da ti nesto pametujem i pricam,valjda ces imati do 35 sve to jer ako do tad ne steknes onda zaboravi na djevojke imat ces neke vece prioritete :mrgreen: :lol:
Savez napolje

#740 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

sinus wrote:Ja još ne vidjeh da se neka djevojka zabavlja sa prosjacima ( oni su baš ono kokuzi), a ima ih i ljepuškastih. Jeste da se moraš malo zagledati da to primjetiš ali kad se okupaju i sastružu onu prljavštinu stvarno momak bude onako solidan :D

Možda je nebitno da li momak ima dovoljno novaca ili ne, ali činjenica je da će kad tad dopizditi djevojci posebno ako joj nije u stanju pružiti neke stvari koje bi joj oni koji joj se udvaraju mogli pružiti. Na primjer odvesti je na picu koja košta 8 KM jednu njemu, a jednu njoj ili platiti njoj, a ti gledati što ona jede :-) Pa sutra nemaš za izlazak jer si sinoć potrošio 16 KM. Pada kiša, a vi idete pješice pokisli ko miševi, a u dvarač koji joj se nabacuje, kada tebe nema, ima i auto tako da ako je kiša ona neće pokisnuti ( a imaš se gdje i fatati :D ), ne možeš je odvesti na neki izlet jer i za to treba love i prevoz...itd

Sve ovo će djevojka trpiti dok jednom joj ne škljocne u glavi kako je svima ljepše nego njoj, iako to možda nije tako...ali jednostavno takvi su svi ljudi, misle da je uvijek nekome drugom bolje posebno ako im je takvo nešto pred očima, i šta se desi ona ga nogira...i na kraju završi sa nekim na 4 točka ili još gore na 2 :D

Kokuzluk može da fercera jedino ako je on kokuz, ona kokuz. Ili ako je on kokuz plav, visok, zgodan, a ima neka lovatorka kojoj treba samo :dance: ili ako je on lovator staronja, a ona kokuz mlada sponzoruša , u drugim situacijama teškooooo

Aj sad zdravo,

:thumbup: ljepo receno :D
Super Hik

#741 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Super Hik »

Gospoda Ministarka wrote:
ladyblue18 wrote:
Lady, vjeruj mi da koliko su god u braku bitne, bitne su i u vezi, zamisli... januar vas dvoje stekate na nekih par minusa, popili ste kafu u gradu ( skontali ste 5KM) odnijeli vam soljice ispred nosa nakon pola sata i jedino sto vam ostaje to je da odete na svjez zrak... helemnejse vi sjednete na kupicu, pocinjete se ljubakati, pocinjete se loziti i gdje ce te to uraditi?
Na klupici je nezgodno iz vise razloga, zima ubija onaj avanturisticki duh :D , da odete u neki haustor, wc... pocnes se lose i jeftino osjecati. Da, zaboravih dodati posexat c te se tako na brzinu par puta negdje u nekom prolazu (za hotel nemate para, sjecas se) , tebi e biti lose pa ces sve vise izbjegavati... sto dovodi do drugih problema....
Zar nije ljepsa veza kad imate stancic, auto, pa pare za izlaske....
ma jok, sex u snijegu, može li romantičnije. :lol:
Savez napolje

#742 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Ady88 wrote:hh nisi u pravu kako naci posao danas bgt :sad: da mogu imati za izlaske ....mene vise stid od roditelja traziti novac za izlaske tako kako god skontas nemozes nijednoj prici ako nemas bar 2 km :D :D :lol:
to jest da nemozes ni jednoj prici ako nemas para :D i ako pridjes krene veza ona ce brzo puci jer nece ni jedna da se setka po wilsonovom :D
jasno je meni to sve ALI nije mi krivo jer IMA posla kralju samo necete da radite,OFIRNO je raditi kao konobar,prati auta,itd.a da uzmes oglase pa ces vidjeti da mozes.Tebi ni ni treba vise od npr 600KM jer predpostavljam da studiras.Dakle MOZE se i samim tim imao bi vise srece u ljubavi jer kako sam kazes ne smijes ni prici sa 2KM :lol: .Ali ko sam ja da ti nesto pametujem i pricam,valjda ces imati do 35 sve to jer ako do tad ne steknes onda zaboravi na djevojke imat ces neke vece prioritete :mrgreen: :lol:

pridjem ja al razumi ti popices kaficu jedan dan haj pa nekako ces opet zbaviti 2 km za sutra a pa 3 dana wilsonovog i tu trebaju pare jer kad upekne moras kupiti sok dehidriro bi na zegi :D tako znaci svaki dan naj manje ti treba 2 km al nema ih i tak veza brzo pukne jer neces prvo da sebe patis pa onda nju ha ya .. a ovak gdje to postoji autopraonica gdje plata 600 km i gdje konobar dobija 600 km da idem odmah raditi :D :D :lol: :roll:
Last edited by Savez napolje on 01/09/2009 13:30, edited 1 time in total.
Savez napolje

#743 Re: Svjetonazori...

Post by Savez napolje »

staza wrote:Ma dobro: svako ima svoje poglede na život: jednom Goran Milić reče da je najbolja zemlja za život njemu Argentina, da imaju usporen i otmjen tempo življenja, divne žene, te da je u svakom slučaju dobro u toj zemlji biti vrlo pristojno materijalno situiran da bi uopće živio i osjetio ono što ti ista pruža.
Hele neise, i ogledi o novcu razlikuju se od društva do društva, i mijenjaju od vremena do vremena, a kud svi tu i mali Mujo, pogotovo kod nepisanih pravila: ako svi kažu da ne idu na neki koncert šunda a odu, to samo znači, da ako tvoja malenkost nije otišla, prioritetno je da imaš novac koji je neko platio da ode na taj koncert, a ti recimo da sa nekim lijepim otputuješ negdje, ili jednostavno da ostaneš u istom mjestu i priuštiš si užitak neke druge vrste, ili obraduješ one do kojih ti je stalo: neko drugi će se možda kamijevski usnifati s rajom, ili pričati drugima kako je nešto približno tome dobro: no, u krajnjoj instanci, sve se svodi na tvoj osobni motiv i pristup sebi i novcu.
Ergo: ako imaš novac, voljet ćeš sebe, a onda možeš pokazati i ljubav suprotnome spolu, to ne mora biti ništa opipljivo: ali primijeti se duhovno kada osoba zrači ili ne: šarmom, sigurnošću, intelektualnošću, itd.
A ove druge priče: otvoreno ili diskretno koketiranje sa suprotnim spolom, isti ili različiti životni svjetonazori, ljepota, 10.000 KM ili milion KM, ili 10.000 KM, razlikuju se od čovjeka do čovjeka: tj. do internih ukusa, i svako ima puno pravo na njih, dok od toga ne počne praviti univerzalne teorije, koje najmanje njemu, tvorcu istih, koriste.
:)

e sve si ti fino to srocijo nama a stavi sebe malo u moje tjelo i kad dodje zima srce puca koliko je hladno a ti nemas za kafe :lol: :D
Savez napolje

#744 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Lakat Jebić wrote:ma nista onda, cekace ljeto... :D

:D :D :D :lol: izgleda da tako jedino i moze ljeti veza a zimi gledaj u prozor i kontaj dali ce neko pokupiti tvoju djevojku :lol: :P
sinus

#745 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sinus »

Imaš 2 KM, a djevojka hoće dvije kugle sladoleda ( jedna kugla košta 1 KM ) :D :-) Ludilo hehehe
Ady88

#746 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ady88 »

Savez napolje wrote:
Ady88 wrote:hh nisi u pravu kako naci posao danas bgt :sad: da mogu imati za izlaske ....mene vise stid od roditelja traziti novac za izlaske tako kako god skontas nemozes nijednoj prici ako nemas bar 2 km :D :D :lol:

pridjem ja al razumi ti popices kaficu jedan dan haj pa nekako ces opet zbaviti 2 km za sutra a pa 3 dana wilsonovog i tu trebaju pare jer kad upekne moras kupiti sok dehidriro bi na zegi :D tako znaci svaki dan naj manje ti treba 2 km al nema ih i tak veza brzo pukne jer neces prvo da sebe patis pa onda nju ha ya .. a ovak gdje to postoji autopraonica gdje plata 600 km i gdje konobar dobija 600 km da idem odmah raditi :D :D :lol: :roll:[/quote]

To se zahebajes ili...? Uzmi oglase sad u petak i pogledaj malo,imas drug platu po 700KM u autopraonici mada ima i po 400KM :D ali eto mozes i sad otici na njihovu stranicu pa ces vidjeti oglase,ne znam sta je sporno i cudno da je plata konobara oko 600KM i vise?Dakle IMA samo valja traziti,eto budi pozdravljen odo sad lagano zavrsiti nesto a ti gledaj oglase :razz: :lol:
Deriguz

#747 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

dajte molim vas nadjite mu curu :lol:
ladyblue18

#748 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

sinus wrote:Imaš 2 KM, a djevojka hoće dvije kugle sladoleda ( jedna kugla košta 1 KM ) :D :-) Ludilo hehehe
A sta mislis jel ima djevojaka koje bi sebi platile te 2 kugle sladoleda?
Ma jok nema to ni na Marsu, jelda? :)

Eh moji vi...dok vi tako budete kukali, drugi ce da se zabavljaju. Ali ko vam je kriv, uvijek je bolje kukati nego dici guzicu i nesto pokusati.
Mentalitet sta ces...

A sad vas ostavljam jer valja zaraditi da me jednog dana ne izdrzava momak. :o :oops:
cikular

#749 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by cikular »

@Savez

Zaprdi mu, ako ne mozes radit i zaradit za "obicne" izlaske i ne trebas imat curu.
Koji ce joj kurac neko nesposoban?
Savez napolje

#750 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

sinus wrote:Imaš 2 KM, a djevojka hoće dvije kugle sladoleda ( jedna kugla košta 1 KM ) :D :-) Ludilo hehehe

ili dodjes u kafic i kaze ti daj mi kolu a kola 2.5 km :-) a ti moras reci daj meni casu vode i da se dogovoris s konobarom posle da peres sudje haha jer nemas 0.5km :lol: :lol: :D
Post Reply