Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gile Šampion wrote:Danas je najteže imati INSANA pored sebe.A figurativno curu ili dečka...možeš imati kad hoćeš.Eh sad da li je to ono pravo...vrijeme pokazuje
corava koka neko zrno ubode sorry morala sam (ova mi je jedna od omiljenih).
Savez, jbg ako se hanuma na trecem izlasku trzne za novcanik to bi trebalo biti to.
i onda ce mi nabijati na nos kako sam odusto od veze jer nisam financiski dobro stojeci
A zasto bi odustajao od veze????
hmm zasto zato jer nisam financiski dobro stojeci necu imati za puno izlazaka nazalost
Gospoda Ministarka wrote:Onda legendo moja, fino dignes guzu i odes da radis
sta da radim kad nema posla mislis da znam o cemu pricam radio sam po gradjevini tam vam kriva ledja zaradio i sve pare potrosio radi djevojke i na kraju sve se zavrsilo pa ne vrjedite ni vi zlata
Last edited by Savez napolje on 31/08/2009 17:25, edited 1 time in total.
danas pricam ja momku o ovom poznaniku koji je prevario djevojku i to s tri djevojke (ne istovremeno)
kaze on ih moram i ja to probati...kazem ja njemu pa hajde bujrum... nakon nekoliko sati kaze on meni: ma bona ja ne mogu tebe jednu da uzdrzavam a kako bi jos 3