Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Globus

#551 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Globus »

ja na prvom izlasku obavezno ostavim barem pola soka :D nekad i cijeli :D :D :D
burek_in_space

#552 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Ko josh pije sok na prvom izlasku?! :? :D
Globus

#553 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Globus »

burek_in_space wrote:Ko josh pije sok na prvom izlasku?! :? :D
ja :D ne bi popio nesto osim kokte nema sanse :D
burek_in_space

#554 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Globus wrote:
burek_in_space wrote:Ko josh pije sok na prvom izlasku?! :? :D
ja :D ne bi popio nesto osim kokte nema sanse :D
Jel to da ne brljavish jezikom, ako popijesh pivu-dvije?! :D
Globus

#555 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Globus »

prije nego krenem legne piva :D da me smiri :lol: sve zavisi sa kim se nalazim .. znala je i rakijca nekad sjest :D
burek_in_space

#556 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Globus wrote:prije nego krenem legne piva :D da me smiri :lol: sve zavisi sa kim se nalazim .. znala je i rakijca nekad sjest :D
Shta si ba nervozan?! :?
Nece te nijedna ujesti, osim ako ne zatrazhish, fino. :oops: :D
Globus

#557 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Globus »

burek_in_space wrote:
Globus wrote:prije nego krenem legne piva :D da me smiri :lol: sve zavisi sa kim se nalazim .. znala je i rakijca nekad sjest :D
Shta si ba nervozan?! :?
Nece te nijedna ujesti, osim ako ne zatrazhish, fino. :oops: :D
ma da bude ljepsa :D :D :D :D :lol:
burek_in_space

#558 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Globus wrote: ma da bude ljepsa :D :D :D :D :lol:
:lol:

Od sada pij sokic prije nego je upoznash, a kada izadjesh s njom, udri po pivama. :D
Globus

#559 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Globus »

:lol: :lol: :lol: :lol: ma necu da kaze vidi klosara .. alkoholicar :D :D ovako ono cool ... kad kaze sto ne pijes .. ma necu nemogu ev popij ti :D :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#560 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

generalno je nemoguće imati curu :mrgreen:
Bullet Tooth Tony

#561 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bullet Tooth Tony »

cek,pa zar nije cilj svakog iole ozbiljnog muskarca da nastoji da sebi i svojoj djevojci/curi obezbjedi i pruzi te neke trenutke odmora uz kafu,sok pricu,ljubav i ruzu..sve se to nekako mora platiti..ne znam,druga je situacija ako hoces da imas,kako ono kazu na nasem, vezu za jednu noc,onda mozes i sa dvije marke ako umijes i znas,do tada ustani iz kreveta i bori se za svoju bolju buducnost i zapamti "Ljubav sve pobjeđuje, ali novac pobjeđuje i ljubav."
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#562 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Priorat »

Beg_Babic wrote:cek,pa zar nije cilj svakog iole ozbiljnog muskarca da nastoji da sebi i svojoj djevojci/curi obezbjedi i pruzi te neke trenutke odmora uz kafu,sok pricu,ljubav i ruzu..sve se to nekako mora platiti..ne znam,druga je situacija ako hoces da imas,kako ono kazu na nasem, vezu za jednu noc,onda mozes i sa dvije marke ako umijes i znas,do tada ustani iz kreveta i bori se za svoju bolju buducnost i zapamti "Ljubav sve pobjeđuje, ali novac pobjeđuje i ljubav."

sve receno :thumbup:
sodom

#563 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sodom »

Priorat wrote:
Beg_Babic wrote:cek,pa zar nije cilj svakog iole ozbiljnog muskarca da nastoji da sebi i svojoj djevojci/curi obezbjedi i pruzi te neke trenutke odmora uz kafu,sok pricu,ljubav i ruzu..sve se to nekako mora platiti..ne znam,druga je situacija ako hoces da imas,kako ono kazu na nasem, vezu za jednu noc,onda mozes i sa dvije marke ako umijes i znas,do tada ustani iz kreveta i bori se za svoju bolju buducnost i zapamti "Ljubav sve pobjeđuje, ali novac pobjeđuje i ljubav."

sve receno :thumbup:
ma neate vi pojma, velika belegija sve to pobjeđuje :lol:
chuchumbamayumbe

#564 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by chuchumbamayumbe »

A je li moguće imati momka kada se nema para?!
Mislim, momak momka?!
8-)
Nadnaravna

#565 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Nadnaravna »

Bilo je perioda kada ni ja ni moj dragi nismo imali nikakva primanja ili kada je samo jedno radilo i jeste bilo tesko ali nedostatak novca nikad nije bio razlog da prekinemo nasu vezu. Sigurno je da manjak ili visak novca utice na kvalitet zivota ali nisu pare navaznije u vezi. Sada kada napokon mozemo normalno da zivimo nista se nije promjenilo medju nama u odnosu na vrijeme kada smo se radovali obicnoj kafi.
Pa ne kupujemo jedno drugo, zaboga!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#566 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

:thumbup: :)
Irm@

#567 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irm@ »

evo si najcitiranija osoba na forumu :-D :D
ali dzaba stari avatar je josh uvijek bolji :-D :D
ProbuseniDolar

#568 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ProbuseniDolar »

Uz lovu ljubav procvjeta ... valjal ova :D
mademoisselle

#569 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mademoisselle »

Možeš, ako imaš ambiciozan i konkretan cilj u životu...na poslovnom planu. Ukoliko studiraš- eh, onda nisi jedini kokuzaner, razumiti ćete se :D
jahjah

#570 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by jahjah »

nije bas odgovor na pitanje ali et tice se ove teme...

neki lik trebao izac s zenskom a nije imao nista para...i sta ce posudi od jarana 2 km da bi mogao otici na kafu s curom...i kad su dosli u kafic pita konobar sta ce te i on naruci kafu a ona kaze gusti sok od (lupam) breskve.... :x :x :x ...i lik joj kaze kuci pa muti sok sa mnom ces pit kafu... :run: :shock:
mark II

#571 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mark II »

Njanjo wrote:
Toffee karamela wrote:
Aura Perez wrote:
potpisujem, pogotovo boldirano :)
Ali necu da uvijek budem ja ta koja ima para, jer imam puno vaznije stvari na koje ih mogu trositi od momka.
8-) U povjerenju, neću ni ja, nije mi problem nekoliko puta podmirit račun, nisam škrta i sve to. Ali kada bi se to oteglo duži vremenski period, porazmislila bih o nekim stvarima. Opet ponavljam, pošto je u pitanju to neko neobavezno zabavljanje, čisto radi društva i malo maženja, čemu onda da si zadajem glavobolju s nekim ko novca nema, kada mogu naći nekoga čija nam besparica neće uzrokovati glavobolje.
sasvim normalan stav koji ce mnogi prokomentarisat kao "sponzorusa"
E, ja sponzoruša :D . Još malo pa će i imovinski list biti jedan od uvjeta da se dvoje zabavljaju. Niđe ljubavi, samo malo parica, call of the wild - pras pras, i ćao :lol: .
Bellica

#572 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

sinus wrote:Ali najgore je kad naruče sok ili bilo šta drugo, a ona ga samo gucne malo i ostavi gotovo cijelu flašu soka nepopijenu....

Pa zagurao bih joj onu FAAAAANTUUU u nozdrve da joj soda na uši izbije :D

Zato sam svakoj rekao, u finom tonu naravno, ne naručuj ništa ako nećeš ili ne možeš da pojedeš ili popiješ. Nije mi žao najskuplji sok platiti ako ćeš ga popiti, ali ako ćeš ga samo dotaknuti nabijem i tebe i onog ko te odgojio kao bezobraznog rasipnika...

To je samo moje mišljenje o ovoj pojavi koja je veoma raširena u našem društvu...Ko ne vjeruje nek prati koliko žene/djevojke ostavljaju soka ili nešto drugo na stolu ( žali bože bačenih para ) :D
Vidi sad ovo,ostavi citav sok!A ja kad nesto ne mogu pojesti lijepo zamolim konobara da mi zamota i da ponesem kuci,a prisutni u ugostiteljskom objektu me gledaju sa cudjenjem i vjerovatno se pitaju s koje planete sam pala!!!Strasno,na danasnjem vremenu ostaviti cijeli sok!!!!
vedooo

#573 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by vedooo »

ma nema sanse moras imati 10 km kad tek prohodate i prvi mjesec a posle malo manje
al s 2 km jedino da nigdje neidete neg da samo hodate haha
chuchumbamayumbe

#574 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by chuchumbamayumbe »

za 2 km ne možeš ni kurton kupiti, a kamoli nešto više.
bez_ideje

#575 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by bez_ideje »

Ja redovno ostavljam sokove nepopijene do kraja ,to se jednostavno desava kad mi se nista ne pije,a moram nesto naruciti zar ne ! A buduci da ne pijem kafu.......ovo cu bar malo gucnut :mrgreen:
Uostalom,u kaficu ne placas sok ,vec sjedenje tako da...........
Post Reply