Bitno je da nađeš pravu osobu,dalje je puno lakše.
Radi i zaradi.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hos se udat?sultanijaodbruneja wrote:Mogu sa sigurnosu da tvrdim da takva nepostojiBosanac sa dna kace wrote:ma daj shta ste nasli cojka plasit, evo da mu ja jednu kazem:
nadje krpa zakrpu,
naces i ti curu kojoj lova nije bitna![]()
Bili mi materijalisti ili ne, svi zelimo da samo materijalno obezbijedeni, koja ce to danas rec "super, nis neradis imas 2KM ajmo hodati po parku ", mozda i hoce, ali hodace 2 dana, treci dan ili ce joj dopizditi ili ce poceti kisa padat pa ce i ona shvatiti da s takvim nema gdje.
Ne, nisam nikakva sponzorusa, jednostavno, radim od 2 razreda srednje skole, od svoje 16 godine 1KM nisam uzela od mame, netrazim nekog milionera, nezelim da dodem na gotovo, samo trazim muza koji je sposoban i za kog znam da nikad necemo bit gladni ni spajati kraj s krajem, i s kojim mogu postenim radom nesto stvoriti.
Zao mi je, vec sam pred udajuBosanac sa dna kace wrote:hos se udat?sultanijaodbruneja wrote:Mogu sa sigurnosu da tvrdim da takva nepostojiBosanac sa dna kace wrote:ma daj shta ste nasli cojka plasit, evo da mu ja jednu kazem:
nadje krpa zakrpu,
naces i ti curu kojoj lova nije bitna![]()
Bili mi materijalisti ili ne, svi zelimo da samo materijalno obezbijedeni, koja ce to danas rec "super, nis neradis imas 2KM ajmo hodati po parku ", mozda i hoce, ali hodace 2 dana, treci dan ili ce joj dopizditi ili ce poceti kisa padat pa ce i ona shvatiti da s takvim nema gdje.
Ne, nisam nikakva sponzorusa, jednostavno, radim od 2 razreda srednje skole, od svoje 16 godine 1KM nisam uzela od mame, netrazim nekog milionera, nezelim da dodem na gotovo, samo trazim muza koji je sposoban i za kog znam da nikad necemo bit gladni ni spajati kraj s krajem, i s kojim mogu postenim radom nesto stvoriti.
Budimo realni, svaki odnos (pa i bracna zajednica) ima problema, ukoliko se ljudi vole, postuju a jis pri tome imaju para sa svakim problemom se lakse suocavaju.JThomas wrote:koliko bitnih stvari nije u parama, znaju samo oni koji ih imaju.
samo pogledajte ko se najviše razvodi, tuče, ubija, skuplja ovisnosti i tako dalje...dosta kokuza misli da će pare riješiti sve njihove probleme, ali nije to baš tako lako.
Eh sad...Ovo je vrlo tesko analizirati jer je sve individualno.sultanijaodbruneja wrote:Budimo realni, svaki odnos (pa i bracna zajednica) ima problema, ukoliko se ljudi vole, postuju a jis pri tome imaju para sa svakim problemom se lakse suocavaju.JThomas wrote:koliko bitnih stvari nije u parama, znaju samo oni koji ih imaju.
samo pogledajte ko se najviše razvodi, tuče, ubija, skuplja ovisnosti i tako dalje...dosta kokuza misli da će pare riješiti sve njihove probleme, ali nije to baš tako lako.
ako si u kreditima znaci da imas platu koja taj kredit otplacuje pa nije ni to losa varijantazelenashica wrote:samo naprijed....curu je moguće imati i kad si u kreditimaa kamoli sa 2KM
ma seresh vala etoJThomas wrote:ma sve što više gledam svijet oko sebe, sve više mislim da više para većini ljudi donese i više problema. i da onako...velike pare prečesto ubijaju ljudskost u ljudima, da ih više udalje nego zbliže...i prečesto se time pokušava nadoknaditi ili kupiti nešto što s parama nema veze...teoretski bi trebalo biti da je sve lakše sa parama nego bez, ali u stvarnosti to ne hoda tako, u stvarnosti ljudi prečesto počnu zloupotrebljavati novac i moć, a onda, poslije, i novac i moć njih...uzmu ih pod svoje, bukvalno. i onda neke lijepe, normalne ljudske stvari postanu beznačajne, ili skroz nestanu iz nečijeg života, a on i ne shvata šta mu se dešava, ne shvata da je postao rob novca.
serem, jelde da serem?al eto, u takvoj sam nekoj fazi kad mi neke druge stvari izgledaju važnije, i kad vidim oko sebe neke stvari na koje prije nisam toliko obraćao pažnju...
stvarno odron...zenicaone wrote:ako si u kreditima znaci da imas platu koja taj kredit otplacuje pa nije ni to losa varijantazelenashica wrote:samo naprijed....curu je moguće imati i kad si u kreditimaa kamoli sa 2KM
a nije sve ni u parama , mozda si na kredit uzeo stan , auto , plazmu itd, itd
ma ne pricajte momku nebulozu - nemozes imat curu(duzu vezu) ako nemas para vec ga il zaposlite il mu predlozite da zasuce rukave i trazi poso - ne toliko radi cure vec radi sebe a onda ce cure same doc nece ih morat ni trazit - provjereno
p.s. ovi sto su u ratu safatali - pa nije vas imala s kim uporedit - malo je tad bilo za birat - velka bara puno krokodila - al ipak respect
komi wrote:pametniulože u brak sve što su imali (svoje časno prezime) a žene sve ostalo
![]()
![]()
![]()
komi wrote:pametniulože u brak sve što su imali (svoje časno prezime) a žene sve ostalo
![]()
![]()
![]()
sultanijaodbruneja wrote:komi wrote:pametniulože u brak sve što su imali (svoje časno prezime) a žene sve ostalo
![]()
![]()
![]()
Jebote velika cijena tog prezimena, zbog jednog prezimena citav zivot teglit nekog na grbaci, ko da mi zene do udaje nemamo ni kuceta ni maceta a o prezimenu da nespominjem.
![]()
![]()
![]()
sultanijaodbruneja wrote:Za 30KM ga mozes i promjenitia nemoras nikog izdrzavati.
Moja Tatjana, sta je 30KM(u vrijeme recesije) za sve zivce koje ces potrosititatjanamster wrote:sultanijaodbruneja wrote:Za 30KM ga mozes i promjenitia nemoras nikog izdrzavati.
da dajem 30 KM u vrijeme recesije..![]()
![]()
![]()
puno, puno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sultanijaodbruneja wrote:
Moja Tatjana, sta je 30KM(u vrijeme recesije) za sve zivce koje ces potrositi
Aura Perez wrote:a zasto ga uopce uzimati? ako ne radi i ne doprinosi nek on uzme tvoje, pa da se obrnete u svakom pogledusultanijaodbruneja wrote:Za 30KM ga mozes i promjenitia nemoras nikog izdrzavati.