Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
The Nightwatchman

#51 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by The Nightwatchman »

anais_nin wrote:
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
i te kako je moguce :) uz malo kreativnosti, dobre volje i obostrane zelje sve je moguce :)
mislim da se ipak malo zavaravas. pare daju samopouzdanje, a bez samopouzdanja se cuna ne dize.
Zoya

#52 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Zoya »

Josip wrote:
Zoya wrote:Moguce je vala. Sjecam se nekad davno kad sam sa jednim finim momkom bila. Odemo u kafic, kupimo jednu kolu i casu vode, pomjesamo kolu sa vodom i dobijemo dvije case kole. Pa onda kad mi kupi secernu vunu na vasaru, eee, to je dobar vakat bio :) Ma nije tada bilo tih para za kojih bi mjenjala njega i te trenutke. Jebo nekog ko ima para, pa kad progovori dodje ti da se ispovracas.

Pa što onda bi između vas. I mene si razmilila tom pričom a ispade da niste više zajedno. :sad:

:D
Nista nazalost,razisli se nakon 2 godine. Kad se iza sebe okrenem, pa to mi je bila jedna od najljepsih veza koje sam do sada imala, a i prije toga.
RIZVA

#53 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by RIZVA »

Kad bih imao jednu malu, malenu kućicu.
Kad bih u noj imao jedan mali tepih
I kad bi sve to bilo moje.

Stol, mastilo, polica
I na prozorima moje zavjese.
I na polici kad bih imao svoje knjige.

Kad bih imao jednu malu, malenu kuću
I u njoj ženu koja bi me bez para voljela…
I kad bi ta žena bila moja.

Ma gdje i u ma kom mjestu bilo,
Kad bih malu, malenu kuću našao,
Dovoljan bi bio jedan mali tepih,
Dovoljan, pa čak i suvišan.

Ma gdje, u ma kom gradu bilo,
Bilo bi dovoljno da imam policu i svoje knjige,
Ženu koja me ne voli zbog para,
To bi bilo dosta, čak i suviše.

Eto šta kazu pjesnici... :zoka:
manolito

#54 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by manolito »

Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
ne slusaj ih, nemaju pojma, naravno da mozes
anais_nin

#55 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anais_nin »

The Nightwatchman wrote:
anais_nin wrote:
i te kako je moguce :) uz malo kreativnosti, dobre volje i obostrane zelje sve je moguce :)
mislim da se ipak malo zavaravas. pare daju samopouzdanje, a bez samopouzdanja se cuna ne dize.
onda to znaci da bi posebno malo seksa trebalo biti medju studentima kokuzima, a ne bih bas rekla da je tako :D :evil:
HAVANA

#56 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

The Nightwatchman wrote:
anais_nin wrote:

Greška,kad sam bio kokuz bio sam u naponu snage :D
Sad sto jada na pameti(al ne dam se još)
Hendrix

#57 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Hendrix »

mostarac wrote:
Hendrix wrote:Jarane sve se može kad se hoće i ako je prava osoba s tobom.
Ja se sjećam svojih studentskih dana kada sam po kući skupljo feninge da bih imao 2 KM da izađem na kafu s curom, i nakupim nekako tu "gutu" para i lagano na kafu. Situacija se od tada drastično promjenila i sada bih mogao priuštiti si svašta nešto ali cura je ista sa mnom i što je bitno isto se i ponašamo, nikada nam novac nije bio na putu.
A sad što ti cura ode za nekim koji ima više love...da su sve takve onda mi obični smrtnici ne bi ni imali nekih šansi, možda nije do sada naletila prava. Isto tako znam bruku slučajeva gdje su popušili lovatori od cura koje su pobjegle od njih, sve je to relativno. :)
i ti skupio 2 KM, a ona naruci gusti od jagode :lol: :lol: :lol: :lol:
Onda bi bilo ko u filmu "Kad porastem biću kengur" :D trči da posudiš od raje :-D
mostarac

#58 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

Hendrix wrote:
mostarac wrote:
Hendrix wrote:Jarane sve se može kad se hoće i ako je prava osoba s tobom.
Ja se sjećam svojih studentskih dana kada sam po kući skupljo feninge da bih imao 2 KM da izađem na kafu s curom, i nakupim nekako tu "gutu" para i lagano na kafu. Situacija se od tada drastično promjenila i sada bih mogao priuštiti si svašta nešto ali cura je ista sa mnom i što je bitno isto se i ponašamo, nikada nam novac nije bio na putu.
A sad što ti cura ode za nekim koji ima više love...da su sve takve onda mi obični smrtnici ne bi ni imali nekih šansi, možda nije do sada naletila prava. Isto tako znam bruku slučajeva gdje su popušili lovatori od cura koje su pobjegle od njih, sve je to relativno. :)
i ti skupio 2 KM, a ona naruci gusti od jagode :lol: :lol: :lol: :lol:
Onda bi bilo ko u filmu "Kad porastem biću kengur" :D trči da posudiš od raje :-D
da samo sto je njegov primjerak onako dobre trebe, a da nije sponzorusa prilican izuzetak na nasim prostorima i stvarno lik iz filma tj. iz bajke :D
superpujdo

#59 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by superpujdo »

Chischo wrote:vidim da se tema dobro primila :D
nego bitno je napraviti razliku, posto vidim da je neki nisu primjetili
ja ne govorim o bmw ovima i sponzorusama, koktelima, skupim restoranima, dijamantnim haljinama, rolexima i tako

naravno da se trudim da zaradim pare i uspijeva mi donekle, ali to nije dovoljno za neki normalan zivot
zavrsio sam fax i sad trazim posao vec treci mjesec, imao sam dosad nekih veza ali sve su prekinute zbog materijalnih stvari, nijedna nije priznala ali zna se da je tako ( ko sto neko rece, sve je uredu dok ne naidje neki sa 4 KM :D )
trenutno mi je situacija slijedeca, nemam auto (ni na vidiku), ne nosim skupu odjecu, imam dovoljno para za hranu i higijenske potrepstine ali recimo izlazak sa 10 KM mi je premija
nisam ruzan, nisam nizak, nisam celav, nisam debel, nisam rutav po ledjima, ne drogiram se, nisam glup, ne pusim, ne pijem puno, bavim se sportom aktivno, ambiciozan sam i nisam los u sex-u :D

kad bi se gledala Maslow-a piramida potreba zadovoljio sam prvi nivo...(doduse sexa nikad dosta...)
Po ovome tvom;znaci za mene nema nade. :lol: Vremena su chupava,ali kad je upoznas bez love,znas da te voli i postuje zbog tebe samog.Sretno
Cholina_Lokica

#60 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Cholina_Lokica »

ma moRe kako ne moRe :D samo treba volje :D bar cete oboje biti u kondiciji poslije dugih setnji :D setate i sexate se, trece vam nema, i extra vam bude :D :lol:
a onog sa 4 km prebij ako naidje :lol: :lol:
mostarac

#61 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

mislim da je to svima ovdje jasno, pa i samom postavljacu teme, al mislim da tip pita mozes li biti kokuz i imat curu koja lici na nesto i sa otprilike 27 godina ti joj nisi prvi momak.
ne kazem da je nemoguce, al jako tesko.
mostarac

#63 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

zagazaga wrote:
tebao si nekad bar pokušati...neb'te bog ubio :roll:
Bond_JaneBond wrote:Mozes biti totalni kokuz i imati curu, ako nisi glup.
a ne čitati gluposti :-) :-)

Da bi lakše razlučili doživljaje dvaju pokusnih kunića, doživljaju jednog zamorca su napisani crnom, a drugog crvenom bojom ... :skoljka: :zjev:
ja nisam ni postavio ovo kao stvarni dogadjaj iz zivota, al na obje teme vasa cijela prica i argumenti se zasnivaju na tome da kazu da sam ja glup. Moja se prica s druge strane zasniva na cinjenicama jbg :D
mostarac

#64 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote::lol: :lol: :lol: A napise se clanak da se kritikuje neka LOSA pojava u drustvu kao sto su sponzoruse i on postavlja link za taj clanak na forumu kao argument za svoju tvrdnju...
Sponzorusa ima, bilo ih je, i Bog zna bice ih, to je cinjenica, ali ima i muskih i zenskih.. To ti u zivotu ne treba osim ako nisi isfrustriran(tesko se lijeci narocito ako je bazirano kod muskaraca na velicini ili malim spolovilom), nesiguran(sto se da izlijeciti ili ispraviti)..I postavljacu teme porucujem :D :lol: da ako je pametan, ne mora biti ni plaho lijep moze naci normalnu i privlacnu curu iako je kokuz po svim mjerilima..To sto su neke Mostarke ili Sarajke ili Beogradjanke sponzoruse te ne treba sprijeciti da pokusas...Kazes da si tek zavrsio faks, izlazi, druzi se i upoznaces ih dosta koje su kao i ti.

LOSA pojava u drustvu je ovdje postalo pravilo nazalost. Ako ti to ne vidis ja ti ne mogu pomoci. Na kraju krajeva nisam vidio da su se cure ubile da me demantuju na onoj temi kad sam rekao da zene ne vole ni dobre ni lose momke, nego one koje imaju para. Jbt ja fakat ne mogu vjerovat gdje vi zivite i kakve vi iluzije imate u glavi.
Ja ne kazem da se nece naci poneki incident da kokuz pokupi drama curu onako na sarm, al jedna lasta ne cini proljece jbg.
anais_nin

#65 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anais_nin »

mostarac wrote: LOSA pojava u drustvu je ovdje postalo pravilo nazalost. Ako ti to ne vidis ja ti ne mogu pomoci. Na kraju krajeva nisam vidio da su se cure ubile da me demantuju na onoj temi kad sam rekao da zene ne vole ni dobre ni lose momke, nego one koje imaju para. Jbt ja fakat ne mogu vjerovat gdje vi zivite i kakve vi iluzije imate u glavi.
Ja ne kazem da se nece naci poneki incident da kokuz pokupi drama curu onako na sarm, al jedna lasta ne cini proljece jbg.
a cime bismo to trebale da te demantujemo? :) izjavama tipa "evo ja nisam sponzorusa" :) pa moze i lopov za sebe reci da nije lopov...a i lazov za sebe da nije lazov :D evo ti Zoya fino i konkretno navede primjer jako lijepe veze koja ni po cemu nije bila zasnovana na materijalnom interesu i koja je fino durala bez obzira na nedostatak materijalnih sredstava :) opstaju i opstajale su ne samo veze nego i mnogi brakovi i za vrijeme i nakon rata kada su generacije nasih roditelja, i nekih malo starijih od nas gubili ama bas sve (materijalno...a puno cesce i puno vise od toga :roll:)...
je li treba da ti pricam kao i zoya da smo (nekadasnji) dragi i ja znali pregurati mjesece kad on nije nikako radio, a meni plata mjesecima kasnila (a znamo i ti i ja da to ni u mostaru, a ni sirom BiH nije rijetka pojava), pa se jedva namicalo za one osnovne zivotne potrebe, a kamoli za "randese" i "izlaske"...pa se opet i te kako duralo :) bitno nam je bilo da smo zajedno...pa smo i u tim momentima znali zoru docekati zajedno, cak i nakon godina veze, jer smo se eto zapricali :)
pare, izgled, sve se to moze u tren oka promjeniti.....vrijeme, okolnosti cine svoje...ali neciji karakter...vrijednost nekog kao osobe...to se puno teze mjenja :) ne pomazu tu ni pare, ni plasticne operacije :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#66 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

anais_nin wrote: a cime bismo to trebale da te demantujemo? :) izjavama tipa "evo ja nisam sponzorusa" :) pa moze i lopov za sebe reci da nije lopov...a i lazov za sebe da nije lazov :D evo ti Zoya fino i konkretno navede primjer jako lijepe veze koja ni po cemu nije bila zasnovana na materijalnom interesu i koja je fino durala bez obzira na nedostatak materijalnih sredstava :) opstaju i opstajale su ne samo veze nego i mnogi brakovi i za vrijeme i nakon rata kada su generacije nasih roditelja, i nekih malo starijih od nas gubili ama bas sve (materijalno...a puno cesce i puno vise od toga :roll:)...
je li treba da ti pricam kao i zoya da smo (nekadasnji) dragi i ja znali pregurati mjesece kad on nije nikako radio, a meni plata mjesecima kasnila (a znamo i ti i ja da to ni u mostaru, a ni sirom BiH nije rijetka pojava), pa se jedva namicalo za one osnovne zivotne potrebe, a kamoli za "randese" i "izlaske"...pa se opet i te kako duralo :) bitno nam je bilo da smo zajedno...pa smo i u tim momentima znali zoru docekati zajedno, cak i nakon godina veze, jer smo se eto zapricali :)
pare, izgled, sve se to moze u tren oka promjeniti.....vrijeme, okolnosti cine svoje...ali neciji karakter...vrijednost nekog kao osobe...to se puno teze mjenja :) ne pomazu tu ni pare, ni plasticne operacije :)
da dopunim anais pogledom iz muške perspektive.

jeste, moguće je. ja isto govorim iz prve ruke. student sam, fakultet se lagano bliži kraju, a ja go kokuz. nije baš da se ne može naći posla. može se, ali onda trpi fakultet, a to ne želim ni pod razno. znači, šuti i trpi zasad.
ali šta se dešava, gledam oko sebe, lijepe djevojke svuda okolo, milina čovjeku pogledati, a ja kokuz ne mogu sebi redovno priuštiti redovne izlaske, sjediš kući, hvata te monotonija (kako svi mogu osim mene :-) ), čak ti se više i ne studira, samo bi vegetirao...

i onda naleti tako jedno preslatko stvorenje, neopterećeno tim stvarima i pokaže ti koliko TI ustvari vrijediš, koliko toga dobrog imaš što ostali ne vide (ustvari ne žele vidjeti) i život odjednom postane ljepši, smisleniji i mnogo lakši...

evo, čak i učiš u ove sitne sate :lol: :D

samo naprijed ;-)
Last edited by Chmoljo on 30/03/2009 04:05, edited 2 times in total.
anais_nin

#67 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anais_nin »

Bond_JaneBond wrote:Mozes biti totalni kokuz i imati curu, ako nisi glup.
eh al sad da ja kazem da je puno teze upoznati nekog inteligentnog tipa koji je uz to dobar covjek + heteroseksualan + slobodan, nego bilo koju drugu vrstu muskarca rekli bi mi da generalizujem :evil: a nije generalizacija tvrditi da su zene uglavnom sponzoruse ili interesdzije :-) eh da su karakterni inteligentni likovi cesti kao i oni koji lazu, varaju i opcenito iza sebe ostavljaju haos, ili oni koji misle da se manje vise sve moze kupiti pa i zensko ili oni koji smatraju da zena treba da "izgleda" i sto manje razmislja i naravno uz to obavlja i sve svoje ostale "zenske" (kucanske i bracne) "duznosti"...eh bilo bi fino :)
anais_nin

#68 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anais_nin »

Chmoljo wrote: da dopunim anais pogledom iz muške perspektive.

jeste, moguće je. ja isto govorim iz prve ruke. student sam, fakultet se lagano bliži kraju, a ja go kokuz. nije baš da se ne može naći posla. može se, ali onda trpi fakultet, a to ne želim ni pod razno. znači, šuti i trpi zasad.
ali šta se dešava, gledam oko sebe, lijepe djevojke svuda okolo, milina čovjeku pogledati, a ja kokuz ne mogu sebi redovno priuštiti redovne izlaske, sjediš kući, hvata te monotonija (kako svi mogu osim mene :-) ), čak ti se više i ne studira, samo bi vegetirao...

i onda naleti tako jedna preslatko stvorenje, neopterećeno tim stvarima i pokaže ti koliko TI ustvari vrijediš, koliko toga dobrog imaš što ostali ne vide (ustvari ne žele vidjeti) i život odjednom postane ljepši, smisleniji i mnogo lakši...

evo, čak i učiš u ove sitne sate :lol: :D

samo naprijed ;-)
divno chmoljo :) :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#69 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

kad se nema para ne izlazi se iz kuće :mrgreen:
zgembo_sa

#70 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zgembo_sa »

Nije, barem ne duze od jedan dan.
SsTtEeLlAa

#71 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by SsTtEeLlAa »

mostarac wrote:da samo sto je njegov primjerak onako dobre trebe, a da nije sponzorusa prilican izuzetak na nasim prostorima i stvarno lik iz filma tj. iz bajke :D
joj sto si ti uvijek negativan :D
metal_rules_cura

#72 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by metal_rules_cura »

Tek sad poceh pratiti temu... Nisam nikad vezala emotivno ispunjenje sa nekim (ako ono vec postoji, pretpostavimo) za neke kolicine novca. To ne znaci da covjek cijeli zivot treba da se zadovolji minimalnim pa analogno tome i pati, ali u fazi upoznavanja i eventualne izgradnje neceg vaseg zajednickog mozete jako kvalitetno provesti (i osmisliti) zajednicke trenutke i bez nekog novca. Barem sam ja uvijek mogla :-) :)
pustopoljina

#73 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by pustopoljina »

ne bih da vrsim projekcije...ali posto ga citam na dosta tema,i uvijek crnjaci o zenama,projekcija je neizbjezna-pogotovo sto vrsim projekciju jednog njegovog sugradjanina:D koliko se ja razumijem u medEcinu,mislim da mostarac ima problem.
njemu je dokaz da kokuz ne moze imati curu-sto kokuz ne moze imati drama curu (na stranu sto ja mislim da moze,ali izuzeci njemu nisu dovoljni-tek kad bi bilo pravilo-onda bi to nesto).
ja mislim da je njemu svaka cura drama cura dok je ne dobije-kad je dobije,onda je to bezvezna treba- ali jos kad bi onu...e ono je drama cura...i tako u nedogled...
drama cura ostaje zauvijek nedostizna.
necu pitati-a sto bi to kokuz trebao imati drama curu? zato sto kokuz misli da je king? zato sto kokuzu treba potvrda? zato sto onda nece biti kokuz? zato sto je kokuz kompleksas koji mora imati naj-trebu u gradu da bi sam u svojim ocima bio vrijedan?
reci cu samo-svaka krpa nadje zakrpu.
to sto neko misli da ako na jutenu vrecu stavi svilenu zakrpu-da ce vreca postati svilena,to je vec drugi padez...
curu je definitivno moguce imati i u najgorem siromastvu-dokazano i zavrseno.
e-ali treba setati miss sa doktoratom i firmom u vlasnstvu, da bi se nesto dokazalo? mislim da bi i u situaciji da seta miss-doticni kokuz u njoj opet vidio neku sanelu,a neka druga koju jos nije prosetao bi dobila titulu-drama cure.
hoce li me neko demantovati? :P
lolita_xx

#74 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by lolita_xx »

budimo realni.
kad si u srednjoj skoli, uglavnom nema niko previse, pa ti nekako to nije ni vazno, opet kad studiras, nije bitno... kasnije, mislim da je skoro nemoguce imati. jer kasnije i zene ocekuju i traze vise. dosadi i setnja. hoces malo i na putovanje neko. pa neki poklon. inace nisam materijalista, niti mi je to bitno kod ljudi, ali ne bih mogla biti s neki ko cijeli dan sjedi kuci, nista ne radi i jedva ima za kafu.

mozemo mi govoriti da je moguce i sve to, jeste naravno, ali veoma tesko (gledam svijet oko sebe, a ne onako kako bih ja zeljela da bude).

i da, mozes imati, ali ako lici na nesto i ako ima posao, i ako zna sta hoce, skoro nemoguce :)
mostarac

#75 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

pustopoljina wrote:ne bih da vrsim projekcije...ali posto ga citam na dosta tema,i uvijek crnjaci o zenama,projekcija je neizbjezna-pogotovo sto vrsim projekciju jednog njegovog sugradjanina:D koliko se ja razumijem u medEcinu,mislim da mostarac ima problem.
njemu je dokaz da kokuz ne moze imati curu-sto kokuz ne moze imati drama curu (na stranu sto ja mislim da moze,ali izuzeci njemu nisu dovoljni-tek kad bi bilo pravilo-onda bi to nesto).
ja mislim da je njemu svaka cura drama cura dok je ne dobije-kad je dobije,onda je to bezvezna treba- ali jos kad bi onu...e ono je drama cura...i tako u nedogled...
drama cura ostaje zauvijek nedostizna.
necu pitati-a sto bi to kokuz trebao imati drama curu? zato sto kokuz misli da je king? zato sto kokuzu treba potvrda? zato sto onda nece biti kokuz? zato sto je kokuz kompleksas koji mora imati naj-trebu u gradu da bi sam u svojim ocima bio vrijedan?
reci cu samo-svaka krpa nadje zakrpu.
to sto neko misli da ako na jutenu vrecu stavi svilenu zakrpu-da ce vreca postati svilena,to je vec drugi padez...
curu je definitivno moguce imati i u najgorem siromastvu-dokazano i zavrseno.
e-ali treba setati miss sa doktoratom i firmom u vlasnstvu, da bi se nesto dokazalo? mislim da bi i u situaciji da seta miss-doticni kokuz u njoj opet vidio neku sanelu,a neka druga koju jos nije prosetao bi dobila titulu-drama cure.
hoce li me neko demantovati? :P
obzirom da sam prozvan da se oglasim :D
Upalile se zene ko fitilj, ocekivano :D
ja na ovom pdf pisem vrlo rijetko, al kad pisem ne zelim glumiti ni sekunde, jer nemam potrebu da sebe predstavljam drugacijim nego sto jesam, a kao sto vec rekoh draze su mi kurve od laznih svetica, djevica i zaljubljenih princeza. Ja ne mislim lagati jer nema svrhe. Mozete se vi upinjat koliko hocete da mi dokazete suprotno, al situacija na terenu je skroz drugacija i to je ono sto je cinjenica. Optuzivati nekoga da je lose da zeli pored sebe imati sto ljepsu ili lijepu curu je apsurdno. Cujete li ili citate li vi sebe sta pisete? Ja sam rekao da kokuz moze imati curu, samo je pitanje kakvu i to je cinjenica koja stoji i dokazuje se svaki dan na ulici i na jedan vas primjer romanticne price ja mogu dati uvijek 10 primjera sa suprotne strane. Nakon toga sto ja kazem da kokuz moze imati curu samo je pitanje kakvu, dama mene optuzi u stilu kako te nije stid da zelis da imas lijepu curu. I onda ona meni kaze da imam medicinski problem :D
kokuz ne misli da je king, kokuz ne misli da je ovo ili ono, ali prirodno je da zeli lijepu curu, al i sama kazes zasto bi kokuz imao lijepu curu? Da ti ne objasnjavam sta si ovim rekla, jer bi mogao biti jos vise kasapljen od svetica i prijateljica, a ako bi to nazvao pravim imenom, mogao bi dobiti i ban. Znaci ne zeli kokuz lijepu curu da bi on imao nekoga da pokaze u gradu, nego zeli lijepu curu zato sto svaki covjek zeli prirodno, al najlakse je opet prebaciti lopticu.
Znaci ne radi se ovdje o kokuzu kao kokuzu, nego se radi o tome da kokuzi tesko dolaze do lijepih zena, ako ta ljepota ne podrazumjeva ono lijepa je i dobra u dusi :D To je cinjenica, a ne greska kokuza sto zele imati lijepu zenu. Svaki muskarac je zeli i nema veze sa njenim obrazovnim, imovinskim ili nekim drugim statusom. Ima veze normalnim ljudima da nije glupa, kao sto i zenama igra ulogu da doticni nije glup, al ruku na srve to o cemu ti pricas je prodavanje suplje.
Meni je zao dame moje al u ovom slucaju nije do muskaraca, ni do muskih kompleksa, ni do slicnih stvari. Ovdje se radi o necemu drugom, a ako vas to boli jbg, nisam ja kriv.

@lolita rece realno onako kako jest, bez suplje price
Post Reply