Dilema
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dark side of the moon
#51 Re: Dilema
ma plehni je jednom po guzici i ako se nasmije tvoja je...svaka druga reakcija mrtav si 
-
Kjajević Majko
#52 Re: Dilema
Pozovi je na kafu ispričajte se, ismijte, zgrabi je i poljubi. Ili je bar uhvati za ruku pa ako vidiš da ne odbija poljubi je..
Šta god radio nemoj reći da ti se sviđa preko msna. Ako te odbije bar si ukrao jednu pusu. 
Četiri iste priče na početku? Jeste sigurni da se ne znate van foruma? Provjerite vi to...

Četiri iste priče na početku? Jeste sigurni da se ne znate van foruma? Provjerite vi to...
-
smileys
#53 Re: Dilema
Problem rijesen!
Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota!
Sala mala, ma malo sam pazljivije pratio "signale" i njeno ponasanje i zakljucio da to ipak nije ono sto ja ocekujem...
Nastavljam coolirati i druzit se s njom, al je necu napadat...
Hvala svima na savjetima i na zezancijama, a bilo ih je bas smjesnih...
Pozz...
Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota!
Sala mala, ma malo sam pazljivije pratio "signale" i njeno ponasanje i zakljucio da to ipak nije ono sto ja ocekujem...
Hvala svima na savjetima i na zezancijama, a bilo ih je bas smjesnih...
Pozz...
-
Kjajević Majko
#54 Re: Dilema
Sa sljedećom odma u startu šalji signale da ne želiš samo prijateljicu. Znam jednog koji ima previše prijateljica i nije nimalo sretan zbog toga.
-
d2
#55 Re: Dilema
drago mi je da si poslusao, nije mi drago sto nisi nasao stra si trazio.smileys wrote:Problem rijesen!
Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota!![]()
![]()
![]()
Hvala svima na savjetima i na zezancijama, a bilo ih je bas smjesnih...![]()
Pozz...
sretno
- scorpion7
#56 Re: Dilema
Ma odma u ATAK
....ja sam se uvijek ponasaho kao da prijateljstvo izmedju zhene i muskarca nije moguce

-
kenanz
#57 Re: Dilema
ma ja mislim da bi mu najbolje bilo da nadje neku drugu... ima i boljih od nje...
ja sam tako skoro dvije godine jednoj djevojci sa faxa (koja je bila i najfrendica) pokusao da pokazem svoju ljubav... svi su sve kontali, ali ona nikako... i nakon svega toga...ja se krenem shemiti sa drugom kolegicom...naravno tu bude svega i svacega i skontam ja nece to bas biti povoljan ishod za mene i tako nadjem trecu koju uskoro namjerav da zaprosim...
ja sam tako skoro dvije godine jednoj djevojci sa faxa (koja je bila i najfrendica) pokusao da pokazem svoju ljubav... svi su sve kontali, ali ona nikako... i nakon svega toga...ja se krenem shemiti sa drugom kolegicom...naravno tu bude svega i svacega i skontam ja nece to bas biti povoljan ishod za mene i tako nadjem trecu koju uskoro namjerav da zaprosim...
- Irm@
#58 Re: Dilema
eno ga sad... ccc straasnosmileys wrote:Problem rijesen!
Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota!![]()
![]()
![]()
Pozz...
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080607034
-
Benighted
#59 Re: Dilema
Drug nemoj ciniti tu gresku...Nemoj odustajat,uglavnom sta bude da bude,sve je bolje od stanja u kome se trenutno nalazis...smileys wrote:Problem rijesen!
![]()
![]()
Pozz...
-
d2
#61 Re: Dilema
imaProzor wrote:nema musko-zenskih prijateljstava
-
Dindi
#62 Re: Dilema
I ja se slazem da ima samo ne sa bivsimd2 wrote:imaProzor wrote:nema musko-zenskih prijateljstava
- Prozor
#63 Re: Dilema
ma salim se ja, naravno da ima, ali po primjeru autora teme tu je uvijek skakljivije... jest da se fura da je to isto k´o i isto-spolno prijateljstvo i sve, i moze bit, ali brate bil´ tebi bilo skroz normalno da ti zena ide kod "prijatelja" nekol´ko sati na kafu ko kod prijateljice, ili obratno... to mozda funkcionise odlicno u skoli, faxu, ali u zivotu svako druzenje dva spola moze postat vise, ako su oba slobodni, i to ne mozete negirat... ali sa druge strane, prijatelj je prijatelj i nema nista sto kaze da ne moze bit i zensko i musko...hajd laku noc...