Dilema

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

dark side of the moon

#51 Re: Dilema

Post by dark side of the moon »

ma plehni je jednom po guzici i ako se nasmije tvoja je...svaka druga reakcija mrtav si :D
Kjajević Majko

#52 Re: Dilema

Post by Kjajević Majko »

Pozovi je na kafu ispričajte se, ismijte, zgrabi je i poljubi. Ili je bar uhvati za ruku pa ako vidiš da ne odbija poljubi je.. :thumbup: Šta god radio nemoj reći da ti se sviđa preko msna. Ako te odbije bar si ukrao jednu pusu. :D

Četiri iste priče na početku? Jeste sigurni da se ne znate van foruma? Provjerite vi to... :wink: :D
smileys

#53 Re: Dilema

Post by smileys »

Problem rijesen!

Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota! :D :D :-)

Sala mala, ma malo sam pazljivije pratio "signale" i njeno ponasanje i zakljucio da to ipak nije ono sto ja ocekujem...
Nastavljam coolirati i druzit se s njom, al je necu napadat...

Hvala svima na savjetima i na zezancijama, a bilo ih je bas smjesnih... :thumbup:
Pozz...
Kjajević Majko

#54 Re: Dilema

Post by Kjajević Majko »

:thumbup:
Sa sljedećom odma u startu šalji signale da ne želiš samo prijateljicu. Znam jednog koji ima previše prijateljica i nije nimalo sretan zbog toga. :D
d2

#55 Re: Dilema

Post by d2 »

smileys wrote:Problem rijesen!

Rekao sam joj, ona pozitivno odgovorila, sad smo skupa i zivjet cemo sretno do kraja zivota! :D :D :-)

Sala mala, ma malo sam pazljivije pratio "signale" i njeno ponasanje i zakljucio da to ipak nije ono sto ja ocekujem...

Hvala svima na savjetima i na zezancijama, a bilo ih je bas smjesnih... :thumbup:
Pozz...
drago mi je da si poslusao, nije mi drago sto nisi nasao stra si trazio.
sretno
scorpion7

#56 Re: Dilema

Post by scorpion7 »

Ma odma u ATAK :D ....ja sam se uvijek ponasaho kao da prijateljstvo izmedju zhene i muskarca nije moguce :D :D :D
kenanz

#57 Re: Dilema

Post by kenanz »

ma ja mislim da bi mu najbolje bilo da nadje neku drugu... ima i boljih od nje...

ja sam tako skoro dvije godine jednoj djevojci sa faxa (koja je bila i najfrendica) pokusao da pokazem svoju ljubav... svi su sve kontali, ali ona nikako... i nakon svega toga...ja se krenem shemiti sa drugom kolegicom...naravno tu bude svega i svacega i skontam ja nece to bas biti povoljan ishod za mene i tako nadjem trecu koju uskoro namjerav da zaprosim...
Irm@

#58 Re: Dilema

Post by Irm@ »

Pozz...
eno ga sad... ccc straasno :D :-D

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080607034 :D :-D
Benighted

#59 Re: Dilema

Post by Benighted »

Pozz...
Drug nemoj ciniti tu gresku...Nemoj odustajat,uglavnom sta bude da bude,sve je bolje od stanja u kome se trenutno nalazis...
Prozor

#60 Re: Dilema

Post by Prozor »

nema musko-zenskih prijateljstava
d2

#61 Re: Dilema

Post by d2 »

Prozor wrote:nema musko-zenskih prijateljstava
ima
Dindi

#62 Re: Dilema

Post by Dindi »

d2 wrote:
Prozor wrote:nema musko-zenskih prijateljstava
ima
I ja se slazem da ima samo ne sa bivsim :D
Prozor

#63 Re: Dilema

Post by Prozor »

ma salim se ja, naravno da ima, ali po primjeru autora teme tu je uvijek skakljivije... jest da se fura da je to isto k´o i isto-spolno prijateljstvo i sve, i moze bit, ali brate bil´ tebi bilo skroz normalno da ti zena ide kod "prijatelja" nekol´ko sati na kafu ko kod prijateljice, ili obratno... to mozda funkcionise odlicno u skoli, faxu, ali u zivotu svako druzenje dva spola moze postat vise, ako su oba slobodni, i to ne mozete negirat... ali sa druge strane, prijatelj je prijatelj i nema nista sto kaze da ne moze bit i zensko i musko...hajd laku noc...
Post Reply