Buahahahhahahaha

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

nebi

#1 Buahahahhahahaha

Post by nebi »

Zena bez greske

Pise: Anila GAJEVIC

Fali mi jos jedno desetak godina, pa da kao Alka Vuica pocnem pisati kako nijedan muskarac nije zelio ostariti sa mnom. Sve sto mi se u posljednjih sest mjeseci, koliko sam slobodna zena, desilo, polako me tjera da se vec zabrinem nad svojom buducnoscu.

Kada zena izadje iz duge i ozbiljne veze, treba joj ili duzi odmor od muskaraca ili potpuno suprotno, sto brzi ulazak novog muskarca u njen zivot. Ja sam izabrala ovo drugo. Ja bih mozda sad bila sretna i zaljubljena zena da se novi muskarac malo duze zadrzao – problem je u tome sto se pojavilo mnogo novih muskaraca koji su brzo usli u moj zivot, a onda jos brze izasli iz njega. Istina, nisam ni ja pokazivala preveliki interes za njihovim ostankom, ali sam se ozbiljno zabrinula primijetivsi kako nasi muskarci tako olako prelaze prag intimnosti i drsko ruse distance koje zena postavi. Jednom sam primijetila bas u ovoj kolumni da je to zbog moje nove, plave boje kose.

Kako god, jednoj zeni koja je tri godine bila posvecena samo jednom muskarcu, nije bas uobicajeno kada joj decko koji je vidi drugi put u zivotu kaze: ti veceras ides sa mnom, ili kada joj poznanik posalje poziv za jutarnju kafu u njegovom stanu. Bez ikakvog prethodnog feedbacka, ti muskarci dozvoljavaju sebi da sasvim normalno udju u neciji prostor, naprave malo rusvaja i onda izjure. A onda ja moram pospremati nered.

Nisam znala da ce moja knjiga pjesama Bivsa izazvati toliki interes mojih bivsih. Iako sa vecinom nisam ostala ni u kakvom kontaktu i pojma nemam ni gdje se nalaze, niti me to mnogo zanima, sama insinuacija naslova knjige njih je zaintrigirala. Pisem li o nekom od njih i ima li ijedna pjesma posvecena njima? Evo, sad javno priznajem, nema potrebe da se zanosite i trosite desetak maraka na kupovinu - ne pisem o vama. Jedan bivsi je na nekom blogu objavio pjesmu koju je meni napisao, nakon sto je procitao knjigu, valjda razocaran sto nije bio dovoljno inspirativan za mene i sto se nije pronasao ni u jednoj pjesmi. Drugi mi se pak vrlo ljubazno javio s pitanjem gdje moze nabaviti knjigu. Sta bi se tek desilo da sam objavila roman slican onom sto ga je napisala srbijanska kontroverzna novinarka Anabela Basalo? Zena s greskom u njenom smislu ipak nisam. A ni zene bez greske ne prolaze najbolje.

Svi ovi bivsi zanimljivo su iskustvo. Nazalost, samo to, jer prostor koji im ja posvecujem reciprocitetan je onome sto oni meni pruzaju. Mnogo zanimljivije bit ce kad se neko odluci na hrabar potez – ostati sa mnom. A onda mu mozda i posvetim koju pjesmu.

Stoga, primam samo ozbiljne ponude.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komentar "Walterove" kolumnistkinje Anile Gajevic (ja imena,jebem joj kumu),jedan od primjera umotvorina Fatmirove momcadi,koji valjda dokazuje da lobotomirani sef mora imati lobotomirane saradnike.
Kolumna je jeftina kopija odgovarajuce kolumne u "Startu",iz pera Dzenane Aladjuz.Inace,doticna Anila je po mom misljenju razlog da sve vise muskaraca postaju homoseksualci.
Image
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

U pravom mahu sam procitala "komunistkinje Anile" :lol: :lol:
oci gdje ste danas :( :D :D :D
nebi

Post by nebi »

Soul_Sista wrote:U pravom mahu sam procitala "komunistkinje Anile" :lol: :lol:
Sta je,nismo nesto duboki danas? :D :D
stickitout

Post by stickitout »

E koji li su joj ti bivsi to mene interesuje. Volio bih da je neko od moje raje ne bi taj izlazio iz kuce barem mjesec dana.... :D :D :D
Glumica

Post by Glumica »

:-) :D
pitt

Post by pitt »

stickitout wrote:E koji li su joj ti bivsi to mene interesuje. Volio bih da je neko od moje raje ne bi taj izlazio iz kuce barem mjesec dana.... :D :D :D
Pazi ti kako pricas o mojoj bivsoj :D:D
Toozla

Post by Toozla »

pitt wrote:
stickitout wrote:E koji li su joj ti bivsi to mene interesuje. Volio bih da je neko od moje raje ne bi taj izlazio iz kuce barem mjesec dana.... :D :D :D
Pazi ti kako pricas o mojoj bivsoj :D:D
...aaaa, zato si ti orla uzeo.... :D
pitt

Post by pitt »

Sta uzeo samo....i ime promjenio :D:D:D
Toozla

Post by Toozla »

...nije ti lako...ja bih planetu mjenjao.... :D
nebi

Post by nebi »

pitt wrote: Pazi ti kako pricas o mojoj bivsoj :D:D
Bogamm,pitt,nesto ti ne vjerujem... :D
jedino ako si ga prije koitusa dizao gradjevinskim kranom.
daljnji

Post by daljnji »

Sta kaze, brzo joj udju, a jos brze izadju...stvarno neozbiljno... :D
stickitout

Post by stickitout »

Toozla wrote:...nije ti lako...ja bih planetu mjenjao.... :D
A ja cim bih malo ustedio uputio bih se na plasticnu hirurgiju.... :D ...za svaki slucaj.... :D
pitt

Post by pitt »

Odradjeno...prije nisam imo bvelik nos a sad me pinokio zovu :D:D
misici

Post by misici »

Fakat vidim da ste neinformisani. Njen bivsi je glumac Mirvad Kuric, popularni Rile. I to svi znaju.
Uostalom, zar ne vidite da se cura zajebava?!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

i ja majke mi :D:D:D
boris23

Post by boris23 »

Ja sam citao njenu kolumnu prije. Pisala je o kulturi i ok su joj tekstovi. S ovim je malo pretjerala. Ipak sumnjam da je pisala o sebi. Niko nije tako iskren.
nebi

Post by nebi »

Evidentno je pisala o sebi,jer spominje knjigu poezije "Bivsa".
dilayla

Post by dilayla »

sram vas bilo da tako pricate o mojoj skolskoj prijateljici :D doduse jako jaaaako pekavoj :-x :D
daljnji

Post by daljnji »

Zoomy, znam i ja jednog slicnog...sad bi on "Jooo, jaranU, mo's mislit' kad ga ova zabali....", "...a ne bi joj dao naocale da skine..." itd... :D :D :D
bug

Post by bug »

sicky ba zar si ti 'vako stara :D
Truba

Post by Truba »

dilayla wrote:sram vas bilo da tako pricate o mojoj skolskoj prijateljici :D doduse jako jaaaako pekavoj :-x :D
:D:D:D ljepša si od nje :D:D:D
dilayla

Post by dilayla »

komi wrote:
dilayla wrote:sram vas bilo da tako pricate o mojoj skolskoj prijateljici :D doduse jako jaaaako pekavoj :-x :D
:D:D:D ljepša si od nje :D:D:D
Komi...vidjeh te danas :D na Senderiji..suncas se :-)

bug... godinu sam mladja od nje ali sam isto obla k'o ona ...uhhh bljak sta i ja pricam :x
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

komi wrote:
i ja majke mi :D:D:D
Komi, to je znak majke mi!!! :D :D :D
Truba

Post by Truba »

dilayla wrote:Komi...vidjeh te danas :D na Senderiji..suncas se :-)
he he

u torbi držah diplomu :D:D:D stavih je na kameni zidić... kad se sjetih nabujale miljacke.... :D:D:D rekoh sebi... nećeš upasti a ako upadneš idem i ja za tobom:D:D:D a ne znam plivati :D:D:D bruka... obično se udave kad ne završe faks :D:D:D

inače... trebala si me vidjeti kad sam desetak minuta prije ždrao hamburger kod Taleta... al sam se bio umeljo majonezom i kečapom :D:D:D
dilayla

Post by dilayla »

I ja sam se umeljala majonezom jutros :(
Post Reply