Bol za tobom...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sure_alma
#1 Bol za tobom...
Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
- zena21
#3 Re: Bol za tobom...
Jeli ovo prica onako, ili je stvarno?sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
- lejlasa
Z, ti to meni na mukuStitch__ wrote:Sh, ne podsjeca li te ovo na F
btw, sanjala sam nocas da ga je ispred neke samoposluge udarila velika vatrena lopta
Majke mi, to sam sanjala
-
porCelaiN
sve se dešava sa nekim razlogom, tako je vjerovatno postojao i neki dobar razlog što su se vaši putevi razišli.. doživjeli ste vaš trenutak sreće..čuvaj ga i sjećaj ga se kad ti je najteže.. ne da ti bude još teže zbog nečega što si imala a nemaš više.. nego da te podsjeti da sreća postoji i da se može naći 
-
edu
#9 Re: Bol za tobom...
meni ovo lici na neku pjesmu..mislim da nesto 'vako mozemo ocekivati na novom albumu amele zukovic..sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
- lejlasa
ding-dong wrote:zao mi je ali ti ne mogu oprostiti...ti si kriva...sama si napisala sve...
nemoj mi vise pisati po forumima iprestani me zvati na telefon kasno nocu...
Ti se izgleda mozes upisati i na temu o cudacima koji te opsjedaju
-
ding-dong
Draga Alma,
U prethodnoj sam kao poruci pokusao biti duhovit. Kazem "kao" jer sam ispao los i okrutan, ismijavuci se sa tvojim bolom jednako kao i nekoliko drugih budaletina sa ovog zivahnog cyber mjesta. Stoga ti se zelim izviniti za to.
Procitao sam pazljivo tvoju poruku momku kojeg si voljela. Bez obzira kako ste se rastali i radi kojih razloga vasa veza ne mora biti gotova. Svaki naredni dan donosi novu priliku i to je ono najzanimljivije u svemu: sto ne znamo sta ce se sutra dogoditi. U ljubavi, cesto se sutra desavaju super dobre i pozitivne stvari. Stari se momci vracaju, stare se veze ozive...Iz svakog od tih iskustava izlazimo iskusniji i sigurniji, znajuci kako prepoznati ono dobro, kako to dobro paziti i posvetiti mu se.
Sjecanja koja nosis o vama su spomenik vasoj vezi. I temelj sigurnosti i vjerovanja da cete ponovo biti zajedno nekad.
Puno pozdrava
U prethodnoj sam kao poruci pokusao biti duhovit. Kazem "kao" jer sam ispao los i okrutan, ismijavuci se sa tvojim bolom jednako kao i nekoliko drugih budaletina sa ovog zivahnog cyber mjesta. Stoga ti se zelim izviniti za to.
Procitao sam pazljivo tvoju poruku momku kojeg si voljela. Bez obzira kako ste se rastali i radi kojih razloga vasa veza ne mora biti gotova. Svaki naredni dan donosi novu priliku i to je ono najzanimljivije u svemu: sto ne znamo sta ce se sutra dogoditi. U ljubavi, cesto se sutra desavaju super dobre i pozitivne stvari. Stari se momci vracaju, stare se veze ozive...Iz svakog od tih iskustava izlazimo iskusniji i sigurniji, znajuci kako prepoznati ono dobro, kako to dobro paziti i posvetiti mu se.
Sjecanja koja nosis o vama su spomenik vasoj vezi. I temelj sigurnosti i vjerovanja da cete ponovo biti zajedno nekad.
Puno pozdrava
-
ŠupljaHolik
#16 Re: Bol za tobom...
To ti je Dulasovo kameno srce.sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
To su kamena srca.Okamenjena srca onih što su te voljeli.Kad neko ko te volio umre iznevjeren,neuzvraćene ljubavi, njegovo srce se skameni.I prati te.Ne možeš pobjeći,ni otići dovoljno daleko.Dođe čas,i ono te nađe. Kad se to desi,više za tebe nema mira.Ni na ovom ni na onom svijetu. Osim ako ga ne poneseš sa sobom u grob.
Tako nekako
- upala
#18 Re: Bol za tobom...
uh mama draga ko da ce Sudnji dan!ŠupljaHolik wrote:To ti je Dulasovo kameno srce.sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
To su kamena srca.Okamenjena srca onih što su te voljeli.Kad neko ko te volio umre iznevjeren,neuzvraćene ljubavi, njegovo srce se skameni.I prati te.Ne možeš pobjeći,ni otići dovoljno daleko.Dođe čas,i ono te nađe. Kad se to desi,više za tebe nema mira.Ni na ovom ni na onom svijetu. Osim ako ga ne poneseš sa sobom u grob.
Tako nekako
- manijak1
- flora.sa
da istina...pala mi je na pametmanijak1 wrote:![]()
![]()
Totalni opoziv .....
mojih postova .....na ovako tužnoj temi
nekako se sjećam da ova sure alma .....ima sve deprimirajuće teme .....a ja kad ih posjetim
.....nestanem
.
sjetiti se samo teme Ti budi daleko
Alma...budi sretna zato sto je on sada sretan
- manijak1
Džaba pišeš ......obrisaće te 
-
Max.Cherry
#25 Re: Bol za tobom...
Sebe, sebe, jakako, jebem li ti papriku!sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo... kako bi bilo da smo ostali skupa... otisla daleko i evo me sad… nisi dozvolio da te slomim… ma niko nije kriv za to… a mozda samo samu sebe…