Bol za tobom...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sure_alma

#1 Bol za tobom...

Post by sure_alma »

Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
Sretno Biće

Post by Sretno Biće »

:roll: :-)
zena21

#3 Re: Bol za tobom...

Post by zena21 »

sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
Jeli ovo prica onako, ili je stvarno?
lejlasa

Post by lejlasa »

Ovakva prica u ovakvom danu... :-? :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

Sh, ne podsjeca li te ovo na F :D
lejlasa

Post by lejlasa »

Stitch__ wrote:Sh, ne podsjeca li te ovo na F :D
Z, ti to meni na muku :D
btw, sanjala sam nocas da ga je ispred neke samoposluge udarila velika vatrena lopta :? i izbrisala s lica zemlje :roll: :shock: :?
Majke mi, to sam sanjala :roll: otkud mi on u snu, veze nemam :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

nidje veze :D

cuj vatrena lopta :lol: da nisi gledala gospodara prstenova ovih dana? :D :lol:
porCelaiN

Post by porCelaiN »

sve se dešava sa nekim razlogom, tako je vjerovatno postojao i neki dobar razlog što su se vaši putevi razišli.. doživjeli ste vaš trenutak sreće..čuvaj ga i sjećaj ga se kad ti je najteže.. ne da ti bude još teže zbog nečega što si imala a nemaš više.. nego da te podsjeti da sreća postoji i da se može naći :)
edu

#9 Re: Bol za tobom...

Post by edu »

sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo znam da je kasno da te molim za oprostaj…proslo je godina i vremena ali ja i dalje pomislim na tebe…ponekad zamisljam kako bi bilo da smo ostali skupa i da smo krenuli dalje…ali moj kukavicluk je bio jaci od svega…branili su mi da te vidjam i govorili su mi da nisi za mene…ja poslusala, otisla daleko i evo me sad…sirotinja u dusi, i prosjak na licu…hajde nek ti je sretno, ti imas novu ljubav…cak i sina si dobio…podijelili smo tu srecu zajedno preko mailova…ja sretna za tebe bila, a srce se lomilo…lomilo se od tuge za tobom…molio si ti, plakao si…ali doslo vrijeme da svako krene svojim putem…ti si vec odavno to i uradio…nisi dozvolio da te slomim…nasao si novu srecu i prebolio staru…ma niko nije kriv za to…mozda krivim sudbinu…a mozda samo samu sebe…
meni ovo lici na neku pjesmu..mislim da nesto 'vako mozemo ocekivati na novom albumu amele zukovic.. :D :D :D
upala

Post by upala »

Boze dragi was ist das....pa u zadnje vrijeme samo nicu ovakve teme...sve slomljena srca....imal ovde kakve marisol al sa happy endom ccc
xygirl

Post by xygirl »

ja sam mislila da je proljece vrijeme zaljubljivanja :D kad ono al` medjutim :D sve neki raskidi i prekidi :-? ljude je uhvatilo nesto cudno nekako s proljeca...
ding-dong

Post by ding-dong »

zao mi je ali ti ne mogu oprostiti...ti si kriva...sama si napisala sve...
nemoj mi vise pisati po forumima iprestani me zvati na telefon kasno nocu...
anais_nin

Post by anais_nin »

upala wrote:Boze dragi was ist das....pa u zadnje vrijeme samo nicu ovakve teme...sve slomljena srca....imal ovde kakve marisol al sa happy endom ccc
ima :D
lejlasa

Post by lejlasa »

ding-dong wrote:zao mi je ali ti ne mogu oprostiti...ti si kriva...sama si napisala sve...
nemoj mi vise pisati po forumima iprestani me zvati na telefon kasno nocu...
:D
Ti se izgleda mozes upisati i na temu o cudacima koji te opsjedaju :D
ding-dong

Post by ding-dong »

Draga Alma,

U prethodnoj sam kao poruci pokusao biti duhovit. Kazem "kao" jer sam ispao los i okrutan, ismijavuci se sa tvojim bolom jednako kao i nekoliko drugih budaletina sa ovog zivahnog cyber mjesta. Stoga ti se zelim izviniti za to.
Procitao sam pazljivo tvoju poruku momku kojeg si voljela. Bez obzira kako ste se rastali i radi kojih razloga vasa veza ne mora biti gotova. Svaki naredni dan donosi novu priliku i to je ono najzanimljivije u svemu: sto ne znamo sta ce se sutra dogoditi. U ljubavi, cesto se sutra desavaju super dobre i pozitivne stvari. Stari se momci vracaju, stare se veze ozive...Iz svakog od tih iskustava izlazimo iskusniji i sigurniji, znajuci kako prepoznati ono dobro, kako to dobro paziti i posvetiti mu se.
Sjecanja koja nosis o vama su spomenik vasoj vezi. I temelj sigurnosti i vjerovanja da cete ponovo biti zajedno nekad.

Puno pozdrava
ŠupljaHolik

#16 Re: Bol za tobom...

Post by ŠupljaHolik »

To ti je Dulasovo kameno srce.
To su kamena srca.Okamenjena srca onih što su te voljeli.Kad neko ko te volio umre iznevjeren,neuzvraćene ljubavi, njegovo srce se skameni.I prati te.Ne možeš pobjeći,ni otići dovoljno daleko.Dođe čas,i ono te nađe. Kad se to desi,više za tebe nema mira.Ni na ovom ni na onom svijetu. Osim ako ga ne poneseš sa sobom u grob.
Tako nekako :sad:
silentbob

Post by silentbob »

bogovu ti majku :shock:
upala

#18 Re: Bol za tobom...

Post by upala »

ŠupljaHolik wrote:
To ti je Dulasovo kameno srce.
To su kamena srca.Okamenjena srca onih što su te voljeli.Kad neko ko te volio umre iznevjeren,neuzvraćene ljubavi, njegovo srce se skameni.I prati te.Ne možeš pobjeći,ni otići dovoljno daleko.Dođe čas,i ono te nađe. Kad se to desi,više za tebe nema mira.Ni na ovom ni na onom svijetu. Osim ako ga ne poneseš sa sobom u grob.
Tako nekako :sad:
uh mama draga ko da ce Sudnji dan!
shopa

Post by shopa »

Tuzno. :sad:
manijak1

Post by manijak1 »

:( :( :D Totalni opoziv ..... :D mojih postova .....na ovako tužnoj temi :D nekako se sjećam da ova sure alma .....ima sve deprimirajuće teme .....a ja kad ih posjetim :oops: .....nestanem :D .
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote::( :( :D Totalni opoziv ..... :D mojih postova .....na ovako tužnoj temi :D nekako se sjećam da ova sure alma .....ima sve deprimirajuće teme .....a ja kad ih posjetim :oops: .....nestanem :D .
da istina...pala mi je na pamet :shock: :D dan prije osvanutka ove teme :D ...rekoh nema nje i njenih tuznih tema :roll:

sjetiti se samo teme Ti budi daleko :roll: :sad: :(

Alma...budi sretna zato sto je on sada sretan :-) ...(ako vec jest :roll: )
edu

Post by edu »

šugo..kada ces ti meni napisati 'vako nesto?.. :D :D ..kad te ostavim?.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Džaba pišeš ......obrisaće te :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

Manijachino.....osjetis li ti....bol za Matkom :D
Max.Cherry

#25 Re: Bol za tobom...

Post by Max.Cherry »

sure_alma wrote:Sad kad je sve proslo... kako bi bilo da smo ostali skupa... otisla daleko i evo me sad… nisi dozvolio da te slomim… ma niko nije kriv za to… a mozda samo samu sebe…
Sebe, sebe, jakako, jebem li ti papriku! :x Cuj niko nije kriv. Frajer te volio a ti se ispalila. Sad ce te kameno srce opalit u glavu. I budi sretna sto je srce a ne sta siljato! :sad:
Post Reply